Inlägg från: Emkalo |Visa alla inlägg
  • Emkalo

    080809 del 4

    God dagens.

    går hade vi vigselsamtal, och åh vad vi är nöjda med prästen! Hon är så mysig och inte så "kyrklig". Vi är t ex inte tvungna att ha psalmer om vi inte vill (men vi ska 1 eller 2). Hon tyckte vi skulle göra det lättsamt och inte så högtradigt eftersom vigseln ändå är så högtidlig i sig. Vi ska ha !Kärlekens Lov" som bibelläsning, vilket var en jättefin text. Vi ska ses en gång till innan vigseln, när vi övar lite i kyrkan, veckan innan bröllopet ngn gång. Nu börjar det ta sig. Så fort vi har bestämt den andra solosången så ska vi skriva vigselprogrammet.

    Min m2b ska ha helsvart frockcoat, vit smokingskjorta, ivory/ljus guldig plastrong och väst och näsduk (enligt Steehns herrmode vid Sankteriksplan är det ingen skillnad på plastrong och kravatt). Provade ut det i helgen och han var så fin :)

    Om knappt tre veckor åker jag till Polen och hämtar hem klänningen!

  • Emkalo

    Det kommer bli skoj! Jag hade velat kanske...men nu ska han få annat... Jag försökte lirka det ur honom, om han skulle gilla det och han sa" varför skulle jag vilja ha bilder på dig i underkläder när jag har dig hemma naken varje dag?". Han förstod inte riktigt poängen men eftersom han inte verkade uppskatta idén så la jag ner det.

    Men jag tror du kommer ha kul och blir säkert supernöjd med resultatet! Skulle vara spännande och se hur man gestaltar sig! Lycka till!! Lite avis :)


    TyresöBrud skrev 2008-06-04 11:05:59 följande:
    Snart är det dax för att träffa fotografen! Är det någon mer som ska ta bilder och ge i morgongåva eller är jag helt ensam...Pirrar i magen, är inte alls bekväm framför en kamera så jag hoppas att det blir bra och att m2b uppskattar det.
  • Emkalo

    Vi önskar oss bidrag till resan... Vi har nästan allt. skulle kunna önska oss klassiska saker oms glasuppsättningar och porslin och dittan och dattan men vi bor i en (iofs ganska stor) etta så vi har inge plats för mer prylar! Vi vill ha bidrag till resan, men vi skulle gärna även köpa en nny vattentät digitalkamera och en DVD-kamera. Men bidrag som bidrag egentligen. :)


    lollan82 skrev 2008-06-05 13:18:40 följande:
    okej tjejer.. jag ploppar upp här då å då..hahamen vad har ni skrivit på eran önskelista????????????????????????? ??????????????????bor ju ihop redan med mannen så.. ja vi har ju det mesta..
  • Emkalo

    Vi hade OSA 30 april och alla utom en hade svarat per 1 maj. Det svaret fick vi in ngn dag senare. ALLA kommer, förutom tre kusiner, till min m2b, från Finland. Jättekul! Däremot så tillkommer en flickvän till morbrorn (pappan till kusinerna) så vi har ett manfall på två personer. Vi blir därmed 62 med oss själva tror jag. Funderar på att bjuda en gammal familjevän i USA. Men jag vet inte om han kan komma. Vi får se....


    Virvel skrev 2008-06-09 18:04:42 följande:
    Idag har vi OSA. Vi har 48 st som tackat ja. 3 som tackat nej och 5 st ( 2 par och en singel)som ännu inte har svarat.Hur går det för er andra med OSA?
  • Emkalo

    Förresten fick jag ett kort med posten idag.... "Nu närmar det sig! Gör dig beredd!".... Jag ser att det är min systers handstil även om hon har försökt skriva lite annorlunda :) Så kanske i helgen?! Min m2b ska på en annan killes svensexa i helgen (fre-sön) på Gotland och han sa (lite halvmysko) att hans mamma gärna ville ta vår hund med sig ut i skärgården på lördag?!?! Så jag får väl vara beredd på lördag :)

  • Emkalo

    Har fått ett till kort idag... "Ta fram en väska, packa tre bikinisar, en handduk och plastfolie".... Jag tror nog em försöker lura mig lite :) Det hoppas jag iaf :)

    Virvel, det är nog klart att kärleken blir annorlunda efter flera år och särskilt efter barn.

    Jag är nog lite som du Matteve.... Vi har varit ihop i drygt 4 år. Dem två första åren sov vi i en 90-säng, vi och vår rottweiler :) Nu har vi en 120 och min syrra undrar hur vi orkar ligga så nära varann hela nätterna (för vi kramas oxå :)). Hon har å andra sidan varit ihop med sin kille i typ 16 år och dem har 2 barn :) Men ibland vill jag vara så nära honom hela tiden att jag önskar att jag var ngn typ av asiatisk larv som kunde krypa in under skinnet på honom och sitta där resten av mitt liv :) Vill alltid krama, alltid pussa, alltid hålla hand, alltid vara nära :)

  • Emkalo

    Ytterligare ett kort idag....

    "Packa de tre P:na, glöm inte åksjuketabletterna, lär dig text och rörelse till Locomotion."

    Haha, min syrra är allt finurlig :) Hm, nu ser jag att det sista kortet inte är stämplat...Har ngn varit och droppat det i brevlådan alltså?! hm.

  • Emkalo

    Jag blev hippad igår :) Jättekul!!

  • Emkalo

    Ja, dagen var toppen!

    Jag anade ju att de skulle komma så jag satt hemma och väntade på dem, haha. Till slut, när jag sitter i köket vid den stationära datorn, ser jag ngn som trippar utanför fönstret (vi bor ½ tr upp, men dem fasadresonverar vårt hus så dem klättrade på ställningen utanför! Haha, dem hade ju inte rekat nya koden till porten :)

    De hade med sig frukost och champagne och sen fick jag börja posera i bikini och diverse utstyrslar. Jag anar en kalender på gång! Sen fick jag välja bland hiskeligt fula kläder, summa summarum, jag såg ut som "hej kom och hjälp mig" med en söt slöja dock. På Slöjan hade de klistrat på bilder på mina ex och New kids on the block och Beiron Andersson (som jag hade en liiiiten lättt besatthet av i högstadiet).

    Sen tog vi T-banan till Skanstull och där fick vi alla dansa stripaerobics med en stol (mot en stol/på en stol hur man nu ska uttrycka sig). Det var skitkul! I slutet fick jag och instruktören showa för de andra som tittade på och filmade. Sen var det dusch och fler bikinibilder....

    Min mamma mötteupp oss och ade med sig lunchen. den tog vi med till skansen där vi åt och sen fick jag blåsa två glas som jag och min m2b ska ha på bröllopet, jättefina. Assymetriska men fina :) Sen blev det mer nakenshock och fotografering i bikini på skansen. Haha vi blev t o m tillsagda att vi inte fick fota där vi var för det var "MUSEUM" och jag var nog lite lätt oanständigt klädd :) Givetvis kom 17 amerikanska turister förbi och skrek "mazeltov" (???? som om det var mit batmitsvah??) och fotade mig oxå.....

    Därefter var det middag, libanesiskt. Vi var ngr som gick till Berns men stannade bara en timme för vi var alla så trötta. Så sen fick jag skutjs hem och lite snack på kvällen hemma med tjejerna och sen sov jag väl vid 2-tiden. Jättemysig dag!!!!

Svar på tråden 080809 del 4