• Pumpkin

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Anja: Det har man säkert, men det är så det ska vara i alla fall

    Brud 080524: Haha
  • Pumpkin

    Det där med stuk på bröllop har jag också funderat på - kommer vi att vara nöjda? Fast nu är det som sagt gästerna som oroar mig mest - kommer jag att vara besviken på vår bröllopsdag för att vissa inte kom, eller kommer jag vara nöjd med de som faktiskt är där?

  • Pumpkin
    Fröken Planera: Du har så rätt förstås Får försöka ändra mitt tankesätt.

    Anettan: Ajdå, det låter inte roligt alls

    Anja: Jag förstår det. Inte kul med familjetrassel
    Även om min pappa nu inte anmält sig och familjen så utgår jag från att de kommer. SKULLE han INTE komma, då är det kört för hans del.
  • Pumpkin
    Anettan: Fy så jobbigt med din syster!

    Här sitter jag på jobbet och sliter mitt hår över bordsplaceringen. Började med den igår - har satt namnlappar och bordslappar på magneter och satt upp på en plåt så att man kan flytta runt hur som helst - men det är ju SÅ svårt! Hur ska man blanda/inte blanda? Ska man sätta äldre ihop och yngre ihop? Ska släktingar sitta nära varandra? Vilka ska vi sätta vid honnörsbordet? Osv osv, skitsvårt ju! Hur tänker ni när ni bordsplacerar?
  • Pumpkin

    Det är så jag gjort nu också. Alla fastrar, farbröder och sånt folk sitter vid ett bord, tillsammans med min pappa och hans familj. Mina småsyskon har jag satt längst ut på det bordet, tillsammans med två av Lasses kusiner i ungefär samma ålder. Borde funka, hoppas jag. Även om jag känner mig lite taskig som sätter dem med "gamlingarna", men jag har ingen annan plats att sätta dem på.


    Brud 080524 skrev 2008-05-19 10:56:44 följande:
    Bordsplaceringen hade vi också mycket bry över... Efter att ha varit på fester där vi hmanat bredvid trista människor bestämde vi helt enkelt att sätta folk nära folk de känner. T ex mitt kompisgäng sate vi på ett ställe, men blandade inom den gruppen, alla våra föräldrars syskon hamnade på ett bord med lite blandning osv. Tror att folk får roligast då. Det hade jag fått iaf..
  • Pumpkin
    Anja: Varför får du panik? Jag skulle tycka att det var jättetrevligt om tjejer härifrån kom på vårt bröllop
  • Pumpkin
    Anja: Usch, vad jobbigt att känna så
  • Pumpkin
    EldHav: Godis är gott

    Nienna: Härligt med en heldag för sig själv

    Pärlplattan: Sånt där är verkligen skitsvårt att beräkna! Är så tacksam att vi slipper tänka på sånt där

    Hörrni, vad tror ni om följande: Vi ska ju sälja vår bokhyllekombination (totalt 7 delar) nu och jag har räknat ut att nypriset låg på ca 4000kr totalt. Vi har satt ut det för 2500kr men har nu fått ett bud på 2000kr, och det är det enda budet vi fått på HELA gruppen. Jag tycker att vi nog ska ta det, för jag är inte så säker på att vi kan få 2500kr för det och jag tror att det kan bli svårt att hitta köpare som vill köpa hela gruppen i ett svep. Lasse däremot har ångest över de 1500kr vi förlorar gentemot nypriset, men så kan man ju inte tänka - grejerna är ju begagnade!?
    Så, ta 2000kr eller vänta och riskera att inte bli av med hela/behöva sänka priset?
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.