Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Åh Grattis Englali

    men det visste jag ju redan (att ni skulle få det huset alltså, kände det stenhårt).

    Sååååå roligt!

    vad händer hos er ikväll?

    Jag ska lägga mig senast tolv för jag börjar sju imorgon så det är upp 5.30 som gäller

  • Anja 19 juli 2008

    bellanote

    *asg* Det var något av det mest smaklösa jag sett

    Varför FÅR VISSA människor ha så mkt pengar

  • Anja 19 juli 2008

    Shit brudar vilken skitdag jag har haft!

    Sov 45 minuter i natt... hade druckit kaffe för sent. Kunde inte sova så jag stressade upp mig som f..n, för jag skulle ju jobba 7-17 idag.

    Gissa om jag var trött på jobbet!?? Och det var en RIKTIGT tuff dag på jobbet dessutom. NÄr jag sen kom hem läskigt trött och ont i magen efter allt kaffe jag var tvungen att dricka under dagen för att HÅLLA MIG VAKEN, så visar det sig att Daniel tvättat min helt nya, superfina top för varmt och dessutom tumlat den. Då bröt jag helt ihop.

    Har gråtit HELA eftermiddagen pga detta! (ja det och typ allt annat som gått fel, ni vet hur det är när man har såna dagar). Så D blev såklart sur och ledsen (för han hade fixat SKITMKT här hemma och varit så duktig och jag börjar tjuta och klaga och skrika typ).

    Men shit så besviken jag blev. Var länge sen jag hittade en sån top, som bara satt så bra och som jag var så glad för coh det mest typiska, det fanns inte fler i min storlek o de skulle inte få in fler heller så jag är så JÄ..LA ledsen.

    hade haft den EN gång

  • Anja 19 juli 2008

    usch så ytlig jag låter nu, men alltså det var ju det med toppen som var DROPPEN. Har verkligen inte kunnat sluta gråta idag.

  • Anja 19 juli 2008

    bellanote

    så duktig du är... jag har heller inget liv utanför hemmet och datorn hehe

    Englali

    försök försök försök att inte tänka på pengarna. Ni har ju för sjutton jobb och inkomster båda två! Hyfsade sådana oxå vad jag har förstått. Då är det ingen match alls att fixa ett sånt lån som ni har! Ta det lugnt!

    Om alla andra klarar det så tror jag att ni oxå gör det, eller hur

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    skönt att höra att någon fattar hur man är funtad. Känner mig så patetisk men det där med toppen gör mig fortf helt vansinnig så fort jag tänker på det, för att inte tala om alla andra jä..la kläder som var med i samma maskin o som blev krympta, tappade färg, form etc. Flera av barnens finaste kläder och ALLA mina fintrosor (eller vad man ska kalla det) och så två andra av mina favorittröjor. Så jag är faktiskt så rasande arg just nu.

  • Anja 19 juli 2008

    Mmm det är bara det att jag lever med en man som har NOLL tolerans för sånt, så han är så jä..la arg och sur på mig just nu! Önskar man kunde få tröst NÅGON GÅNG, istället för att bara få ovett.

    JAG måste ju oxå få flippa ut någongång. han gör det ju allt som oftast!

  • Anja 19 juli 2008

    Grrrrrrrrrrrrrr...

    förlåt, var tvungen att kräka av mig

    Han klappade förvisso om mig innan, men sen blev han sur igen för att jag fortsatte tjuta

  • Anja 19 juli 2008

    Bellanote

    japp min m2b är oxå sån. Noll förståelse/tolerans för att JAG är sur, arg eller otrevlig men han kan bete sig hur som helst, det har ingen rätt att ha åsikter om. Visst är det underligt!!??

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.