• Anettan73

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Berättade en rolig händelse i Lundatråden. Lägger in den här med så att ni kan garva för det gör jag fortfarande bara jag tänker på det...

    De e som usch vill knappt berätta det... Vi var ju på bröllop i Lördags och som sagt så är ju min käraste Tobbe då väldigt dasant. Kan bugga o heeela kittet. HAn står o löjlar sig framför mig och en annan då brudgummens mormor på 80 år fyllde kommer framragglande och drar i honom och säger vi ska bugga du o jag...
    Ja ja säger han artig som få
    Hinner mer eller mindre upp på golvet förrens han svingar henne över dansgolvet, hon flyger som en vante med benen upp och klänningen över huvudet.. HA ha ha ha... Nu skulle se det. Han står där med armen ut lite och bara tittar... När han går fram till henne säger hon... Du kastade mig.... Han ville bara dö... Märk väl dom var själv på dansgolvet...
    Jag bara vände mig om o ville dö... Men efter 30 min var hon like glad o pigg igen och söp vidare... Hon var allt ifrån nykter... Men händelsen var komisk... Han har aldrig skämts så...

  • Anettan73

    Mrs B skrev 2008-06-03 12:21:09 följande:


    En hustomte tittar in.....Anettan73Vi hade melodin Den blomstertid nu kommer men med en annan text, en bröllopstext som finns här på BT. Mycket fin och uppskattad av gästerna!
    Ja jag har den med på datorn... Vi har den i åtanken med..
  • Anettan73
    Pumpkin skrev 2008-06-03 14:14:59 följande:
    Ja inte vet jag varför vissa envisas med att tänka begravning och död
    För att dom inte vet vad riktig glädje och kärlek är..
  • Anettan73
    AnneiLund skrev 2008-06-03 15:30:30 följande:
    Festdokumentet är GONE, helt borta, måste göra nytt NU typ.... ja jag vill ha Blomstertid nu kommer OCH en av de två du är inne på!!Munherpes...fan vad olägligt!!!!Gnugga dig inte nu i ögonen så det inte vandrar upp dit, men det kanske det inte gör Ta lite bilder så vi får se, plz!!Anja 19 juli 2008 skrev 2008-06-03 12:05:30 följande:
    Ha ha ha ha ha ha...
  • Anettan73

    Jag har alltid fått pengarna i augusti...

  • Anettan73
    AnneiLund skrev 2008-06-04 13:24:51 följande:
    JodååååååDå var det dax att snacka bröllop i RADIO!! Ingen aning om vad resultatet blir...men det bjuckar jag på!! I morgon (5/6) klockan 09.15Långväga lyssnare kan lyssna på nätet? www.favorit.fm (klicka sen på ?Lyssna Direkt? uppe till höger) (radioprataren skriver):I morgon ska vi prata kärlek i Favoritmorgon. Äkta vara. Den stora kärleken du vet. Anne Säfström besöker mig för att prata om hennes och Anders kommande drömbröllop den 28 juni. Gå in på hennes hemsida vigifteross.weddingannouncer.com så förstår du vad jag menar. I morgon ska vi lära oss massor hur man kan ha kärleksfest i dagarna tre utan att bli ruinerad.
    Oj då... JA då får man ju lyssna...
  • Anettan73

    Pärlplattan II skrev 2008-06-04 17:45:44 följande:


    Brud 080524 - Det kan jag tänka mig! Bra att du renoverar - kanske har du någon idé av hur man bäst kan möblera ett vardagsrum i storlek XL?Hurdana caketoppers har ni, tjejer?? Och. Kan man tänka sig att man har både tårta och cheesecake? Såg ett recept på cheesecake (det var hallon eller jordgubb, jag är rätt säker på det senare)idag som såg väldigt gott ut, så jag blev lite sugen.
    Jag har min i galleriet..
  • Anettan73

    Morrn på er... Här har man varit vaken sedan kl 0420... Fy fan vad jag e trött. Men på ett konstigt sätt.
    Thea tyckte att hon skulle upp nu så jag hade inge val. Försökte i 45 min att få henne att somna om men icke... Så vissa har sovit u 4,5 timmar inatt.. Kul... Känner sig som en sombi.

    Hur har ni lagt upp kvällen??? Från det att ni anländer till festen. Jag o Tobbe satt här igår och höll på att bli tokiga..

  • Anettan73
    Annim skrev 2008-06-05 05:42:04 följande:
    Jag har inte börjat tänka på det ännu!Men hur vi ska lägga upp dagen D!Måste kolla närmare med tider hos frissan,fotograf och allt annat som ska klämmas in den dagen!Festprogram ska göras och ja du vet hur mycket som helst att hålla reda påKör det ihop sig för er?
    Morrn på dig!!!
    Så trevligt att d e fler som inte sover...

    Jag menar lite som välkommsttal mm från toastmaster/madamme från förrätt till tårta o mingel och hela den biten..
  • Anettan73
    Annim skrev 2008-06-05 05:47:34 följande:
    Anettan;Gick du o la dig igen!
    Nä nä... Var inne på Lunda tråden..
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.