• Pumpkin

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Englali: Funkar det inte med linser då?

    Filifjonkan: Förstår att du blev riktigt glad då!
  • Pumpkin
    EldHav: Fast jag har ju ingen som drar upp mig så tidigt på helger - jag är trött ändå
  • Pumpkin
    EldHav: Antagligen är det för att jag aktiverar mig för lite på kvällarna, ligger/sitter oftast i soffan och myser med sambon - man blir förslappad
  • Pumpkin
    Anja: Ah, då är jag med. Tyckte bara att det lät lite motsägelsefullt
  • Pumpkin
    Anja: Så jobbigt!

    Åh nu är en bok jag väntat på i evigheter leveransklar - så nu har jag äntligen beställt den!
  • Pumpkin
    Anja: Nyckeln till mod av Nora Roberts. Den har funnits som inbunden ett tag men jag har väntat på att den ska komma ut på pocket, så att min samling blir komplett (det är en trilogi och de andra har jag på pocket).

    Du tror inte att de väljer en vardag då?
  • Pumpkin
    Anja: Inte lätt det där

    Ha en skön dag!
  • Pumpkin

    Jag är så himla besviken på min kusin! Hon är två år yngre än mig och vi har nästan växt upp som systrar, vi har alltid varit tillsammans när jag har varit hos mormor och morfar (de bor i samma by) och hon vänder sig till mig som om jag vore hennes storasyster. Hon har tidigare sagt att hon och hennes pojkvän självklart ska komma på bröllopet, de kan ju inte missa ett till bröllop i familjen (de skippade morbrors bröllop av någon löjlig anledning). Fine. Igår frågade jag henne igen om de skulle komma och då fick jag ett helt annat svar. Helt plötsligt skulle hennes pojkvän definitivt inte komma (that's fine, jag har lite svårt för honom) och hon skulle troligtvis inte komma eftersom hon sökte sommarjobb och fick hon det så skulle det ju inte gå. Hon menade på att eftersom det är sommarjobb så får hon ingen betald semester varpå jag försökte med att "Ja men en dag eller två kan man ju oftast be om att få i alla fall, om än obetalt". Då svarar hon att "Ja men då kostar det ju mig pengar" och det gick ju minsann inte alls för sig och jag svarade med att vi ju trots allt gifter oss på en lördag, så det är ju inte ens säkert att hon måste ta ledigt (beroende på vilket jobb/vilka arbetstider såklart)! Det enda svaret jag fick var att "Jaja, jag hör av mig" typ.

    Så jäkla besviken!

  • Pumpkin

    Ja jag älskar hennes böcker - fastnade också när jag läste just Solens diamanter, Pärlor från månen och Havets safirer


    Nienna skrev 2008-05-13 11:01:16 följande:
    Jag köpte de inbundna, så jag har läst den för länge sedan. Visst är Nora Roberts bra, fastnade för henne när jag läste svärmors Allers och de körde utdrag ur Solens diamanter, Pärlor från månen och Havets safirer. Var tvungen att köpa dem och sen var jag fast.
  • Pumpkin

    Så bra!


    Nienna skrev 2008-05-13 11:03:49 följande:
    Nu har jag varit hos distriktan och det gick jättebra! Det var typ "Rätt eller fel"-frågor och jag klarade alla. Var lite nervös innan, men hon blev jätteimpad och glad för att jag hade själv dragit ut massa sidor om diabetes från sjukvardsradgivningen.se och "gulat" det jag tyckte var relevant. Hon tyckte det visade på intresse och vilja att lära. Så nu har jag min insulindelegering.
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.