• furillen

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    provade ringar idag. nu är det nere i två. tror att jag bestämt mig...
    fick också ett mail av ena solisten (min m2bs fru) att hon helt plötsligt inte alls har nån lust att sjunga och inte trodde det skulle vara "låtar". fattar inte riktigt hur dom har pratat om det. ger henne lite tid att fundera. och hoppas att den andra tjejen som är hennes syster och kompis till min m2b inte också får kalla fötter. eller att hon kan tänka sig att sjunga själv. annars sitter vi riktigt i skiten. för mig är sången det stora i vigseln! ja förutom själva vigselakten då förstås!

  • furillen

    haha, nej det skulle stå min m2bs BRORS fru! ja, det blev lite fel

  • furillen
    Flamora skrev 2008-06-25 23:08:49 följande:
    Haha! Vad skulle det vara om det inte va "låtar"??? Fattar inte riktigt... Vad sjunger man annars?
    ja, eller hur. när vi skickade förslag på låtar vi hemskt gärna skulle höra svarade hon att hon inte kan dem och att hon inte sjungit för publik på det sättet. att hon trodde att de skulle sjunga "uti vår hage" fattar inte ens vad hon fick det ifrån?
  • furillen

    ja verkligen. vi bestämde oss för att vänta ut det lite innan vi börjar panikleta alternativ...

  • furillen

    ja, man har ju liksom nog att göra ändå...
    sitter och planerar tills ögonen blir fyrkantiga :P
    typ som nu... kanske är läggdags helt enkelt!
    upptäckte precis att både jag och min m2b blandat ihop datumen.... vi trodde att vårt o.s.a gick ut igår och skickade mail till alla som inte svarat att vi gärna vill ha svar. men det var idag som var sista datum. måste ha verkat lite lätt hysteriskt! jaja vad gör man

  • furillen

    Alva, grattis!!!
    och Filifjonkan, grattis!!!

  • furillen

    nienna, verkligen superfin plats! både vackert och mysigt. det kommer nog bli hur fint som helst!

  • furillen

    sitter med bordsplaceringen... man blir ju helt snurrig! känns som det mer handlar om vilka som inte kan sitta nära varandra istället för vilka som skulle passa bra att sitta tillsammans... varje gång jag tror jag fått till det är det någon snett över bordet jag missar! har 2 par som varit ihop och nu kommer med sina nya respektive (någon själv) + 1 skilt par + 2 st som är lite osams. så då vill man ju inte sätta exen ihop, men inte heller de nya eller ex + den andras nya. ja. ni fattar, det är ju snurrigt till och med att förklara! och såklart några släktingar som är lite svåra och så ett par barn. får bara inte ihop det.

  • furillen

    en annan rolig sak är en av min m2bs gamla kompisar från göteborg. hon osar (efter vi påminnt henne) en dag försent och säger jag och min kille kommer. och vi tänkte vilken kille?? vi visste inte ens att hon hade en kille, och har inte bjudit honom. hade väl varit okej om hon frågat men att bara ta med sig någon?? det är ju inte direkt en inflyttningsfest. och så bad hon min m2b kolla om de kunde åka med någon annan som ska resa från gbg. ska han arrangera hennes resa också?! fan vad folk beter sig konstigt ibland! (har träffat henne en gång, då var hon supertrevlig och gullig)

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.