• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Flamora skrev 2008-06-26 15:13:38 följande:
    Jag som var på IKEA i tisdags... Men jag har inte jättelångt dit, så om det inte är någon annan som ska dit, kan jag säkert fixa det till dig. Antar att du har en bit till närmsta IKEA...
    Mmm, ca 25 mil till Sundsvall som är närmast. Om ingen annan ska dit vore det jättesnällt om du kunde fixa det.
  • Nienna

    Jag har slängt ut frågan i Jämtlandstråden på Familjeliv också, så ev. kan jag få hjälp där istället. Men är det nån som vet att de ska på IKEA den närmsta tiden så hör av er!

  • Nienna

    De rosa kaffeservetterna har jag redan, de ska vi ha till plockmaten och vickningen, men de stora silverfärgade fanns inte då jag var på IKEA och jag vill ha dem till dukningen.

  • Nienna

    Nu har jag fått tag på en vigselförättare, pratade ju med en redan i januari men han kändes inte helt rätt. Nu fick jag tag på en kvinnlig och intrycket jag fick på telefon var bra. Vi ska träffas den 7/7 och prata lite om hur vi vill ha det osv.

    Dessutom tillhör hon inte nåt alliansparti, det är ett stooort plus! De första namnen jag fick var centerpartister och moderater och några såna vill vi inte ha närvarande!

  • Nienna

    Trist att ni har det jobbigt med era tärnor, jag är glad att jag inte har nån.

  • Nienna

    Englali - Hoppas er önskan slår in och att du i så fall får må bra den första tiden! Skönt med en så bra präst!

    När jag var yngre hade vi en jättebra präst i vår hemby, han var inte ung men ändå ungdomlig. Hans äldsta dotter och jag är lika gamla så vi har gått i samma klass från lekis tills vi började gymnasiet (gick då på samma men olika linjer) och var mycket hos varandra. Om vi hade gift oss i min hemby och kyrkligt hade jag nog velat ha honom som präst. Tyvärr hade det isf inte varit möjligt då han tog livet av sig för två veckor sedan, ca 3 v innan hans första barnbarns (min kompis första barn) födelse.

  • Nienna

    furillen och Pumpkin - Tack! Ja, bara det inte blåser mycket så kommer det nog bli jättefint!

  • Nienna

    furillen - Fy vad jobbigt! Är såå glad att vi bara har närmsta familjen närvarande och att det är så många år sedan båda våra föräldrapar skiljdes så de kan umgås som normala människor.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.