Inlägg från: lindahallman |Visa alla inlägg
  • lindahallman

    080809 del 4

    idag bokade jag frisören hela förmiddagen till oss och tärna+bestman. pratade med frisören om frisyr och till slut bestämde jag mig för en

  • lindahallman
    haha gött bridesilly! man tackar!

    Vi ska ha ungefär ett blockljus på varje bord men lokalen är jättestor så det märks nog inte så mycket angående värmen. vi resonerar som bridesilly. det är festligt och fint så vi tänker ha det ändå. visserligen kanske de inte syns så mycket i början av middagen men senare kommer de förhoppningsvis att märkas mer
  • lindahallman

    två veckor, inte långt kvar. idag blev ja hippad. det var jättekukl och överraskande. igår kväll kom min kusin från jönköping upp hit och så gick vi två och min syster hem till en kompis för att äta middag. då var två av mina andra kompisar där och så fick jag ett litet paket och så åt vi. efter det tog vi ett kvälldopp och sen trodde jag det var slut. lite besviken var jag för det var ju inte så mycket tipp hippa kanske men det är ju sommar o semester o folk jobbar oregelbundna tider osv...så jaja tänkte ja.

    jag o en kompis gick ut en promenad o pratade om bröllopet osv, sen följer hon mig hem. då är det facklor i hela trädgården som de andra har fixat. kulörta lyktor på altanen och ljus överallt. vardagsrummet är helmysigt osv och alal vi ska sova över i vardagsrummet! det var jättemysigt!!! de avslöjar att det ska hända nåt imorgon.

    på morgonen när jag vaknar har de gjort världens brunch med allt möjligt. stora vardagsrumsbordet var helt fullt! vi äter o sen ska alla duscha. några åker till min toastmadame o duschar. sen åker vi dit. de öppnar dörren i badkläder o lägenheten har blivit ett SPA! jag får massage, ansiktsmasker, bubbelbad, fotbad, sminkning m.m. kul! sen åker vi till överby köpcenter där jag på så kort tid som möjligt ska köpa saker så billigt som möjligt på vissa bokstäver. 38 poäng får jag vilket betyder att när vi sedan på kvällen åker och äter på en resturang där de bokat bord så betalar jag 38 kronor av maten själv. Jättegod och mycket mat. Det var den roligaste hippa jag kunde tänka mig, trodde inte att det skulle bli så roligt!

    på morgonen

  • lindahallman

    servetterna ska inhandlas när de har beställt in fler och en sista träff med toastmaster o toastmadame. annars börjar vi nästan bli klara. förutom allt som görs dagarna innan som att duka osv. nära nu!

Svar på tråden 080809 del 4