• Anettan73

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nu har jag varit o shopat igen.. Fan fan fan på mig.

    Har ju gjort toakorgar, Hmmm kostade en slant... Sen har jag vatt o handlat en bh o trosa som jag ska ha under klänninge. HAr inte hittat det jag vill ha sen... Var i underklädesbutiken här i Eslöv och där ska man verkligen inte gå in om man har stor kupa i bh... Till sist skakade jag bara på huvudet. Hon var nästan hopplös helt enkelt... Men men. Nu hittade jag på Lindex... En helt vanlig balconett bh har köpt en helt ny inför dagen D. HAr ju sådana sedan tidigare..
    Trosor och 2 par stayups... Vågar inget annat!!

  • Anettan73

    Ja det har blivit en del. Sen har jag handlat massa hygien produkter mm mm eget handtvål till tooarna och wc block och ja jag vet inte allt. Nu har jag bara genomskinligt nagellack med jag ska köpa... Och jag behöver inte boka nagelbyggning!!! JIPPIE!!!
    Min gamla kompis har börjat med det igen!!! Jag byggde alltid hos henne förr men så slutade hon för hon hade inte tid. Nu har hon börjat igen och jag e såååå glad. Då behöver jag inte testbygga en gång innan för att se om personen gör det bra...

    Detta berättade hon på Möhippan då hon frågade vart jag skulle bygga naglarna... _Ja du har ju slutat med sånt så jag får ju leta upp någon annan och hoppas att dom blir bra, Snäste jag till henne... Hión bara flinade och berättade att hon börjat igen... HURRA!!! Tala om att jag kommer linddrigt undan med smink hår o naglar... Heeelt sjukt!!!

  • Anettan73

    Hi hi hi

    Har fått tjuvkika på bilder från min möhippa. Hittade dom på facebook... Fy fan som jag såg ut. Garvar så att tårarna sprutar...
    Helt sjukt.

    Anja- Super bra allt i hopa.

    Ska nanna nu. Natti

  • Anettan73

    Jag köpte den gästboken som var på Adlibris. Dom hade den super billigt. Ett kompispar hade med den och varenda en skrev i den.. Eller ivarjefall 90%. Den r oxå lite av mina vänner.

  • Anettan73

    Pumkin- Inte många dagar kvar nu... Hur känner du dig???

    Sicken dum fråga va..

  • Anettan73

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-07-01 01:11:23 följande:


    Åh så skönt...Har shoppat lite till... Sånt som oroat mig sååå...Paraply som vi båda ryms under, gästbok och pussklockor. Nu är det bara engångskameror kvar. Kommer bara att köpa en per bord. det räcker... Blir ju massor av bilder ändå!
    Vart köpte du paraplyet??? vi letar efter ett stort paraply, vitt då såklart..
  • Anettan73
    Pumpkin skrev 2008-07-01 10:01:31 följande:
    tja... nervöööös!
    Bara jag skrev frågan till dig så pirrade det i magen... Sjukt...
  • Anettan73

    Ja högsaommaren är ju tillbaka sade dom igår...

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.