Inlägg från: sommarbrud 080802 |Visa alla inlägg
  • sommarbrud 080802

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Ha en härligt promenad Snitte,blir nog en till här med.. Var så skönt och vara ute och gå förut. Stannade och tog en varsin glass. Liam och Tommy åt piggelin och jag tog en Twister. *mums*

  • sommarbrud 080802

    anja: Jätte fin klänning. Du var jätte vacker.

  • sommarbrud 080802

    Den som gifter sig härnäst är Brud 080524. Inte långt kvar för dig ju. Hur går det för dig?

    Annim: Visste inte att jag pratade sådär. De kanske jag gör.Tihi..

    Hur går det för er andra med planerna och så? *nyfiken*

  • sommarbrud 080802

    Japp,Norrköpingsbo är jag.


    Annim skrev 2008-05-20 12:02:04 följande:
    080802;Så du e ösjötte?
  • sommarbrud 080802

    Här ser de mörkt ut också,hoppas de inte blir regn. Ska gå ner till vårdcentralen med Liam. Fick en tid till kl.2 idag. Är jätte rädd och nervös att de ska vara något allvarligt.

    Liam har haft feber titt som tätt nu i 2v. tid.. har pendlat mellan 38g och nästan 40g. Så nu tyckte vi de var dax att ringa och se vad de säger. De beskrev några symptom,men inga av de hade han och de var positivt. Så jag hoppas på de bästa.. Kanske bara är tänderna som spökar ändå. Jag kan bara hoppas!!
    Liam hade ju vattkoppor för ett tag sedan,han hade ingen feber alls då. Han var som vanligt fast prickig! veckan efter att kopporna försvunnit kom febern och sen dess har han haft de.. Jag är verkligen jätte orolig att de ska vara något allvarligt.

  • sommarbrud 080802

    Pumpkin: Tycker absolut du ska skicka iväg de till honom. Känner igen mig jag med i ditt brev. Dock bor min "pappa" i samma förort som mig,men skiter i mig totalt iaf. och sitt enda barnbarn.. Så för mig finns han inte längre. Vill han lösa vad de nu är,får han ta steget! Dock skyller han allt på mamma över vår dåliga kontakt.. Så frågan är väl om han är värd att "tänka" på ens!?
    Han är INTE bjuden till bröllopet,vill inte ha honom där!!!

    Angående vårdcentralen,så ska jag tillbaka med Liam imorrn efter 10. Vi ska ta ett blodprov till och kolla vänstra örat igen. Han hade för mkt "skit" i örat för att se ordentligt,så ska tvätta de ordentligt innan vi går ner.
    Blodprovet visade iaf att allt inte var som de skulle. Han låg mellan bakterie/virus och infektion. Därför skulle de kolla örat imorn igen och provet. Kan hända att han fått öroninflamation men inte har ont i just vänstra örat. Men ska som sagt ner imorrn igen,så vi får se vad de säger.
    Liam var iaf jätte duktig,gav inte ifrån sig ett knyst när de tog blodprovet. Jätte duktig liten kille!" Däremot ville han absolut inte ha de lilla plåstret på sig. De var rena protesterna. Så de åkte snabbt av..tihi...

    Återkommmer imorrn om vad de sa. Hoppas innerligt på att de inte är öroninflamation och att de kan ge något mot bakterien/viruset om de är de.

    *puh* de här blev långt.

  • sommarbrud 080802

    Ja iofs,är de det så är ju saken löst. Pencelin och sen är han frisk. (förhoppningsvis) Kanske är värre om de är virus lr bakterie.. allt är väl otrevligt i vilket fall då.. Vill att han ska vara frisk ju!

  • sommarbrud 080802

    Nu har jag kommit hem från vårdcentralen. Liam var lika duktig idag. Han har öroninflamation i sitt vänstra öra. De var de som hade läckt ut igår.. Idag har de runnit en massa från örat,och det var tydligern bara bra. Han har ätit och druckit idag,massor. Varit en jätte duktig kille. Febern har gått ner. Så känns jätte skönt att han är påväg nu iaf. På måndag fick han gå till dagis igen. måndag morgon var sista gången föe pencelinet. Han skulle tydligen ta de 15ggr,men början alldeles nyss. Så nu får vi hoppas att de hjälper och att han blir helt frisk. Lilla gubben då. Så nu känner jag mig tryggare och mer framåt. Behöver inte vara orolig längre. Ska tillbaka om 3mån igen,en kontroll för att kolla att trummhinnan läkt som den ska.
    Tack för att ni lyssnat tjejer!

  • sommarbrud 080802

    Anja:De var inga problem. Mna fick ta de lugnt bara. Skulle tydligen sprutas in i kinden just bara. Och i små doser. Men han svalde och gjorde inga ljus. Han är ju iofs snart bara 21mån. Så inte 2år än.

  • sommarbrud 080802

    Usch då Anja. De lät inte bra. Men de funkade sen?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.