• Bellanote

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin men kramas ni och pussas varje dag då? el är det bara sexet som fattas?

    nehe nu ska jag ut och gå med hundarna var och sola innan och hann få lite färg på magen

  • Bellanote

    Engla grattis till huset! är riktigt avis faktiskt det var hur fint som helst.. men skum säljare som sagt..

  • Bellanote

    ja det huset var extremt måste jag ju säga dte är fasen speglar u varje rum snacka om ego trippad. men perrongen utanför huset tyckte jag var lite cool..

  • Bellanote

    Idag kommer min vännina hit så ska vi planera festen och så ihop. de förra är bortkopplade nu i och med att det vart missförstånd och så. men min tärna och hennes kille tar hand om själva festen och presentationerna och lekarna så det har jag fixat så min ånger är nästan borta nu. ska se om de kanske kan göra en presentation om oss i häftet som vi inte vet vad det står så det blir en liten överraskning ialla fall. men annars så ska jag och min kompis sköta planeringen av festen då de nya inte har tiden. men gärna hjälper till!

  • Bellanote

    Åg englali vad roligt för dig, det behöver du en bra vecka när du haft så mycket ner moment på sistone..

    Vet ni idag köpte jag min vigsel ring. den kommer om en vecka typ. en i vitguld och små diamanter som går tvärs över ringen och den är jätte fin helt annorlunda än jag sett innan men den passade jättebra ihop med förlovningsringen med. provade den först i rött guld och då var den så där och framför allt för liten så hon letade upp en större men den hade hon bara i vitt guld och den var mycket snyggare.. så är hel nöjd för den kostade bara 1799 med, hel nöjd..

  • Bellanote

    nja bara inne en snabbis men alla andra verkar fira våren som sjutton, utan jag för jag har inget liv sitter på nätet hela tiden

    JO har monterat byra idag plus vikt in all akläder och lagt in snyggt med.. allt låg i svarta påsar sen flytten.

  • Bellanote

    anja är din blivande likadan??

    min är sån att är han sur ja då får jag finna mig i det, men blir jag sur ja då blir han sur för jag är sur. så det är som att man måste gå omkring gald hela tiden bara för att slippa en sur mupp hemma.

    englali de pengarna som ni lägger ut på huset varje månad kommer ni ju få tebax sen men på en lägenhet ska ni punga ut med ett ex antal tusen varjke månad som ni aldrig ser röken av sen.. om du fattar vad jag menar.

  • Bellanote

    ja och framför allt påfrestande konstigt att alla bra stunder kan göra att man glömmer allt surhet och långsint som han kan va ibland. men det är la det som är kärlek

    måste ju berätta min dröm inatt. kom till kyrkan i klänning Men hade glömt att åka till frissan och göra makeupen så satte i massa hår nålar så var det klart sen var ur ful och jätte nere. åh hade en klump sen i magen.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.