Inlägg från: Brud 080524 |Visa alla inlägg
  • Brud 080524

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin - sitter med min vigselring på fingret nu och kängtar till jag får ha den jämt...

    Kul att planera inredningen. vad är det ni vill köpa då?

  • Brud 080524

    Kan inte låta bli. Den är ju så fin....

    Låter som inköpslistan som vi har inför flytten. Det tråkiga (fast egentligen är det ju kul att fixa) är ju att vi ska lägga alla pengar på att renovera när vi flyttat så det blir nog inte så mycket grejer...

  • Brud 080524

    Englali - det är helt underbart att ha två stora projekt för båda är ju så himla kul. Dock kan jag känna att det blir lite mycket ibland eftersom man samtidigt har mycket på jobbet.

    Vi får vårt hus den 30 maj, dvs 6 dar efter bröllopet. Vi har också hus och lght omlott en månad så att vi hinner flytta efterhand som vi har gjort lite i ordning. Vårt hus är från -77 och det är inte så mycket gjort sedan dess så det är ju framförallt ytskikt som ska göras. Men vi tar det väl lite efetrhand. Huset är ju på 230 kvadrat med källaren och vi behöver ju inte all den ytan nu!

  • Brud 080524

    Idag ska jag och prova in min klänning. Är ju bara en dryg vecka kvar nu! Tiden går alldeles för fort. Har inte hunnit hälften av det jag borde gjort denna veckan!

  • Brud 080524

    Anja - Men du har ju två månader kvar! Klart du hinner. Jag har en vecka och jag har inte gjort vissa av de där grejerna!!!

    Hoppas att jag hinner fixa vigselprogrammen i helgen så det blir klart!

  • Brud 080524

    Hjälp! Jag gifter mig denna veckan!

    Känns som att jag har glömt något. Kan ni inte bomba mig med saker som måste fixas så jag kan se om jag gjort det?

  • Brud 080524

    Pumpkin - oj den var lång. Gör en ju bara mer stressad att tänka på att alla ska fota hela tiden och man ska bli bra på alla kort!

    Tack Anja! Bra lista! Nu känner jag mig lite lugnare iaf!

  • Brud 080524

    Bordsplaceringen hade vi också mycket bry över...

    Efter att ha varit på fester där vi hmanat bredvid trista människor bestämde vi helt enkelt att sätta folk nära folk de känner. T ex mitt kompisgäng sate vi på ett ställe, men blandade inom den gruppen, alla våra föräldrars syskon hamnade på ett bord med lite blandning osv. Tror att folk får roligast då. Det hade jag fått iaf..

  • Brud 080524

    Ja tyvärr blev det ju lite rest platser på vissa bord där man fick putta in de mer svårplacerade som inte känner så många(eller kanske ska kalla dem lättplacerade då de visserligen inte känner många men är väldigt sociala och har lätt för att prata med folk).

    Nu är den klar iaf och gillar de inte den får de bara bita ihop

  • Brud 080524

    Japp nu är det snart dags!!! Och tydligen ska det bli lite finare väder på lördag också!

    Kan inte fatta att det är denna veckan som vi gifter oss. Känns helt overkligt. Det mesta börjar bli klart. Vi ska fixa med musiken till festen ikväll samt göra klart vigselhäftena annars är nog det mesta helt klart!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.