• Bellanote

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Ja och nu är dte ju ingen ide att gå med heller för hur stor chans är det att samma post nummer vinner igen?

    Sambon och jag sa att vi ska börja köpa harry boy ialla fall 1 gång i månaden och lite kul med..

  • Bellanote

    var inne i en annan blommaffär och kollade priser på "min bukett" vad de skulle ha och de ville ha 1500 för brud, tärn näpp och brudgum tycker det var lite dyrt då jag fick det första priset där jag så klart bokat.

    Brudbukett 800, Tärn 100, näpp 50, brudgum 25 + marskalk 25 så det blir 1000 kr på det andra stället max, min bukett kunde ev gå på 700 med men ej över 800.

    vet nästan eaxkt hur jag vill ha dem nu. men frågan är om jag ska ha min sambos coursage i vit orkideé eller rosa gerbera??

  • Bellanote

    jag har inte sett det på någon bild nåsonstans måste leta upp det och få lite mera koll innan jag bestämmer mig eller oss.

    pumpkin jupp menade ju näbb..

  • Bellanote

    Min bukett kommer att bli med vita orkideer och så såna små vita blommor som man ofta har till rosor vad de nu heter och så är det rosa gerbera med..

    han sja ha en svart frockcoat som är mönstrad så den nästan blir lite silver aktig. sen vit skjorta och silver väst och sån hals sak ska fråga lite om de tycker rosa eller vit blomma till han..

  • Bellanote

    englali han ska ha silver på slastrongen med. samma som västen.

    anja har du kollat in carin1983 ?? hon har rosa gerbera och orkidee i sin bukett, så vacker är den.. obs bilden är inne på deras weddingannouncer men den adressen ligger på hennes sida..

  • Bellanote

    Jo det är en del av färgtemat. ska prata med floristen om det går att få lite vitt och med rosa gerbera är så nyfiken om det finns bilde någonstans på coursage till mannen med gerbera har inte sett det någonstans..

  • Bellanote

    Jepp ring beställning här till helgen med.. ska lämna in guldet och beställa. sen ska jag med henne som ska göra namn lapparna och kolla apapper och beställa dekorationer.

    Fick reda på en hur bra grej som helst idag sen jag bytte jobb för en månad sedan så har min lön ökat med 2000 i månaden skit bra ju ökade med en tusing nu med den där årliga löne höjningen och innan det så var det bra en tusing högre att byta jobb.

  • Bellanote

    Jo måste ju säga med att vikt raset går bra.. är nere på 74 nu från 78 så super.. lyfter och går på jobbet hela tiden. för lyfte mig idag då paketet vägde 70 kg men det känns inte längre och bara så ni inte tror att jag är super kvinnan skulle bara ta ner den från en plats och inte lyfta upp den!

    KKC vill med veta.. kanske kan börja gissa själv.. fast blir bara snuskigt då så jag ger upp !

  • Bellanote

    Anja bra saker att tänka på när man ska ner i vikt.

    Du har inte misslyckas förren du gett upp. Att du råkade äta fel, för mycket har inte med saken att göra så länge du inte lägger ner utan forsätter att kämpa

    och

    istället för att tänka jag ska gå ner tio kilo så tänk
    jag ska gå ner ett kilo... tio gånger..

  • Bellanote

    Pumpkin.. Mupp

    Åh lönen för den här månaden för sambon och mig ihop blir skit bra. så jag ska ta och klippaoch färga håret och betala ringen så jag har det gjort, jo beställa den måste jag ju göra med..

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.