• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Sen så vill vi ju såklart höra allt!!! Om vi får...

  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-26 21:06:53 följande:


    Nu måste jag SKRIKA ER I ÖRONEN LITE... Bandet har hört av sig... De är fortf bokade hos oss, hihi...han sa att alla är vi förvirrade ibland (ibland lixom, moooaaaaahahahahahha )Jag är sååå lättad!De med hästdroskan har inte hört av sig dock men jag håller mina tummar stenhårt!
    Åh, vilken lättnad! Grattis!
  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-05-26 21:05:57 följande:
    Nienna: Vi fick 1700kr + ersättning för leverans (de kunde inte ta hem den själva). Helt OK - imorgon blir det IKEA igen Brud 080524: Åh, berätta ALLT!
    Ja men det var ju bra iaf! Härligt med IKEA, vi har ju så långt dit så det blir inte så ofta man åker.
  • Nienna

    God morgon!

    Här har jag varit vaken i 1,5 h. Har skickat iväg barnen med taxin, Ella skulle på lekdag hos fröken idag, hon har en stor gård med kossor så de får nog roligt. Neo ska också iväg, men de ska träffa Mulle.

    I eftermiddag går alla mina scrapauktioner ut, så i morgon blir det till att jobba. Packa, väga, maila och greja... Ska försöka ta tag i barnkläderna idag, så de auktionerna också hinner gå ut och att jag hinner skicka iväg dem innan vi åker till Skåne.

  • Nienna

    Förresten så har Ellas klänning passerat tullen på Arlanda, men det lär nog ta typ en vecka för den att hitta hit upp...

  • Nienna

    20080614 - Härligt att det snart är sommarlov! Jag kommer också att vara ledig en del i sommar, först blir det 11 dagar då vi ska ner till Skåne och sen blir det en vecka i samband med bröllopet. Sen så är jag bara definitivt inbokad på jobb 4 veckor på hela sommaren så det kan ju bli en hel del ledighet, fast jag föredrar såklart att jobba så man får några pengar...

    Vet inte om den fastnat i tullen, men Kinaklänningar brukar inte göra det. De som skickar brukar skriva typ att det är tygprover för 10 dollar eller liknande, då behöver man inte betala moms och tull.

  • Nienna

    Vi åker ner den 11 juni och hem den 21 juni, ska bli så härligt! Är ju två år sedan vi var nere. Längtar efter Åhusglass!

    Ja, jag jobbar på hemtjänsten och sen på en avdelning som har 9 landstingsplatser och 9 kommunala platser, så där är det mer sjukvård än i hemtjänsten. Man får ta venprover, göra omläggningar osv, sånt som distriktorna gör ute i hemtjänst/på boenden. Så det är roligt med variation.

    Hur många terminer i sjukgymn. prog på?

  • Nienna

    Men jäklar vad barnkläder vi har kvar!!! Orkar inte lägga upp allt på Tradera... Får ta de finaste sakerna där, typ overaller och set och sen slänga in resten i högar på Blocket... Annars tar detta flera dar och då har jag dessutom inte hittat allt!!!

  • Nienna

    Pumpkin - Den flätan var jättefin, skulle gärna ha nåt liknande!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.