• 20080614

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin: Vi har verkligen tänkt lika när det gäller färger och blommor! Ska ni ha några blommor i dukningen eller i kyrkan? Vi tänkte ha pioner på borden, håller på och funderar på vad vi ska ha i kyrkan. Har fått förslag på gerbera och det skulle vara fint, men känns inte riktigt rätt ändå.

  • 20080614

    pumpkin: haha, visst måste det! Bra smak och bra idéer! Vad tycker du om sminkningen på mitt kort förresten? Är från några timmar efter min provsminkning.

  • 20080614

    Åh, jag tycker det är så himla vackert när det är blommor längs kyrkgången. När jag jobbade som vaktmästare i kyrkan vi ska gifta oss i tänkte jag alltid att jag ville ha det så när jag satte fram vaserna åt brudpar!

  • 20080614

    Pumpkin: Bra med naturligt och ögonen, har lite hängiga ögon annars tycker jag. Eller iaf så sitter mina ögonbryn ganska lågt. Fattar inte att smink kan lura en så mycket.

    Kan tänka mig att det blir lite rörigt i en liten kyrka. Vår kyrka är jättestor känns det som. Dessutom kommer blommorna vara i bakre delen av krykan där det finns kyrkbänkar, sen kommer som en ny del (främre koret) och där kommer de flesta sitta på stolar så där kommer vi inte ha några blommor.

    Nä, nu har jag suttit här i träningskläder i en timme, tror jag ska försöka ta mig ut nu innan jag måste äta igen! Har bara inte bestämt mig om jag ska gå eller cykla dit där jag ska springa från.. återkommer väl om någon timme med resultatet

  • 20080614

    Pumpkin: Sprang runt högarna, är så himla fint där nu! Fast jag mötte en tjej som tyckte jag skulle hålla lite koll på en man på cykel, såg honom inte mer men man blir ju ändå lite nojjig, iaf jag.. Gick iaf typ 20 minuter, sprang 30 och sen intervaller gång-löpning ca 10 minuter, 10 min nedvarvningspromenad. Känns riktigt skönt nu! Och dags för frukost.

    Ända nackdelen är jag fått enorma blåsor på insidan av foten.. mycket lägligt precis innan bröllopet. Den ena är typ 3 cm lång. Ska man ta hål på blåsor eller? Någon som vet?

  • 20080614

    Anja: Kul att du tyckte sminket var fint! Tror det blir sådär faktiskt. Känns som det kommer passa till håret också, lite prinsessgulligt fast ändå inte.

    Bilen är ju sjukt snygg! Häst och vagn låter ju inte heller precis fel..

    Roligt förresten att du och Nienna har så lika färger, jag och pumpkin.. finns det fler "par" som planerar liknande? Har inte ritkigt koll på hur alla tänkt.

  • 20080614

    Förresten, hur brukar ni göra om ni ska ut i skogen eller till något spår och springa eller gå. Brukar ni ta med mobil? Kände det idag att om den där mannen hade förföljt mig hade jag verkligen velat ha min mobil. Men så känns det så sjukt att man ska behöva ha med något sånt när man tränar.

  • 20080614

    Okej, tar nog inte hål på dem då.. Får väl ta en sväng till apoteket kanske och köpa några plåster. Är ju himla surt om jag inte kan springa mer pga blåsor nu när jag äntligen kommit igång..

  • 20080614

    Anja: Så kan ni ju alltid ha med en pudel också

  • 20080614

    Eldhav & anettan: Skönt att höra att det inte är jag som är onödigt nojjig. Får kanske ta med mobilen i fortsättningen, skönare så slipper man springa och känna oro. Borde bara försöka köpa något att ha den i runt armen eller så, den blir ju helt nedsvettad om man har den i handen..

    Tänkte på det där med överfalls larm också. Kanske skulle skaffa ett sånt i stället, eller en sån stegräknare. Vet bara inte om folk bryr sig även om man startar ett sånt. Iofs kvinnan som varnade mig idag hade ju helt säkert brytt sig faktiskt.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.