• Anettan73

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nienna skrev 2008-05-25 22:29:52 följande:
    Englali - Tack! En tax skulle jag aldrig kunna tänka mig, jag är mer inne på mellanstora-stora hundar, som stövare, golden, vit älghund osv.
    Vi har en tax och en Grand Danois... Nä nä det är ingen kontrast på dom...
  • Anettan73
    Englali skrev 2008-05-25 22:32:06 följande:
    Men det är det sedan förra helgen... om varför Andreas kusiner inte är bjudna.Hon tog upp det ikväll med honom i telfonen, för hon hade träffat sin syster idag (mamman till de icke bjudna kusinerna). Hon o systern undrade nu om kusinerna är välkommna eller inte... eh.. bara mammans o pappans namn stod på inbjudan och de bor ju för f-n inte ens hemma. Jag har heller aldrig träffat dom och A har inte träffat dom på 5-6 år... suck!!!Iaf så brast det för mig och jag blev så arg ikväll o då blev A arg för att jag låter det gå ut över honom. Men jag förklarade faktiskt att jag kände mig riktigt påhoppad av svärmor förra helgen och att det sårade mig. Jag sa också att eftersom hon för övrigt visar aboslut NOLL intresse för bröllopet för övrigt så behöver hon ju inte lägga sig i detta heller. Hon har enbart kommit med negativa tankar och åsikter om bröllopet. Allt som vi har planerat och så som vi vill ha det har hon lite fint klankat ner på. Inte sådär direkt på, utan lite fult diskret sådär så man inte kan hugga tillbaka på en gång... GRRR!!!Åh, nu blev det långt här men jag är så irriterad Varför säger hon inte bara rakt ut istället att hon inte vill att vi gifter oss... för det är f-n precis så det känns!!!
    Visst e dom mysiga
  • Anettan73
    Nienna skrev 2008-05-25 22:34:19 följande:
    Haha, ja det var ju att gå till ytterligheter. Grandisar är så vackra, synd bara att de ofta inte lever så länge. Våra förra grannar har haft tre stycken och de två första dog av hjärtproblem och sen hade de höftproblem också.
    Bosse e kollad med sina höfter och dom e ua. Vi har varit jätte noga med honom med foder och hur man motionerar mm mm. När dom brukar bli ca 8 år... Det värsta är att vi måste göra oss av med båda våra hundar. min älsta är jääätte alergisk. Men han vägrar lämna bort dom. Han äter hellre sin medicin...
  • Anettan73
    Englali skrev 2008-05-25 22:35:03 följande:
    Anettan: Mmm... visst du. Bläää, jag är så arg, irriterad o besviken så jag mår illa!! Är inte din svärmorsrelation på topp heller eller?
    Har vatt. nu e hon lite små elak mot allt o alla. Hon blev så efter sin hjärnblödning hon fick för 2 år sedan.
    Men jag ryter ifrån. Jag tiger inte och det vet hon. Hon gillar mig det vet jag att hon gör och det tjatar hon om oxå Och menar på att hon vet var hon har mig för jag säger vad jag tycker o tänker...
  • Anettan73

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-25 22:35:48 följande:


    Hehe för att Daniel (som ej fått vara med och bestämma så värst mkt enligt honom själv och MJÖLKAR det kraftigt) tycker att "du har valt band, du har bokat band, du har gjort ett misstag, deal with it"
    Låter lite typiskt honom, så små myser han lite med va...
  • Anettan73
    Nienna skrev 2008-05-25 22:38:42 följande:
    Fy vad trist! Går det bra när han äter medicinen då?
    Så där... Man får huvudvärk av dom. Så han får ta en alvedon därefter med... Men än så länge är det inte kris. Han ligger "bara" på en 3a. Max e 6. Sen har han kvalster alla 4 sorter och där ligger han på 5..
    Det sätter sig på hans luftrör..
  • Anettan73
    Englali skrev 2008-05-25 22:38:18 följande:
    Nienna: Jag har uppvaktat min mamma idag med lite presenter och så blev jag och A bjudna på en supergo o mysig middag hemma hos dem (mamma o pappa)Natti natti.... igen
    Natti
  • Anettan73

    Jag fick en söt groda av min älsta. Och bröllopsmagasinet av Tobbe

    Sen var jag på min mammas gravplats och städade i 2,5 timmar...
    Där blev sååå fint---

  • Anettan73

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-25 22:38:46 följande:


    Englalimen va f..n... Vad ÄR hennes problem!!???Förstår att du blir jä..ligt arg. Det jobbiga är ju att de små sönerna ofta är såååå beskyddande om sina mammor och så mesiga när det kommer till dem att de f..n inte RYTER till när det verkligen är befogat!!!
    Tobbe e duktig på att säga till sin mamma och pappa. Ibland blir jag rädd när han gör det och tycker synd om dom på något sätt. Han Kan liksom idiot förklara dom ibland och ha tonläge som heter duga. Hade aldrig vågat tilltala min pappa så...
    Finns det någon jag har respekt för så e det min far...
    Men han kan säga dumhuve och ha sig... Jag blir helt nervös då..
  • Anettan73

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-25 22:47:09 följande:


    Anettanhaha japp, precis... Nädå jag tror inte han småmyser utan mer att han blir lite smått irriterad över att jag är så förvirrad *asg* Men visst, han tar varje chans att påpeka att det är JAG som bestämt allt ang bröllopet, haha... Trist med Ninos allergi... Måste ju vara skitjobbigt. Min mamma älskar djur, vi hade alltid djur när jag var liten, men så tog hennes allergi överhanden, blev för svår, blev värre o värre hela tiden pga att hunden hela tiden fanns där, så vi fick ge bort honom (en golden retriever som hette Albin, sååå snäll och fin) och efter det var hon så ledsen och saknade djur så mkt att nu har hon tre storpudlar *asg*. De är ju allergisäkra.
    Ja det är dom...
    Men jag gillar inte pudlar... Gillar bara Bosse Han e min bebis!!!
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.