Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Haha japp jag vet, har råkat göra såna missar i min blogg flera ggr. Sen när man läser igenom det så är där vissa meningar som blivit helt obegripliga för man klippt ut nåt och missat att ta bort ett ord som följde på det man tog bort

    Nienna, vad ska du ha för smycken och parfym...

    Lät mig inspireras av Anettan innan så jag måste genast kolla upp den där parfymen. jag är ju en SUCKER för fruktiga, lite sötare (dock INTE tunga, sliskiga, kvalmiga översöta) parfymer

  • Anja 19 juli 2008

    Nienna

    hur gör du förresten med din korsett? Visst var det väl så att den syntes igenom klänningen? Ska du ha den ändå? Syr du in ett litet tunt "foder" i klänningen så att man inte kan se igenom eller har du tänkt skita i att den syns? Är supernojjig att min korsett ska synas igenom, eller ovanför kanten? FAst det sa hon på dreambride att den INTE kommer göra, synas ovanför alltså.

    Däremot frågade jag aldrig om hur det är med genomskinligheten i tyget. Dock vet jag att hon sa om det märket (tres chic som min klänning är) att de aldrig är genomskinliga, däremot kunde jag ju tex inte ha den lillyklänningen som jag tänkt från början eftersom den hade lite "sämre" kvalitet i tyget, billigare tyg som var tunnare.

    alltså när jag tänker på hur varmt det kommer bli i juli och att jag ska ha korsett och klänning m lite tjockare satintyg i flera lager så blir jag HELT matt och så underkjol och håll-in-strumpbyxor över rumpa o lår. (mest för att man ej ska få skavsår mellan låren, haha)

    fyyyyy f..n!!!

  • Anja 19 juli 2008

    menar alltså INTE att ditt tyg är billigare, eller sämre...

    var bara så hon uttryckte sig när hon jämförde de klänningarna, just eftersom hon sa att det var pga det tunnare tyget, delvis, som den lillyklänningen har lite lägre pris än andra lillyklänningar.

  • Anja 19 juli 2008

    men NIENNA... försvann du bara sådär!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Japp fodertyg löser ju allt...

    fast det var enorm skillnad i tjocklek o kvalitet på satinet i de olika klänningar jag kände på när jag var hos dreambride. Hon visade vilka klänningar som hade kvalitetssiden och vilka som hade lite "billigare" siden o det kändes ganska tydligt när man kände på dem o främst när man höll nåt vitt under.

    Shit alltså jag är faktiskt RIKTIGT pirrig nu!

    min klänning kommer ju om typ två veckor!!!

    Whhiiii... då ska jag var 5 kg lättare än nu *asg*

    Det SKA gå. Kör igång igen med cb på måndag...

  • Anja 19 juli 2008

    Vet ni, jag har börjat nojja nu lite på mina väninnor och möhippan...

    Jag har börjat bli paranoid för efter missförståndet i förrgår där daniel hade fått uppfattningen (från någon?? nån av hans systrar???) att datum för möhippa redan är bestämt, så var han ju skitirriterad över att HAN ej blivit kontaktad, för han vill ju VETA eftersom han då kommer att få ta hand om barnen!

    Men så sa jag det t min toastmistress och hon blev något irriterad på att person??? hade pratat m daniel. Det är tydligen meningen att han inte heller ska veta.

    Min toastmistress sa t både mig o daniel att han behöver inte bekymra sig det minsta och inte heller veta (de tror nämligen att jag skulle pressa det ur honom, eller lura honom att avslöja sig *asg* ) utan hon sa t honom att "du behöver inte bekymra dig det minsta, ditt liv kommer inte att påverkas, allt sånt ska ni inte bry er om, det ordnar vi".

    Jag har dessutom börjat få för mig att de lurar mig totalt. jag har ju nämligen bara 2 lediga jobbhelger fram t bröllopet typ, och den ena av de helgerna ska vi ha barnkalas.

    Så då är det ju bara en möjlig helg kvar!

    Jag undrar banne mig om de inte har kontaktat mitt jobb, för jag tyckte det var lite konstigt när en tjej på mitt jobb bad mig jobba sista helgen i maj. Hon tittade lixom inte på mig när hon frågade och vad jag vet så ska hon inte ha ledigt då? men hon skulle visst nåt.

    tänk om de lurar mig o jag kommer t jobb, så tar dom mig DÄR... HELT otippat lixom *asg*

    Visst är jag hemsk som spekulerar på det här sättet hehe

  • Anja 19 juli 2008

    Ååhhh buhuhuuu då blir jag ensam

    haha skämta bara nienna... gå du o lägg dig. Sov så gott

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    sitter o roar mig med att kolla olika medlemmars bildgallerier. hittade Marielle och Thomas och där fanns en bra bild inifrån tveta kyrka För visst är det där ni ska gifta er?

  • Anja 19 juli 2008

    Nienna

    haha japp, roligast är ju såklart om man verkligen är HELT oförberedd, men jag kommer banne mig se till att vara nyduschad och sminkad varje helg när jag går t jobbet på lördagmorgonen *asg*

  • Anja 19 juli 2008

    fast om jag känner mig själv rätt så orkar jag inte det, hehe

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.