Inlägg från: Pannkakstårtan |Visa alla inlägg
  • Pannkakstårtan

    080809 del 4

    Gullegums: Det finns en tråd för oss brudar som ska gifta oss i de trakterna! Sök efter det så hittar du oss säkert. Jag gifter mig den nionde i Grebbestad kyrka. Kolla i den tråden så hittar du tips på frisörer.

  • Pannkakstårtan

    Jag har varit lugn länge nu, men det börjar komma krypande. Har en massa småsaker som ska fixas och det är det som tar längst tid.

  • Pannkakstårtan

    Jag håller precis med er. Jag tycker inte att jag gör annat än att fundera på och fixa med en massa detaljer. Bara alla transporter, logistik osv gör mig nästan tokig. Egentligen borde man börja skita i smågrejor men jag kommer på fler och fler hela tiden istället.

    Någon som har hört något om vädret den tiden??

  • Pannkakstårtan

    Vi lämnade in ringarna för flera veckor sedan för det skulle ta så lång tid och jag undrar fortfarande om jag har tappat den. det känns jättekonstigt att inte ha ring på sig.

    jag håller tummarna nu för att det här vädret ska hålla i sig hela vägen tills den nionde!

  • Pannkakstårtan

    Vi ska köpa bubbel och två champagneglas (IKEA) som vi slår in i cellofan samt ett hemmagjort tack kort till alla. vi har 16 paket att göra, så det fick hållas lite enkelt.

  • Pannkakstårtan

    Jag fick världens munsår idag? Va trött jag blir Har haft det två gånger innan i hela mitt liv och det var säkert 3 år sedan sist och så kommer det nu! Tjejen på apoteket sa att sol och stress kunde vara bidragande faktorer. Har tagit på anti hela dagen så jag hoppas på att det ska vara borta tills på lördag!

  • Pannkakstårtan

    Tyvärr hade det nog varit lika mycket att göra om ett år

  • Pannkakstårtan

    Jo det är skitdåligt att backa ur 3 dagar innan! Dessutom på SMS, bu säger jag bara!
    Vi har haft en som har hoppat av, men det var några dagar sedan så jag tog bara bort honom från listorna. Blev lite knas med bordsplacering men det fick lösa sig.

    Jag börjar bli väldigt nervös. Är en sån som oroar mig för att folk inte har roligt, kan logiskt se att det kommer de att ha och att det är var och ens eget ansvar, men ändå så gnager det på mig. Absolut att det viktigaste är att vi blir gifta osv men ändå så smyger nervositeten på mig.

Svar på tråden 080809 del 4