Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Åh vad mysigt det är att vara ensam m sina barn någon gång då och då (vi pratade ju om det Fröken planera, såååå skönt, fniss)...

    sitter o tittar på lotta på bråkmakargatan och myser...

  • Anja 19 juli 2008

    Nä nu får jag göra lite frukost till mina stackars lidande barn

    Vet ni jag blir så jä..la irriterad. Jag betalar ju av på två lån hos csn, alltså två olika bankgironummer och två olika summor.

    Igår fick jag en påminnelse från csn på att den ena räkningen inte är betald... What lixom, jag visste ju att den var betald.

    Kollade banken och jag har då råkat betala in den ena summan på det andra bankgironumret så båda betalningarna har gått till samma bankgiro.

    Nu har jag då fått en räkning med 120 kr i påminnelseavgift, men inte nog med det... Dom har skrivit en helt annan summa på mina inbetalningar. Den är plötsligt höjd med 250 kr per månad.

    ???

    Jag fattar nada men är jä..ligt irriterad. Jag har lixom ett årsbelopp och en hel bunt m räkningar som ska betalas redan. Kan dom ändra summan mitt i ett år sådär??

  • Anja 19 juli 2008

    Alla betalningarna var höjda... och inte ett ord om det, utan de skrev det som att detta var min ordinarie betalningsplan lixom? Inte ett ord om någon höjning... med dröjsmålsräntan blev det ju denna summa + 120 kronor på denna månads betalning men jag skrev att den får de minsann stryka oxå för jag hade ju betalt in i tid, bara till deras andra jä..la bankgiro.

    Jag AVSKYR när det strular sig m csn. Finns inga som är mer skoningslösa och jä..liga tyvärr...

  • Anja 19 juli 2008

    Hihi ja alltså han var ju såklart attraktiv men inte sådär så att jag WOW...

    Är så sällan jag blir helt till mig över ett utseende och sen beror det så ofta på annat än själva utseendet, men så är det väl

    Kan inte ens komma på någon just här och nu vars utseende jag känner sådär för...

    Hmmm, Daniel är såklart något av det vackraste jag vet

    (även om jag inte tyckte det just igår, hehe)

  • Anja 19 juli 2008

    Nix har inte pratat med dem, men fick ju en sån där inbetalningsplan med brevet coh där är alla månadsbetalningar höjda med ca 230 kr och det är RETLIGT för det är ju bara den ena summan, jag betalar ju av på det andra csn-lånet oxå och det blir tillräckligt mycket varje månad lixom

  • Anja 19 juli 2008

    Vilka är de andra snyggingarna som får dit att dreggla Pumpkin... Ge mig lite inspiration, haha...

  • Anja 19 juli 2008

    Hmm jag har suttit och klurat på det är m snygga män...

    inser att jag inte alls faller för dem pga UTSEENDET på så sätt utan jag faller lixom för olika skådisar när de har olika karaktärer.

    Tex ÄLSKAR jag patrick dempsey i Greys och dreglar över honom. Men det är precis som han är DÄR, hans mjukhet, hans empati, hans lugn, hans tålamod, hans manlighet. NÄr jag sen ser honom i nåt annat så är jag nollställd för hans utseende.

    Jude Law tycker jag egentligen är sliskig och läskig och ganska "ful" men i The Holiday var jag så jä..la kär i honom, dregglade kan man lugnt säga. Där är han ju sååå underbar...

    osv osv...

    så vem f..n är snygg!

    Om man snackar uteende endast så faller jag för klassiska utseenden, raka, rena utseenden med uttrycksfulla ögon och starka manliga drag men ABSOLUT inte för mkt och ingen grop i hakan, isåfall bara en antydan till grop. Haha, sen lite ledsna ögon och hög panna och rak markerad näsa är ju inte fel

    Avskyr egentligen fylliga läppar så boris becker är faktiskt ett undantag från regeln

  • Anja 19 juli 2008

    Sedan faller jag aldrig för bruna ögon...

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.