Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Hmmm jag kom på att jag snart, om typ 1,5 timme ska på utvecklingssamtal gällande min lilla prinsessa. Är alltid lite mer NERVÖS när det gäller henne. Man vet aldrig vad man får höra. Pojkarna oroar mig inte ett dugg, dom får bara lovord och höjs t skyarna, de är sååå ordentliga, rediga och duktiga och omtyckta men shit, jag blir verkligen nervös över vad jag ska få höra om vår lilla halvtokiga prinsessa.

  • Anja 19 juli 2008

    Tack ska ni ha... själv är jag ju partisk och tycker att alla mina barn är söta som socker, fniss...

    Nu sitter jag här m hårfärg i håret, avskyr när det blir utväxt... Så nu är den snart borta. Skönt...

    Dock blir jag lite förfärad! Jag fick färg i pannan och på kinder och hals. I normala fall försvinner det när man tvättar men jag har gnott med både handduk med tvål, tussar m ansiktsvatten och bomullsrondeller med lotion, rengöringsmjölk osv...

    Jag är HELT färgad i panna och på ena kinden coh det sitter verkligen i huden! och fjunen på huden. Går INTE bort. Det brukar det JU ALLTID göra!

    Ska jag se ut så här!!!!

    Blir faktiskt lite nervös!!! Ska peela ansiktet när jag duschar så får vi se om jag får bort det! Vad 17 gör man annars?

  • Anja 19 juli 2008

    godagens

    igår tog jag ungarna och gick ut en sväng vid 18-tiden. Vi hamnade hos grannen (mina två klasskompisar som är sambos och har två barn ihop, varav ett är lika gammalt som Alice o går på samma dagisavdelning) och där blev det grillat, vin och jordgubbar o chips osv. Supermysigt. Barnen lekte på lekplatsen, cyklade, sparkade boll o avslutade i deras soffa med en film.

    De hade dessutom köpt en hundvalp nu i veckan, och den var MYCKET poupulr och mycket busig

    Nu har jag barnvakt till barnen, till kl.13.30, för jag ska storstäda tänkte jag! Har inte så mkt tid på mig nu men aaah så skönt att vara ensam lite. kan säga att vinet från igår känns idag. Jag tål ju för sjutton inte vitt vin och VET om det, så det var korkat.

    Halv två ska vi vara hos grannarna igen för vi bestämde att äta lunch tillsammans idag. Ska grilla korv. Barnen tycker det ska bli jättemysigt. De är iväg nu med barnvakten på stan för att inhandla en present till Emils kompis och för att köpa lördagsgodis.

    Här är helt underbart väder... Ååhhh våren är ljuvligt...



    Jag vill oxå höra om möhippan

  • Anja 19 juli 2008

    Go´kväll



    här har vi varit ute hela dagen. Fått ännu mer färg och ytterligare en solbrännekant från urringningen på tröjan. Mmm snyggt

    Hade ju barnvakt idag och passade på att STORstäda. Sååå skönt! fick undan hur mkt som helst!

    Sedan var det grilling (korv) m grannarna och vi satt och solade och snackade skit o drack kaffe medan barnen lekte. Så från kl.11 till 18 var barnen ute idag (jag från 14-18 så det är ju bra).

    Sedan grillade vi karrékotletter här ikväll när Daniel kom hem och avrundade kvällen hela familjen i soffan och tittade på Saltkråkan, haha... sån nostalgitripp. Ruskprick o knorrhane.



    En helt underbar dag!

  • Anja 19 juli 2008

    flamora

    vilka busiga vänner du har

  • Anja 19 juli 2008

    Bellanote

    jag kopplar inte riktigt... vem var det som sagt vad???

    var det din mormor som sa att din vän (toastmistress?) sagt att hon ej haft hand om det längre, till din mormor när hon ringt, eller var det din vän som berättade för dig att hon själv sagt detta till din mormor då din mormor ringde till din väninna!?

    för om det var din väninna som berättade för dig, varför frågade du inte henne då, vad sjutton hon menade?

    Klart hon måste informera DIG ifall hon inte tänker vara toastmistress. Helt sjukt annars ju! det är ju DITT beslut VEM du önskar som toastmistress och som jag fattar det så HAR hon tackat JA, eller? Om hon sedan drar sig ur sitt hedersuppdrag så ska hon banne mig informera dig.

    Man DRAR SIG inte ur ett sådant uppdrag om det inte händer nåt jä..ligt speciellt tycker jag.

    Grrrr... blir arg å dina vägnar Bellanote

  • Anja 19 juli 2008

    hallå hallå

    jaha, då är sambon ÄN EN GÅNG supertrött på mig som ALDRIG låter honom bestämma.

    jag blir helt frustrerad. På allvar. Jag försöker "bjuda till" och låta honom engagera sig men ärligt talat, vad f..n ska jag ta mig till när alla hans idéer verkligen är såååå underliga och svåra att jag knappt vet hur jag sedan ska lirka mig ur det hela.

    Sitter och håller på med utsidan till vigselprogrammen.

    Har skrivit vigselprogram i ett vackert typsnitt överst, en fin bild på kyrkan och så Anja & Daniel under bilden och så under våra namn 19 juli 2008.

    Visar för sambon och säger, vad tycker du, och han säger, hmmm en bild på kyrkan, är inte det lite tråkigt. Kan vi inte ha en bild på ett vackert kors.

    Eeeh, säger jag, är inte det lite "begravning, eller konfirmation" över det?

    Jag vill på nåt vis inte tänka på korsfästelsen på vår bröllopsdag.

    Och han blir tjurig redan där, vänder sig mot tv.n och säger Mmmm det blir jättefint, gör vad f..n du vill, som vanligt.

    och jag känner bara.

    SUCK SUCK SUCK

    vad jag än gör så blir det fel men ALLA hans idéer är helt vansinnigt FEL.

    Ett krucifix på våra vigselprogram. Shit jag får ju gåshud av obehag. Är det bara jag som är konstig eller? Tycker ni att det känns "lämpligt"???

  • Anja 19 juli 2008

    Suck, han gick å la sig... men han kom visserligen och pussade mig först (han ska upp tidigt o jobba) men det är verkligen sååå typiskt!

    alltså jag ska sluta att ens fråga. För varje gång jag gör det, så är det lixom för att VISA att jag verkligen VILL att han ska vara delaktig och så kläcker han ur sig såna här saker som gör att jag bara vill slå mig själv på fingrarna för att jag ens FRÅGADE.

    Hur kan han ha så otroligt dåliga idéer ALLTID? Jag menar hur är det möjligt att han aldrig, inte en enda gång kommer med något ANVÄNDBART?????

  • Anja 19 juli 2008

    Åh så spännande det är m budgivningen. Låt nu inget skrämma er.

    Detta huset är ERT.

    Tänk ej på hur mkt pengar det är... Ni SKA ha huset. Så ÄR det bara Står ju era namn på det !!!

  • Anja 19 juli 2008

    Nu har jag lagt in bild i galleriet... Suck

    Kan man verkligen låta honom få igenom något sånt här

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.