• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    20080614 skrev 2008-05-26 13:26:40 följande:
    Ibland är jag så obeslutsam. Alltså, micke är verkligen emot allt vad porrindustrin heter och jag har aldrig hört (vi har diskuterat det) att han velat titta på porrfilm eller liknande (inget fördömmande här mot någon annan, bara hur det är i vårt fall). Däremot vet jag mycket väl att han gillar när jag har sexiga underkläder. Inte borde han väl kunna ta illa vid sig av foton på mig i underkläder? Eller.. blir lite osäker fast ändå inte för samtidigt tror jag verklgien han skulle gilla det. Japp, sofias ilandsproblem för dagen
    Det är ju inte ett dugg porrigt, däremot vackert och sensuellt! Tror du att han skulle gilla det så gör han säkert det. Min sambo kommer att bli jätteförvånad för han vet nog inte ens om att det finns något som secret box/morgongåvefotografering. Jag tror absolut att han kommer att uppskatta det, men det ska bli roligt att se hans reaktion!
  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-05-26 13:41:22 följande:
    20080614: Nog tror jag att Micke kommer att gilla det! Jag är riktigt sugen på att göra en jag också, men som sagt, jag väntar till vår första bröllopsdag - eller kanske julafton
    Naken med bara en tomteluva på huvudet?!
  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-26 13:48:12 följande:


    MMmm med en träslev i handen insmetad med risgrynsgröt på brösten hehe(glimten i ögat alltså)
    Haha!!!
  • Nienna

    Hmm... När jag gjorde fick jag själv välja vilka bilder jag ville ha i färg och vilka jag ville ha i svart-vitt. Du får väl fråga dem om du kan få några i färg. Den jag har som presentationsbild hade ju inte gjort sig lika bra i svart-vitt.

  • Nienna

    Ösregn??? Inte här! Nä, nu ställer jag nog in min Skåneresa! Här är det ju strålande sol! Fast fortfarande svinkallt dock, jäkla fjällvindar!

  • Nienna
    20080614 skrev 2008-05-26 14:38:55 följande:
    Haha, inte bra någon stanns. Här är det moln och ca 20 grader, helt okej alltså fast inget solningsväder!Förresten nienna, en väldigt fräck fråga, men du har inte någon bild från din fotografering jag skulle kunna få se. Är så nyfiken på hur det ser ut där och lite på hur de tar bilder också. Förstår självklart om du inte vill, men fråga kan man ju alltid.
    Inboxar dig.
  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-26 14:57:00 följande:


    Niennadet är tydligen bara idag. Ska bli toppenväder igen sen så du kan lugnt åka t skåne...nienna jag skulle otroligt gärna oxå vilja se någon bild. Har f..n inte vågat fråga dig hihi
    Får väl inboxa dig också då.
  • Nienna

    Anja - Äsch, vadå inte vågat fråga!? Här törs vi väl säga vad som helst?!

  • Nienna

    Tack tjejer! Ja, jag är som sagt jättenöjd själv! Den svarta som jag har som presentationsbild skulle jag vilja göra en förstoring av (i sin helhet som den är på bildsidan), rött och svart är så snyggt tillsammans. Har även en svartvit där jag har de vita underkläderna och ligger på rygg med benen i kors (som Anna Nicole i HM reklamen) som jag också skulle kunna tänka mig att förstora, gärna på canvas.

  • Nienna

    Synd bara att man var så blek, men jag matchar ju det rosa rätt bra.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.