• Anettan73

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Anja- Jag ska kolla med min leksaksmamma om dom har kvar sin Jänkare.. Försökte nå henne precis men inget svar. Kan inte lova dig något än... Så hurra inte för tidigt..

  • Anettan73

    Go morrn.

    Har mega press över bröstet idag... Rädd att det är stress. Känns som halsbränna men när det ska brännas så får jag ont i bröstet upptill och bak i ryggen...
    Tror att det är dax att varva ner... Stressar igenom dagarna ju. Tar på mig en massa för att jag vill att mina vänner ska få ett fint och minnes värt bröllop.
    Jag är så nöjd med presentationen jag gjorde igår. Tog mig 7 timmar men ack vad bra den blev. Tom Tobbe höll på att fälla en tår när allt var färdigt och tacktalet kom på sista sidan!!!

    Då måste den vara bra... Önska att jag kunnat visa den för er...
    Kanske kan lägga ut den på Youtube efter bröllopet...

  • Anettan73

    Vissa visste jag utan att jag behövde tänka.. Fick 7 av 10...

  • Anettan73

    Hej på er.. Snabb runda in.. Vatt på solariet när det är sååå fint väder... 13 min räcker gott och väl även där... Har ju inte varit i solen sen i söndags iom jag brände mig...

    Har varit o köpt min brudväska... En liten enkel sak...
    Lagt in den i galleriet...

    nu ska jag hämta barn...

  • Anettan73

    Hej på er...

    Var ett tag sedan... Är inne en snabb vända. Var ju på bröllop igår. Det var såååå fantastiskt underbart, började tjuta både i kyrkan o på festen. Dom var så fina och bröllopet var perfekt så även festen....Hmmm ni skulle varit där..

    Fick jätte mycket beröm från snäst intill alla om mitt bildspel... Kan säga som så bruden hade inte ett öga torrt och knappt brudgummen. Jag blev så glad att dom tyckte om det... Men det kom verkligen från hjärtat!!!!

  • Anettan73

    20080614- Låter kul!!! Anar att jag åker på fredag... Eller lördag...

  • Anettan73
    furillen skrev 2008-06-01 22:14:25 följande:
    [citat]
    åhh, får man försiktigt ta sig in i eran tråd trots att ni hållt på så länge..? :) ler snälltska gifta mig 26 juli på gotland med min fantastiska sambo.borgerlig utomhusvigsel och sedan middag och fest.kan knappt vänta!! fast när jag tänker på allt som borde göras så vill jag iofs nästan snurra tillbaka klockan några veckor. ojoj, hur ska man hinna allt?! så himla härligt med BT dock och alla andra blivande brudar med bröllop i huvudet! :)
    [/cita

    Alla är välkomna till tråden...

    Och alla är vi lika nyfikna vem alla är

    Presentera dig
  • Anettan73
    Pumpkin skrev 2008-06-02 09:36:54 följande:
    Godmorgon tjejer!Fortfarande sliten efter helgens bravader, men som sagt, det är värt det! Skulle gärna bli hippad fler gånger
    morrn på er...

    Har du skrivit om din hippa???

    Tobbe blir tagen på fredag... Jag har mina misstankar på att jag med kommer att bli tagen eller dagen efter...
  • Anettan73
    Pumpkin skrev 2008-06-02 10:02:31 följande:
    Anettan: Japp, skrev om den igårmorse
    Ok... Letar reda på den
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.