• furillen

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    vad ska ni ha för buketter?
    funderar på nu när jag fått lägga alla mina pengar på klänningen om jag ska avboka min brudbukett. jag har inget stort behov av en superproffsig bukett. det jag mest önskade mig var pioner. men nu funderar jag på att plocka en egen bukett istället. frågan är bara om det kommer finnas blommor i slutet av juli. och om det går att göra buketten dagen innan och få den att hålla sig för på bröllopsdagen kommer jag knappast hinna.

  • furillen
    Alvaereva skrev 2008-06-21 18:41:38 följande:
    Hej!!!Dagen var såååå lyckad! Jag satt hos frisören i totalt jävla åskväder och det pissregnade utanför. Vi blev jätteförsenade och hann inte ta några bröllopsfoton. Tårtan gick sönder, folk hade "influensa" och kom inte i sista stund (flera stycken) men ändå var det en fantastisk dag!!Varje gång vi skulle förflytta oss var det uppehåll! Jag hade såååå kul! Det var en helt galet rolig fest! Skriver mer utförligt nån annan dag. Nu ska jag iväg och äta middag med några av gästerna och sen ska jag o adam ha vår bröllopsnatt på hotell Avalon
    skönt att du är lyckligt nygift trots missöden. STORT GRATTIS!!!
  • furillen

    ja, jag vill egentligen också hemskt gärna ha pioner men nu måste jag dra ner på alla kostnader jag kan efter mitt sömmerska-missöde..
    jag gifter mig på landet på gotland så hötorget kan bli svårt

  • furillen
    Pumpkin skrev 2008-06-21 18:52:20 följande:
    Det var därför jag skrev "Typ Hötorget", för det kanske finns någon liknande marknad av något slag på Gotland
    jo jag förstod det. men det var nog för att jag själv tänkte på hötorget (bor i sthlm). finns ju inte riktigt nåt sånt. får fundera ut nåt smart. råna en pionodlare kanske?
  • furillen

    ska se den på onsdag med en kompis! måste nästan gå ut på en cosmo efter!

  • furillen

    hej alla!
    jag har fått för mig att det skrevs om fjärilar i vigsel eller festprogrammet här för ett tag sedan? vi har nämligen fjärilar på inbjudningskorten och skulle gärna ha det på resten av våra saker men de tänkte vi till skillnad från inbjudan göra själva. vt ni var man kan hitta fina bilder på tecknade fjärilar? (hittade inte så bra när jag googlade) tack!

  • furillen

    vi tänkte dansa vals. ska faktiskt gå en liten mini-kurs. men låt har vi inte bestämt än.

  • furillen

    soulmates - välkommen. kul att inte vara ensam ny i gänget! vad mysigt det låter att gifta sig i trädgården! hoppas ni hittar billga partytält, har tyvärr inga bra tips.. vi ska också gifta oss utomhus. på en udde på gotland. så hoppashoppashoppas på sol! bara det inte regnar blir jag lycklig. och helst inte blåser så där galet mycket som det kan göra längs gotlands kuster. vår plan B är på restaurangen vi ska vara sen, men det känns ju inte alls lika kul.
    men va fan, hur det än blir får vi säkert alla en minnesvärd dag och blir gifta!

  • furillen
    Pumpkin skrev 2008-06-25 22:31:32 följande:
    Mamma berättade just att hon hade skvallrat för mormor och morfar vad jag hade skrivit om honom i gästpresentationen, och det var efter det som det blev bestämt att han skulle komma på bröllopet!
    då måste du verkligen skrivit något som gjorde honom glad!
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.