• furillen

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    låter härligt!
    precis därför man gifter sig, eller hur?!
    stå på er! och lycka till

  • furillen
    Hedebris skrev 2008-06-28 17:18:38 följande:
    han började med att säga JAG DÖDAR FOLK SOM RINGER SÅHÄR TIDIGT!!!!!!jag ringde kl 13.00 just för att inte ringa FÖR tidigt. då svarade jag att ska jag ringa senare eller ska du ringa upp när det passar?han sa då: nej, skit samma. jag är på jobbet så du får ta det snabbt.så sa jag att jag undrade om han behövde hjälp med något. eftersom jag kan björns schema och kan ringa hans chef och trixa med schemat. då svarade han att han jobbar som ett as och har inte tid för sånt. han har inte satt någon datum än för det är svårt att få ihop en dag som alla kan.. sen sa han att han inte har mer tid för "sånt där" och la på
    men vilken idiot! så otroligt konstigt gjort. att han inte fattar att ni har samma mål, att björn får en bra dag! kan ju va som anja sa att det är en öm tå om han inte fått ihop nån svensexa. men då borde han ju ännu mera ta emot hjälp? verkar himla konstigt! han måste ju ha två helt olika sidor om han kan vara så elak mot dig men ändå så bra vän med björn att han får vara hans bestman?!
    fy vad tråkigt! jag förstår verkligen om du känner dig motarbetad.
  • furillen

    nu ska jag gå och träna (hoppas på nåt vis att se mirakulöst bra ut på secret box-fotograferingen på fredag ) sen ska jag hämta martin, hans bestman och brorsa i segelbåtshamnen. de har varit ute sen i fredags och igår belv martin svensexad! tror faktiskt han blev helt överraskad iom att de var mitt ute i skärgården och att det var bestmannens födelsedag. han fick åka wakeboard (i gröna string tydligen hahahaha, ser fram emot bilder!) de hyrde en asstor segelbåt. sen var det bastu och öl och bada på en jättemysig skärgårdsö. sen grillning och sprit och sova i tält. han lät rätt mör men glad idag!

  • furillen

    Pumpkin - verkligen superfina kort! vilket jobb!!! helt impad!

    Anja - fan vad bra jobbat! 2.5 kg på en vecka! det är ju helt grymt ju, hade aldrig jag klarat. var stolt över dig själv!!!

    Anettan - vilken härlig dag du fick!

  • furillen

    åh prickigt brun rosa låter sjukt snyggt!

  • furillen

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-07-02 00:09:53 följande:


    alltså fy nu känner jag mig elak. Han är JÄTTEFIN i den, men just vid bröllopet hade jag önskat ett annat stuk iochmed att han ska ha väst och kravatt.
    men om han inte heller gillade den kanske den är bytbar?
    och om inte... när du ser honom på bröllopsdagen kommer du nog tycka att han är finast och snyggast i hela världen ändå!

    fast jag förstår dig! helt otroligt vad man tänker på och analyserar denna dag som ska komma. tycker nåt 200% för att sen ändra sig... jag har tex sagt till martin att han får fixa frack själv! tänkte att om han vill bli överraskad och inte ha sett mig innan så vill jag detsamma. fast sen kommer jag på mig själv med att ändå vilja påverka! typ: ta vad du vill, bara det är vad jag vill
  • furillen

    Anettan73 skrev 2008-07-02 08:26:14 följande:


    Ja faktiskt. Ska bara ut o jag trosor. Får ha lite högre vill inte ha med gördel blir så jobbigt när man ska på toa.. Men en halvgördel om man säger så... Har ett på as fula trosor som har det och dom e jätte sköna men jag hittar inga sådana...
    ojdå... mitt meddelande där uppe skulle ju va med citat? förstår inte var det försvann. det var alltså till dig anettan. men det kanske inte var såna du menade?

    kan det vara såna här du menar kanske?
    www.bodhi.se/catdetail.asp
    jag ska köra på såna!
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.