• 20080614

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Haha, ja, där kom solbrännan fram ännu mer! Just nu finns faktiskt ganska bra linnen och sånt på stan Anja som är som tubtoppar upptill. Jag har tex ett från Gina med smock eller vad det heter över bröstet och som är större över magen.

  • 20080614

    Pumpkin: Trist med ryggen men diskar brukar kunna läka ut bra om man bara får rätt behandling. Du kan ju ringa och höra på någon vårdcentral om sjukgymnasterna lånar ut TENS, självklart måste de också undersöka dig i sånt fall men det kostar väll 80 kr tror jag oftast och sen fick man iaf där jag var låna gratis. Värme är ju annars väldigt bra, men det har du säkert redan testat. Så, nu ska jag sluta plåga dig med sjukgymnastikwannabesaker

  • 20080614

    Nienna: Spanade på klänningen i din blogg, såg ju hur fin ut som helst! Hur gammal är Ella?

  • 20080614

    Förresten, är det någon som har tips på någon blomma man kan ha i småvaser i kyrkan. Funderade lite på rosa roser först, men kom på att det vore trevligt med någon billigare blomma då vi behöver minst 18 st.

  • 20080614

    Anja: Skrev visst fel affär, har iofs sett att Gina har sånna linnen också, fast det var på vero moda jag köpte mitt

    Gerbera skulle faktiskt kunna bli jättfint! Tycker blomman som hon (via länken) har i sin bukett också är väldigt fin. Någon som vet vad den heter eller om den är dyr?

    www.finastudio.com/wedding/08_02.html

  • 20080614

    Ska ha lite daggkåpa i varje vas tänker jag också. Ska ha daggkåpa, roser och pioner i min bukett så något därifrån vore kul att plocka upp och så rosa blomma är ett måste också Vad är germini för något?

  • 20080614

    Pumpkin: Klart du ska gå till sjukgymnast! Meningen är väl att man ska få lika bra behandling hos naprapat och sjukgymnast, men det borde iaf bli mycket billigare att gå till sjukgymnast. Eller hos er kanske naprapater är landstingsansluta förresten?

  • 20080614

    Pumpkin: Usch, det är ju hur mycket pengar som helst! Jag förstår ju att de måste ta ut mycket eftersom det inte är statligt subventionerat (som tex sjukgymnaster på en hälsomottagning är) men det blir ju verkligen fruktansvärt mycket pengar för en behandlingsomgång. Tänk om de tycker man ska komma 10 gånger, det är ju för tusan 4500 kr.

  • 20080614

    Minigerberorna var ju verkligen supersöta! Får ta mig en funderare på sånna.. Ska ringa vår florist i veckan också tror jag. Måste ändå göra en sista avstämning inför bröllopet. Fundera också lite på om vi ska ha något bakom oss i festlokalen. Tycker det skulle vara fint med ett hjärta tex. Har ni tänkt på något sånt?

  • 20080614

    Pumpkin: Nä precis, klart man förstår, men jag håller med, det har man faktiskt inte råd med. Synd att du inte bo i Uppsala för då kunde jag tipsa dig om bra sjukgymnaster..

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.