Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Lovar att ta kort såklart... på min älskling!!

  • Anja 19 juli 2008

    Hehe jag är rena motsatsen till er Pumpkin och englali, och är nog ganska glad ändå. Ekonomin, tja den löser sig alltid, har alltid gjort och jag behöver aldrig oroa mig.

    jag är ju inte helt ovettig men jag slänger gärna pengar omkring mig och unnar mig saker när vi egentligen inte har råd. Dyr smak och inte jättemkt pengar, det är jag i ett nötskal, hehe...

    Lär inte få magsår iallafall. Jag är en sån där "det-ordnar-sig"-person. Går egentligen inte ALLS ihop med m att jag är lite av ett control-freak

  • Anja 19 juli 2008

    Ghhhaaaaa

    är sååååå ARG!!!

    Vi hade fixat barnvakt, hade ÄNTLIGEN en helg ledig tillsammans...

    Åker ner t stan, går upp t frackkompaniet, där är helt nerrullat, stängt, låst... Står på dörren Öppettider, lördagar 10-13, jaha, kl var 11 så vad var problemet lixom???

    Gick runt på stan, kollade en mängd andra butiker, hittade INGENTING, inga snygga kostymer NÅGONSTANS till VETTIGA priser.

    Daniel hittade en kostym i en superläcker nyans, typ kamel, hmm kan inte förklara, typ som caveliers frockcoat i kamel fast snyggare (den färgen klär ju honom så jä..la bra, men då hade silvervästen gått fetbort o det hade fått bli ivory, men det gör ju inget alls).

    men eftersom daniel är bredaxlad så satt kostymen perfekt överallt men om han rörde armarna så sprack den nästan mellan skulderbladen, hehe... den var portugisisk och tydligen tillverkar dom lite trängre kostymer i axlarna. Sååå typiskt!

    Så nä, vi kom hem UTAN ETT SMACK.

    Har skickat ett riktigt bitskt mail t frackkompaniet, vi försökte även ringa dem men utan minsta tur.

    Fy så besviken jag är... så 250 kr i barnvaktskostnad utan att komma hem m ett enda skit!

  • Anja 19 juli 2008

    Hedebris

    jag kan inte ha såna silikonbh:ar och på brudbutiker/underklädesbutiker säger dom att har man mer än c-kupa så kan man ej ha dem för då hänger allt bara = INTE snyggt!

    Minsta tyngd i brösten så funkar dom inte, men på fasta, yppiga bröst som sitter på helt rätt plats utan att hänga minsta lilla eller ha "tyngd" så ser det ju jättefint ut.

    Vet ju alls inte hur dana bröst du har men om du ammar dvs har mjölk i brösten så är de rätt tunga o då kan jag nog lova dig t 100% att det inte går. Sorry.

  • Anja 19 juli 2008

    Bellanote
    hehe jag är oxå på ganska gott humör... jag o min lover har haft en riktigt go helg, MÅNGA tillfällen om man säger så. Nu ikväll tog vi en härlig vända i duschen och fortsatte ut i soffan. Måste verkligen skaffa persienner snart, men det är så DYRT, fniss...

  • Anja 19 juli 2008

    ÅÅåhhh däremot hittade JAG en grej!!!

    VAd jag TROR är mina blivande brudsmycken Pilgrim, ny kollektion?

    Superfina... Fasen att jag ej hade kameran med mig (glömde den så jag hade ändå inte kunnat ta kort ifall vi hittat kläder till Daniel alltså)

  • Anja 19 juli 2008

    ja det är skönt men jag är inte helt 100%
    ska vänta

    eftersom jag vet hur jag är! Annars blir det FÖR många inköp av brudsmycken *asg*

  • Anja 19 juli 2008

    Fattar hur du menar m vigselprogrammen. Blir nog skitbra Vad ska ni ha på utsidan?

  • Anja 19 juli 2008

    Hedebris härligt

    Så var mina bröst oxå efter bara ett barn och ja, t.om efter två men den underbara lilla trean förvandlade mig hoho

    INte för att de hänger mkt men jag kan lätt få en penna att fastna nu!

    Grejen är den att det nog är storleken det hänger mest på. En sån där silokion.bh orkar inte hålla ihop stora bröst.

    Så som hon i butiken sa t mig så ska man ej ha mer än c-kupa för att det ska funka, se snyggt ut, m en sån bh. Men testa! Funkar det så är det ju värt det!

  • Anja 19 juli 2008

    Gokväll

    usch inatt har varit en dålig natt för mig och min lilla Alice... Båda har haft sååå ont i magen, Alice med hög feber. Har knappt fått en blund i ögonen. Imorgon ska Daniel vara hemma m henne (och ev Ivan oxå då han verkade lite hängig nu ikväll oxå) medan jag ska jobba en lång dag imorgon.

    Har haft en väninna här hela dagen och vi har suttit och kollat i en massa resekataloger. Åååhhh vad jag längtar efter vår bröllopsresa. Vi SKA ta oss t karibien, även om det blir någon utav de lite billigare öarna som Tobago eller Isla Margerita.

    Fast jag skulle helt ärligt ÄLSKA en resa till Italien/Sicilien/Sardinien. Men det går ju inte att åka i november. då är där ju inte alls varmt och skönt. Och Daniel SKA ha SOL SOL SOL i november i år. Så ÄR det bara

    vad hittar ni på ikväll?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.