Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    bellanote

    låter som en mkt snygg frisyr

    Englali

    Usch så läskigt det låter... antingen är du RIKTIGT stressad eller så är du gravid. I vilket fall som helst så tycker jag att du borde uppsöka läkare för det där är INTE bra. Du skulle kanske behöva vara sjukskriven på 25% eller nåt ett tag (tänker att du säkert inte VILL vara sjukskriven mer, men t.om helt sjukskriven i 2 veckor och sedan jobba 50% ett tag hade nog varit bra när kroppen visar upp såna här reaktioner.)

    Ta det på allvar Englali.

  • Anja 19 juli 2008

    Kärleksvindar

    Fattar precis hur du känner. Usch så jä..la tråkigt det är. Fattar inte folk att osa till ett bröllop, ett BRÖLLOP överhuvudtaget är något JÄTTEstort för dom som gifter sig. hur f..n kan man vara så respektlös!!!???

    Daniel hade frågat en gammal kompis som är bjuden tillsammans m sin flickvän, när de träffades nu för nån helg sen (på den där festen jag tvingade iväg daniel på ) om han inte tänkte osa snart. Då hade han svarat nåt typ, ah men du vet det går ju inte svara än, jag vet ju inte vad som händer i sommar!!!

    Eeehhh, ok...
    daniel sa att om han vetat det innan vi skickade ut inbjudningarna så hade han aldrig bjudit honom. Så sjukt dålig stil. ATt först kolla om det HÄNDER nåt bättre typ!

    Skit då i att komma jä..la idiot!

  • Anja 19 juli 2008

    Hedebris

    härligt att ni pratar om en till... jag längtade ju oxå efter en till direkt efter att Alice kommit ut! Blev sååå glad när jag upptäckte att jag väntade Ivan även om det inte alls var planerat.

    Hur gammal är din guldklimp nu! Två månader va? Isåfall blev jag gravid om en månad med Ivan (Alice var tre månader då). Allt går bara man vill

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    Vad kul att du haft roligt Är ganska skumt sånt där... med reunions osv... att träffa alla. Är ju som "ett annat liv" man haft på nåt vis, när man tänker tillbaka på högstadie och gymnasietiden

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    läs mitt inlägg en bit ovanför! Är ju EXAKT så Daniels kompis gjorde. Klart du har rätt att bli besviken. Jag blev SKITFÖRBANNAD när jag hörde det. Det är ju helsjukt att resonera så.

    Ett bröllop bokar man bara in, sen får ALLT ANNAT foga sig efter det! Grrrrrrr...

  • Anja 19 juli 2008

    Flamora

    Åååh vad kul
    ¨
    Låter verkligen som att du fått en toppenhippa, fast jag hade aldrig fixat inslaget med att sjunga i butiken. Ojoj, jag hade gått därifrån... Sånt är såååå hemskt

    men du är säkert modigare än jag, hehe... mina vänner VET dock att jag INTE vill ha nåt sånt så jag hoppas att de ordnar en riktigt snäll hippa I övrigt låter allt helt underbart! Synd på den magsjuka väninnan men det ordnade sig ju bra ändå.

    Vad stod på menyn (vad lagade dom åt dig )

    Tänk att du redan blivit hippad!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    jag fattar att dom troligtvis inte tänker så, men resonemanget låter en ju ändå fatta att de itne bara kan boka in bröllopet och låta allt annat stå åt sidan, utan att de måste vänta! Det retar mig.

  • Anja 19 juli 2008

    Bellanote

    way to go hehe

    jag hade troligtvis inte vågat säga så rakt ut, men jag hade varit rasande och besviken inombords

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    hehe du låter DEFINITIVT gravid! Hoppas att ditt illamående och dina blodtrycksfall går över till bröllopet! Jag kunde inte stå upp längre stunder i runt v.15 i mina graviditeter, då svimmade jag. Hade aldrig kunnat stå framme vid altaret under mina tidiga graviditeter. Gulp!



    men shit vad kul om det är så Är så säker att jag nästan vill säga grattis redan nu, hihi...

    Husägare och blivande föräldrar, fast jobb och mamma som blir frisk! wow Englali

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    japp det låter verkligen underbart Även om du är gravid borde du kanske söka läkare, så att du kan gå ner liiite i tjänst nu i början. Kroppen går igenom en jä..la omställning och om du REDAN mår så här så kan du INTE räkna med att det kommer bli jättelätt om någon vecka/några veckor när hormonhalten är som värst... fram till v.13 får man ju "räkna" m illamående pga att moderkakan ännu inte är färdig och kan börja ta hand om hormonöverflödet, utan det tas om hand av gulkroppen eller nåt sånt, därför mår man ju skit.

    Och som du säger, man är SKITTRÖTT. Man kan sova hur mkt som helst!

    Så se till att få gå ner så du kanske bara jobbar 4 dagar, alt kortare dagar 5 dagar i veckan. Det förtjänar du verkligen (och behöver).

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.