• jennyfer

    Rispåsar när??

    Hehe, det första (och nästan enda) som jag gjorde direkt efter frieriet var just rispåsarna. De ser fortfarande fina ut. Jag förvarar dem i godislådor, d v s såna lådor som mataffärerna får sitt lösgodis i. De ger gladeligen bort dessa om du frågar. Genomskinliga stapelbara lådor med lock, helt perfekt!

    OT, jag har dille på såna lådor. Har nästan allt i vårt skafferi i dessa lådor, mjöl, pasta, havregryn, you name it..!

  • jennyfer

    förväntansfullbrud, det spelar ingen rol vilket ris du väljer. Lika lite som att tvestjärtar kryper in i öronen och bygger bon så exploderar inte småfåglar när de har ätit ris.

    Fy, nu ser jag exploderande små gråsparvar framför mig, vilken brutal syn det hade varit...

  • jennyfer

    Gå till närmsta mataffär och hämta hem godislådor. De har tättslutande lock så där kommer garanterat inga mjölbaggar in. Dessutom liger påsarna skyddade där så att de inte tappar formen.

Svar på tråden Rispåsar när??