Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Alltså det känns ändå rätt bra för ärligt talat så är det SVINIGT svårt att bli kallad på en "riktig" socionomintervju här nere i skåne... så jag känner ändå WOW, shit dom kallade MIG, fniss...

  • Anja 19 juli 2008

    KKC

    tyvärr ÄR det en bit härifrån så jobbet kommer innebära pendling ca en timme på morgonen och en timme på e.m så min dag skulle se ut ungefär så här.

    stiga upp kl.5, lämna barnen kl. 6.30 (senast) ta mig till tågstationen, åka tåg 40 minuter för att vara på jobbet kl.8.

    samma på e.m. Sluta kl. 17, ta tåget typ 17.30 och vara hemma ca 18.30 precis i tid för att minstingen ska lägga sig, missa middagen med familjen varje dag.

    Inte min dröm precis. Det är ett vik på 6 månader.

    Pumpkin

    Ja usch jag vet men det ÄR ändå en sak som jag har otroligt svårt för. Därav har jag ju ännu inte körkort. Fixar inte att LÄRA mig något samtidigt som någon annan är med och noterar mitt minsta misstag. Hemskt!

  • Anja 19 juli 2008

    Jo det är det kanske...

    Min mamma säger att jag var likadan redan när jag var jätteliten. Blev mkt arg om någon tittade på mig när jag kämpade med nånting, att jag blev förnärmad och kände mig övervakad då lixom. Hon fick tex absolut inte titta i mina läxböcker när jag höll på med läxorna, utan fick vänta tills jag var klar osv. Jag vägrade GÖRA saker inför andra.

    Samma med gymnastiken. var det ett moment som jag inte VISSTE att jag kunde klara med bravur, ja, då vägrade jag göra det. Sedan väntade jag tills alla gått. Tränade det tills jag märkte att detta gör jag perfekt, sen kunde jag visa upp det nästa gång.

    Jag menar hallååå, vi snackar om en tjej som VÄGRADE föda barn inför någon jag känner Helt okända går på ett sätt bra i situationer där jag verkligen är utlämnad, har behov utav dem, som vid förlossning osv.

    Men med Ivan när jag redan fött två barn så fick ju bm och usk:a vänta tills det var precis dags att krysta ut honom. Tror de var lite nervösa över att jag vägrade dem tillträde till förlossningsrummet fram till precis det ögonblicket

  • Anja 19 juli 2008

    Så visst, jag inser ju när jag är TVUNGEN och då GÖR jag det, MEN jag gillar att kunna saker perfekt. Jag tycker inte om att vara dålig eller medelmåttig. Antar att det blir som ett handikapp i början, innan jag sett till att jag är "skitbra" lixom...

    Är ju precis så jag känner med detta, för jag är NY i detta jobb, helt omöjligt öfr mig att vara SUPERBRA då lixom... Därför mår jag ju såklart dåligt innan jag har kunnat bevisa att jag är jä..ligt kompetent. Är så svårt att framföra det när man inte själv KAN yrket till fullo!

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    det ÄR ju just det... jag skulle jättegärna vilja ha körkort. Men 1. Det kostar sååå mkt pengar!! 2. Jag KAN KLARA mig utan det...

    Det är ju bara det att jag hade haft sååå mkt fördelar och allt hade blivit så mkt mer okomplicerat om jag hade haft ett körkort!

    Jag o störiga Lisa har redan gått den där kursen så att hon kan vara min handledare, men grejen är den att jag skjuter på det JÄMT när hon säger att vi kan köra. Jag är FEG helt enkelt *asg*



    Nädå, nu känner jag faktiskt att jag vill ta tag i det, så jag får verkligen ta och göra det snart! Allt blir ju lättare. Vi hade inte varit så begränsade i var vi kan bo, eller var jag kan jobba, eller nånting lixom.

  • Anja 19 juli 2008

    KKC

    jobbet är som socialsekreterare på en socialförvaltning på avdelningen för utredningar (barn och familj).

    Så jag skulle jobba på "andra" sidan jämfört med där jag jobbar nu så att säga. Vi gör ju utredningsarbete ÅT socialförvaltningar nu, och tar hand om de barn som socialförvaltningar placerar.

  • Anja 19 juli 2008

    hallå allihop...

    har plötsligt jobbat hysterisk mkt och haft sovande jour på jobbet flera nätter. Så jag har verkligen saknat er...



    Vet ni, jag hittade ett par jeans i garderoben igår, med prislappar kvar och allt. De inköptes för över ett år sen och då fattades 15 cm ungefär mellan knapp coh knapphål, så jag kunde inte ens få ihop dem. (Köpte dem som motivation).

    Nu testade jag dem coh idag har jag dem på mig Sitter skitfint på...

    sååå nöjd.

    Men min karaktär är usel nu. Satte precis i mig fyra frallhalvor med ett tjockt lager nutella. NÄr jag ser nutella så är jag körd

    vad händer här inne...

    jag har fått såååå mkt färg, varit ute hela helgen och oj vad vårsolen tar

    Anettan

    kan tänka mig hur ljuvligt det var att gå på nova utan barn i fyra timmar (what a dream)

  • Anja 19 juli 2008

    KKC

    hihi vad härligt att vara saknad...

    Det var jag uppenbarligen hemma oxå för Daniel roade sig med att skicka en massa underliga sms t mig igårkväll när jag sov på jobb. (kanske var för att det är manlig nattpersonal här och han blev lite svartis, hoho)

  • Anja 19 juli 2008

    Hmmm alltså det är ganska bedrövligt att inte ens ha en HEL sida att läsa igenom när man varit frånvarande så länge som jag har varit nu, fniss...

    ni får ju SKRIVA mer tjejer...

    Pumpkin

    Klart du kan skriva... skit i om någon svarar. Skriv på, hihi... Det gör jag One way communication... haha

  • Anja 19 juli 2008

    bellanote

    jag hade definitivt kört på en rosa gerbera till honom. Så coolt! Inte alls töntigt eller gulligt m gerbera tycker jag. Är en lite tuffare blomma i sig. Orkidée är ju mer feminin tycker jag!

    Jag ska ju oxå ha gerbera med eventuellt vit brudorkidée, men basen ska vara ceriserosa gerbera. Jättefin kombination tycker jag

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.