• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin - Jobbar 7,15-16,15 tre dagar och då måste jag upp 5,30 och kommer hem efter 17. Har två korta dagar (7,15-12,15) och en kväll (12,30-21).

    På tisdag är min enda lediga dag och då ska Neo på 5-årskontroll (spruta, usch!) och sen drar vi ner till stan och köper lite fiskar och kläder. Ella ska iväg på fjällvandring med skolan.

  • Nienna

    20080614 - Låter som en jättehärlig dag!

  • Nienna

    20080614 - Vi lagar maten själva och kommer "bara" ha tårta som efterrätt. Om ni tänkte ha både efterrätt och tårta skulle jag rekommendera något lätt och fräscht, typ sorbet eller en liten kopp med citronfromage el dyl.

  • Nienna

    Anettan - Vad roligt att det blev uppskattat! Antar att du längtar ännu mer efter din stora dag nu? När jag var på bröllop i höstas satt jag mest och drömde om när det skulle vara min tur.

  • Nienna

    20080614 - Nä, jag tycker inte att det låter lite. Vi ska ha småplock som förrätt (ost, cocktailtomater, melon, korvbitar, dvs sånt man kan trä på tandpetare), sen blir det fläskfilé med potatisgratäng och sallad och sen tårta. Sen blir det godis/snacks till baren och sen gubbröra och tunnbröd till vickning (eller kokt korv till de som hellre vill ha det).

    Så jag får nog hålla med din sambo.

  • Nienna

    Ja och av det man hört brukar det ju inte bli 2 bitar per person som det ofta blir på t.ex. kalas där man bara har tårta. De flesta jag pratat med får tårta över, så vi kommer bara att beställa så att det finns 1 bit per person + några extra.

  • Nienna

    Nä, nu är det säng för mig, ska ju upp tidigt i morgon och det är jag inte van vid, är flera veckor sedan jag jobbade från morgonen...

    Sov gott brudar!

  • Nienna

    God morgon brudar!

    Fy vad jag sover dåligt på nätterna, vaknar vid 3 och tror att det är morgon och sen kan jag aldrig somna om ordentligt... Har persienner i alla fönster utom det som är brevid min sida av sängen och där solen dessutom går upp. I morgon ska jag till stan och då ska jag banne mig köpa en persienn dit, jag måste ju få sova!

    Nu ska jag ta och väcka barnen och sen är det dagis och jobb, vad glad jag är att man inte jobbar inne hela dagarna när det är sånt här väder! Inte så kul att sitta i bilen halva dan, men man får ju se solen i alla fall.

  • Nienna

    Hej hej, hemma efter en arbetsdag, kollade hur mycket jag kört idag och 25 mil blev det! Tur man gillar att köra bil.

    Måste ta och ringa vår VF och se så han inte glömt bort oss, pratade med honom i januari och man vet ju inte vad som kan ha hänt sedan dess...

  • Nienna

    God morgon!

    Nu sitter jag och Ella och väntar på taxin, idag ska hon ut och fjällvandra med skolan! De ska gå upp till en fjällgård och vara där hela dagen och leka, sen kommer de hem vid 19.

    Neo ska däremot inte ha så roligt, det är dags för 5-årssprutan och han ser inte fram emot den.

    Vädret är underbart, det är redan 15 grader i skuggan, solen skiner och inte ett grått moln i sikte! Dessutom går det att kolla skattekontot idag och pengarna är på väg! Välbehövligt till bröllopet, men tyvärr måste sambon lägga alla sina skattepengar på bilen.

    Nej, nu måste vi gå ut så vi inte missar taxin!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.