• 20080614

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Anja: De kanske byter pass åt dig, så du plötsligt får jobba nationaldagen eller något..?

  • 20080614

    Hej på er tjejer!

    Var hos frisören idag och provade håruppsättningar. Åh!!! Det känns så himla bra! Nu vill jag verkligen att den där dagen ska komma så jag får se allt tillsammans!

  • 20080614

    Englali: Tror du har en bild i ditt galleri som liknar hur det blev. Hade själv tänkt ha lite löshår och lockigt men hängande i nacken, krona och slöja. Nu blir det lockigt men löst och busigt uppsatt och bara krona. Kände mig verkligen hur fin som helst! Hur går det för dig med håret, har ni hunnit prova något ännu?

  • 20080614

    Englali: Frisyren påminde lite om första bilden i ditt galleri, allt hår uppsatt och busiga lockar. Fast jag tror att mitt nog var lite lösare uppsatt och lite mer "hängigt" på sidorna så tex örona inte kom fram så mycket. Ska hänga ned någon tåt hår fram också. Ingen superförklaring men du med hårkoll kanske hängde med iaf

    Är iaf otroligt tacksam att jag gick till en duktig frisör som kom med förslag och ideer, är ju verkligen oslagbart att få fråga någon som har koll när man själv känner sig helt vilsen.

  • 20080614

    Pumpkin: Har du druckit ordentligt med vatten efter? Man kan behöva fylla på med lite vatten iaf efter massage. Kan tänka mig att det är samma med akupunktur och elimpulser. Gav de elimpusler via akupunkturnålarna?

  • 20080614

    Ah, var det TENS du fick pumpkin? Tänkte att det kanske var elakupunktur, men det låter det ju inte som. Vad tyckte du om det?

  • 20080614

    Pumpkin: Jo det låter ju som det skulle kunna vara en disk, fast det kan vara bara muskulärt också när man har ont så. Fast din naprapat har väl undersökt dig och kommit fram till att det faktiskt är från disken? Vad var det egentligen som utlöste ryggontet?

  • 20080614

    Pumpkin: Jag tror det är TENS du fick, låter som det iaf. Du fick inte låna med en apparat hem? Vi brukade låna ut sånna ganska mycket när jag hade praktik sist. Brukar fungera bra som smärtlindring vid ryggont faktiskt.

  • 20080614

    Anja: Ser verkligen ut som du haft en underbar dag!! Mysigt med Dannmark, vilka fina hus också. Och vad brun du är!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.