• Anettan73

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    JIPPIE!!!

    Fick ett mail från syrran i USA. Hon har hittat fina billiga bröllopskameror i engångs.. Så himla kul. Bra mycket bättre pris där än här hemma!!!

  • Anettan73

    Risken med detta är ju att det blir många bajsfoto om man får uttrycka sig så. Glömmer blixt mm mm. Men samtidigt kan det bli himla roliga bilder med. Jag har tittat fram o tillbaka sen slog det mig bara att hon kanske kunde fixa dom... Sagt och gjort. Bara hon inte glömmer dom nu Dom kostade 2 dollar... I Sverige går dom på 69... Det är en bra skillnad..

  • Anettan73
    Pumpkin skrev 2008-07-01 10:24:48 följande:
    Vad tror ni om den här frostingen? recept.nu/1.145952/leila_lindholm/tillbehor/m...20080614: Blåst är verkligen värst!Anettan: Ja, men inte alltför länge tydligen...
    Frostin??? Hmmm jag e inte duktig på sånt. Jag gillar hu inte gegga... Men det ser vldigt gott ut!!!
  • Anettan73
    Pumpkin skrev 2008-07-01 10:53:52 följande:
    20080614: Ja, jag tror också den blir ruggigt bra. Lite lyxig också på samma gång Snacka maffig chokladtårta det kommer bli Anettan: Gillar du inte gegga? Det som är så gott!
    Slutade gilla det när jag utbildade mig till konditor Ha ha ha ha ha ha ha... Och jag hatar att baka!!!
  • Anettan73
    Pumpkin skrev 2008-07-01 11:00:18 följande:
    Haha, snacka om fel yrkesval
    Ah du... Men det var kul så länge jag gick i skolan sen 2 mån efter skolan fick jag jobb på ett konditori. Då insåg jag hur enformigt och tråkigt det var. Jobbade där i 3 månader. Sen aldrig mer!!!
  • Anettan73

    Nu har jag bara 1 papper kvar att skriva ut i vårt festhäfte och det är där bordsplaceringen är. Vi har fått göra ändingar igen efter en upptäckt jag gjorde på min möhippa. Svartsjuke darma... Fast jag ville inte bjuda honom från början men det är hennes sambo tyvärr.

  • Anettan73
    20080614 skrev 2008-07-01 11:09:33 följande:
    Pumpkin: Har iaf kommit fram till att om jag skyndar mig så hinner jag hem före brevbäraren! Så nu blir det promenix till stan! Ha en bra dag tjejer!
    Vår brevbärare var hr för 40 min sedan
  • Anettan73
    Pumpkin skrev 2008-07-01 11:13:24 följande:
    20080614: Detsamma! Anettan: Det är ju så jobbigt när man måste ändra om i bordsplaceringen hela tiden. Jag fick göra en ändring senast igår, men nu blir det då inga fler ändringar!
    Ja visst e d drygt... Och att det är på grund av en sådan idiot sak. För att han inte har växt till sig... Sade det till henne på möhippan, att jag fattade inte hur hon orkade. Jag hade blivit knäpp!!!
  • Anettan73

    Gomorrn på er...

    Igår var jag hos ena tärnan och provade min klänning...

    TO BIG!!!!!!!! Här får det verkligen sys in.... Det är knappt så att jag vågar gå ner mer ju... Ändå e det bara 5 kg mindre... Min snörning går ihopa helt på ryggen nu och längst ner glipade den när jag provade den. Nu är den ihopa... Som det ser ut nu så blir det inga axelband på den. Jag har ju den här boleron i ivory organza aktigt tyg som jag köpte av en här på bt.
    Och allt blev såååå fint. Kommer nog att behålla släpet med som det ser ut idag. Ska testa det igen när jag lämnar in den den 7 juli. Fy fan vad jag e nöjd med min klänning.

    Anja- Allt var riktigt snyggt. Klänningen är så himla söt tycker jag. Ibland önskar jag att jag kunnat ha klänning. Men mina vader r gigantiska. Även när jag var som smalast så hade jag jätte problem med stövlar...

  • Anettan73

    Ja faktiskt. Ska bara ut o jag trosor. Får ha lite högre vill inte ha med gördel blir så jobbigt när man ska på toa.. Men en halvgördel om man säger så... Har ett på as fula trosor som har det och dom e jätte sköna men jag hittar inga sådana...

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.