Inlägg från: Fru MAppell |Visa alla inlägg
  • Fru MAppell

    080809 del 4

    Jag fick en lyxmöhippa med picknick, spa, hot stone massage (kan rekommenderas) samt en härlig middag på en italiensk restaurang, jag anade ingenting om att det skulle bli när det blev, vi var på väg 20 mil norrut för att fira min brorsdotters födelsedag, och plötsligt sa min fästamn, att vi skulle stanna till på en shellmack, och att det fanns brev till mig därinne, jag gick in och trodde att det var ett postbrev, kanske hade fästmannen hittat på en överraskning tänkte jag, så jag visade legitimationen men tjejen i kassan bara log. Sen tittade hon sig omkring och tog fram ett rosa kuvert med mitt namn på. Jag fattade fortfarande inget förrän jag öppnade och läste "här börjar din möhippa" ! I brevet låg en bussbiljett och busstider, och där började det hela ! EN toppen upplevelse !

  • Fru MAppell

    Jag har bokat naglar på Salong blå. 890 kr för tippar, gele, fransk manikyr, och ett skötselkit så att naglarna håller längre, jag har hört från en god vän att de är jättebra !

  • Fru MAppell

    Nu får jag nog erkänna att jag är lite uppskrivad inför bröllopet, vaknade 04.22 och kan inte somna om, känner att det är mycket kvar att göra, mycket detaljer som ska finnas, känns som att tiden bara flyger iväg. Hur håler ni andra er lugna ? Oroar mig för att jag ska glömma något när bröllopet närmar sig, ändå har jag checklistor till tusen,, hjälp !

  • Fru MAppell

    Härligt med detta forum, ingen annan i "verkliga livet" förstår att jag är så uppstissad...Vi ska på bröllop i helgen, ser fram emot det och hoppas att man får lite bra tips och idéer, visserligen behöver jag nog inte fler (det blir ju bara mer att göra..). Jag tänkte ha korgar på toaletterna med smått och gott, ha med ett rim, men det vill jag laminera (hur har jag kommit på det egentligen), så nu finns det en ny punkt på checklistan - laminator....suck

  • Fru MAppell

    Vi ska träffa prästen nästa lördag, tycker också det ska bli skönt att bocka av. Dock blev jag lite förvånad vid kontakten med kantorn, hon hade inte noterna till "brudmasch för Per och Anna", samt Brudmarsch från Hemsjö", trodde de var rätt poppis faktiskt. Det känns fortfarande som att det är typ 8 veckor kvar, men det är det ju inte..

  • Fru MAppell

    Jag får väl kontra med min tårta - vi ska ha päronfyllning (tårtan smakar som päron split). med extra vit marsipan uppepå, den smakar uppfriskande som barnglassen, och det är nog lite oväntat med den fyllningen, vi provade mellan några mer klassiska smaker, men föll för denna !

  • Fru MAppell

    Jag blev hippad redan 6 juni, ble jätteöverraskad, men det är skönt att ha det "avklarat" !

  • Fru MAppell

    Virvel: grattis till en lyckad hippa ! Nu är det inte långt kvar

  • Fru MAppell

    Hej alla, nu närmar det sig minsann. Är det någon som har ett bra program för hur man gör festhäftet, dvs hur man skriver ut alla sidor i rätt ordning?

  • Fru MAppell

    Hej
    Vad trist nufsan, vi ska skriva ut alla program och placeringar till festprogrammen imorgon, om det blir några ändringar i det sista så ändrar vi på den stora placeringen vi ska ha ute. Får skriva ut den sista kvällen.
    Jag var också på provsminkning igår, och jag blev såååå nöjd, ser fram emot dagen D nu ! Sova natten innan kan man nog inte räkna med...särskilt inte när man har småbarn, får nog ställa in sig på en natt med öroninflammation hos barnet eller nåt ! Värre kan det ju inte bli !
    Nu ska vi få barnvakt och få åka iväg och köpa lite fräscha kläder till m2b, så att ahn är lite snofsig på bröllopsresan.
    Hoppas det inte regnar på dagen D

  • Fru MAppell

    Äntligen Fru Appell. Blev fantastiskt alltihopa, tyckte också att allt gick så himla snabbt. Alla vaar så glada på festen och hade jättetrevligt. På lördag bär det av till Paris !

Svar på tråden 080809 del 4