• Bellanote

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Jo det är ju hon som har hand om min möhippa med ju, och hon frågade mig om jag hade något specieltt önskemål och det enda jag sa var att jag hoppas den blir av.

  • Bellanote

    Tycker med kyrkan blir bättre än korset..

    men går det inte att hitta det där tror, hopp och kärlek. korset ankaren och hjärtat så får han lite som han vill men endå inte begravningsvarningen??

    För det är ju endå en tro på er som gifta ni ger er in i och kärleken behöver jag ju inte beskriva och hoppet är ju att det kommer att vara hela livet ut med samma kärlek ni har nu..
    Bar en liten idé.

  • Bellanote

    pärlplattan var ska ni tillbringa "bröllopsnatten"?

  • Bellanote

    Imorgon är det exakt två månader kvar för min del..

    Jo det var nästan som jag trodde var ett mega stort missförstånd mellan mig och tänkta toastmasters så just nu så har vi inga toast masters alls så vet inte alls hur festen kommer att bli.. men men men.. ska prata med min svägerska för hon sa till mig att inte oroa mig utan vi ska prata om hur det blir.

  • Bellanote

    pumpkin lägg en nyckel och en sax i ett fönster så ska du nog hitta det.. hörde det på radion.

  • Bellanote

    Jo men jag frågade och hon och hennes syster sa ja. sen vart den ena av dem anmäld för misshandel och då pratade vi om att min svägerska ska hjälpa henne men så sa jag det att nej det går ju inte för hon har ju precis köpt hus och då har hon inte tid, ja men vi får se hur vi gör sa vi då. och sen tolkade hon det på något vis som att det är min svägerska som tog över det fast jag sa att det inte gick så hon kollade säkert på tv eller något sådant när vi pratade för det vart helt tokigt, så nu har ingen planerat vår fest i över två mån och hennes tvilling syster skiter i vilket. hon verkar inte fatta alls vad det innebär.

  • Bellanote

    pumpkin den bäddsöffan har vi som gäst säng och den är jätte fin faktiskt och man får plats med mycket i säng lådorna med..

    anja ja jag får se hur vi gör med toast madame har lixom ingen så jag kan sätta in bara så där. men bror är perfekt egentligen då han går in i sin spela revy roll han är så rolig och vill verkligen få folk att skratta och ha roligt men det är för kort notis nu plus att de renoverar sitt hus..

  • Bellanote

    Vi köpte massivt ek bord på öb faktiskt. gav 1995 för bord och fyra stolar nästan eaxkt likadant som min bror och hans tjej hade köpt fast de gav några tusenlappar mer på mio.. men man ser ingen skilland knappt el jo om man skulle ställa dem jämte varann..

  • Bellanote

    Skit dator..

    pumpkin är det inte frustrerande att inte ha sex på så länge??
    om ni inte har haft sex på så länge nu kan ni inte typ göra ett kyskhets löfte nu då innan bröllops natten? typ inget sex innan dess och lixom bygga upp det? mig hade det fått att vilja ha sex järnet när man vet att man inte får, om du fattar?!

  • Bellanote

    Englali härligt.. synd att ni inte fått besked om huset ännu. .

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.