Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Hej tjejer! Tittar in lite snabbt innan Anna Pihl börjar. Hoppas ni haft en bra dag. Vilken bra sida med diadem. Jag ska definitivt titta närmre på den. Det grämer mig bara att jag inte har ljud på den här datorn (Förbannade inbrottstjuvar), så jag kan inte höra era fina sånger. Anja & Anne, i får vara vänliga och sjunga dem för mig mnär vi träffas nästa gång. Jag vill också kunna bestämma mig för vilken sång vi ska ha i kyrkan. Nu är det dax för Anna Pihl, kära vänner!!

  • Fröken Planera

    Hej Brudar! Som vanligt har ni varit hur produktiva som helst medan en annan har suttit på jobbet.. Jag hinner inte läsa igenom sidorna så noga. Men hoppas ni haft en skön dag. Nuska jag laga lite viktväktarmat och få i mig innan jag ska iväg på vaxning. Har hört att man kan ta en alvedon innan för att minska smärtan.. Låter som en vettig idé.
    Hej så länge!!!

  • Fröken Planera

    Nämen Anja! Vad duktig du är!!! Bra att du tar nya tag!!!
    Jag såg att de öppnat en ny 24/7 mitt emot stationen. Är det där du håller till???

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-16 11:05:12 följande:


    Nä nu måste jag spurta till jobbet... Sen blir det ju GYMET så vi ses senare ikväll hej hej
  • Fröken Planera

    Men Herre Gud!!! Vad är det med folk???
    Jag har ett riktigt skräckexempel på folks fräckhet angående vilka som är bjudna och inte.. ¨ Min kompis vill ha med sin "pojkvän" som hon bor med måndag-torsdag varje vecka. Fredag-Söndag bor han med sin fru och sina barn i en annan stad... Han veckopendlar.
    Tycker ni att man ska bjuda in en människa på sitt bröllop som inte verkar respektera äktenskapets "regler & löften"??
    Jag kan även lägga till att fredag-söndag bor hon med sin fd man och sina barn, för att kunna umgås med sin familj..


    Anettan73 skrev 2008-04-16 14:15:13 följande:
    Hej på er...Nu börjar det. Tobbes ena kusin som inte umgås med riktigt är mega sur för att hon och hennes barn inte är bjudna, och menar att hela släkten är bjuden men inte hon... HALLÅ inte ens 1/4 är bjuden...
  • Fröken Planera

    man får aldrig sluta förvånas, och tänk på att det jag skrev är en väldigt nerkortad version.. Den blir bara värre ju mer man vet om dem.. Jag tror inte att man ens kan få ner den historien i en riktigt sliskig såpa..

  • Fröken Planera

    Ha det kul din jäkla gottegris!!!! Tänk inte alls på oss som håller på att frysa ihjäl medan vi jobbar ihjäl oss här hemma!!!!


    AnneiLund skrev 2008-04-16 15:39:24 följande:
    Nienna...man kan lita på dig....väntade ju på ngn form av beundran
  • Fröken Planera

    Jo, jag har för mig att det är så.. Men det bästa är väl om du tar med Daniel, så han får prova..?
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-16 16:17:39 följande:


    Lite hjälp med storlekar behöver jag...När man talar herrstorlekar... Vad är M ohc vad är L...Är strl 50 = M och 52= L eller hur ÄR det egentligen???
  • Fröken Planera

    Den var jättefin, Eldhav. Draperad midja är jubra på att dölja "bullar på magen". Jag vet inte vad jag hade gjort om det inte funnits draperade brudklänningar.. haha


    EldHav skrev 2008-04-16 16:44:43 följande:
    typ denna??www.sheshopping.com/eourshop_photo/Victorias/...
  • Fröken Planera

    Det är ju märkligt att folk aldrig kan lära sig skillnaden på mitt och ditt. Och att knivråna nån??? Jag håller med Anettan, var fan är föräldrarna???


    Anettan73 skrev 2008-04-16 19:39:33 följande:
    Go kväll..ätte fin klänning Eldhav.Orkar inte läsa bakåt. Är så jävla förbannad!!!!!Älsta sonen på 14 år kom hemspringandes och verkligen stortjöt!!!!Knivrånad på sin nya mobil... VA FAN!!! Skit i telefonen men hur fan kan man hålla på så??? Var är föräldrarna??? Så här har polisen varit och hälsat på tog 10 min sen var dom här...
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.