• Pumpkin

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Godkväll mina damer!

    Här är man då, helt utslagen i soffan, dock inte bakis utan bara TRÖTT! Har dock fått sova till skillnad från dig Anja, även om det inte var särskilt bekvämt. Hade hur som helst väldigt trevligt igår, för det mesta i alla fall, och det var otroligt roligt att träffa alla igen! Att återse bostadsområdet och bo där i en natt kändes skitskumt, det var ju ett tag sen om man säger så

  • Pumpkin

    Ja, det är verkligen som ett annat liv, och det var ju verkligen ens HELA liv, med tanke på att vi bodde ihop i 2 år allihop och helt plötsligt så har man inte träffat människorna på 5 år liksom. Skumt skumt, det var lite blandat på något vis - både lyckligt och sorgligt och ingenting liksom.

    Är jag ensam om att bli besviken om ett nära kompispar först säger att de ska komma på bröllopet, sen när man ringer efter några veckor så säger de att de inte vet, för de har inte planerat färdigt sommaren?! Om man inte har något inplanerat det datumet när man får inbjudan, då BOKAR man väl det datumet om man är så nära vänner? Eller? Tänker jag helt fel här?

  • Pumpkin
    Anja: Nu tror jag iofs inte att det är så de tänker, men det är klart det KÄNNS så. Riktigt trist, vill verkligen att de ska komma på bröllopet.

    Flamora: Låter som en lyckad dag
  • Pumpkin

    Hade det varit nån av MINA vänner så hade jag definitivt bitit ifrån, men SÅ bra känner jag inte det här paret än. Men jag trivs väldigt bra med dem så jag hoppas verkligen att de kommer!

  • Pumpkin
    Englali: Jag är 99% säker på att du är gravid, annars är du helt sjukt sönderstressad och då är det dags att börja lyssna på kroppen och ta det lilla lugna.
  • Pumpkin

    Hmm, ska ju gå och sova nu, men det här är ju allt för spännande! Håller ett öga på tråden medans jag gör mig i ordning

  • Pumpkin
    Englali: Tycker inte du ska vänta några dagar på mensen, tycker du ska ringa till läkare IMORGON! Av någon anledning så bråkar din kropp med dig och du ska nog lyssna på den.

    Men det är ju vad jag tycker

    Godnatt allihop!
  • Pumpkin

    Godmorgon!

    Englali: Så "skönt" då att mensen kommit, då kanske du kan börja må som en människa igen

  • Pumpkin
    KKC: Här är det också full fart, hoppas det inte fortsätter såhär...

    Är också helt slut efter helgen, tog på krafterna att träffa alla gamla kompisar och sova dubbelvikt i världens minsta soffa
  • Pumpkin

    Ja det var roligt, kul att träffa människorna man bodde med i 2 år liksom Blev dock ingen jeanskjol (för kallt), men väl uppvikta jeans

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.