Inlägg från: feministbrud |Visa alla inlägg
  • feministbrud

    080809 del 4

    Den här tråden vill ja inte läsa... Jag ahr precis flyttat och NU ska vi börja ta tag i planeringen. Allt stort är bokat, men jag vet itne vilken frisyr jag ska ha eller hur man beställer blommor. Men det ordnar väl sig hoppas jag.

    I mitten av juli åker jag hem till mamma för att sy klänningen.(Hon ska alltså sy den, inte jag.) Det ska bli spännande!

  • feministbrud

    Jo, det är sant. Jag ägnar mycket tid åt att bli arg över vår kontaktperson på cateringfirman. Hon är verkligen inte klok. När man vill ägna tid åt att skriva roliga beskrivningar på gästerna till festprogrammet så står man istället vilsen över att någon ägnar sig åt att ljuga för en, trots att kunden alltid har rätt.

    Bride in England skrev 2008-06-16 12:02:35 följande:


    Jag har inte heller bestamt frisyr eller bestallt blommor Allt ordnar sig salange de stora grejorna ar bokade!!!
  • feministbrud

    Caterignfirman har kanske 10 anställda och hon vi har är den enda som jobbar med den lokal vi hyrt genom dem. Jag har övervägt att ringa chefen, men orkar inte iktigt gå igenom den processen. När allt är över ska jag gladeligen hänga ut henne här, men jag vantar så att hon inte blir mer fientligt inställd till mig. I grunden är väl problemet att jag vill ha det så billigt som möjligt och hon vill pracka på mig mer och mer grejer. Ibland är hon hur trevlig som helst, men ibland gnäller hon bara när vi säger att vi ska fixa saker själva (typ hånfulla "okeeeeej" eller "det blir inte bra"). Nu sist skulle vi inte få provsmaka maten, men dagen efter hade hon ändrat sig, trots stor uppsåndelse och hån mot mig ("Jag kan aaaldrig lovat nåt sånt!").

    Jaja, skriva roliga beskrivningar är ju jätteroligt iaf. Min pojkvän vill dock vara mer elak än jag på den punkten. Men med varsitt glas vin framför datorn är det väldigt rolgit!

    Bride in England skrev 2008-06-16 15:44:37 följande:


    Fy vad trist med dalig kundservice, sant kan man klara sig utan. Kan ni byta kontaktperson eller skulle det orsaka annu mer krangel?Jag ar ocksa just pa gang med att skriva roliga gastbeskrivningar, det tar ett tag men ar vart det!!
  • feministbrud

    Bröllopsdepression? Herregud vilka olika perspektiv man har. Jag tycker att det ska bli skönt när det är över (fast jag längtar såklart till själva dagen). Men å andra sidan så sitter jag inte och detalplanerar heller. Rispåsar och gåvor till gästerna hade jag ingen aning om vad det var innan jag började hänga här

  • feministbrud

    Vilken tur att jag inte har planerat så mycket och så länge! jag se det som att ordna en konferens. Allt praktiskt ska fixas innan och sedan fixar man det roliga med sprit

  • feministbrud

    Förhoppningsvis drygt två veckor i Singapore-Borneo-Java i januari. Inte helt klart än, men det är vårt mål!

  • feministbrud

    Men sex and the city var väl inte så uppmuntrande för oss som ska gifta oss? Jag gillade dock filmen!

  • feministbrud

    Jag har inte blivit hippad än. Börjar bli nervös. Det finns bara två potentiella helegr kvar. Nu till helgen och veckan innan. Är inte så nervös för att det inte blir av, för min tärna sa det första hon sa när hon blev tillfrågad: Du får en möhippa men nu pratar vi aldrig mer om den saken.

  • feministbrud

    Jag tror också att det blir helgen innan. Många av mina vänner bor i andra städer och några har sagt att de ska var ai Stockholm veckan innan (varför kan man undra )

    Min bror avslöjade igår att han vet om när...


    cindell skrev 2008-07-16 19:49:21 följande:
    Har inte haft min möhippa heller. Vet inte riktigt vad det blir, tror nog att det blir helgen innan bröllopet. Det är ju ändå bara tre helger kvar och blir det de närmaste två kommer jag bli riktigt överraskad...
  • feministbrud

    Jag blev ockå hippad igår och mår därför dåligt nu. Men så ska det ju vara

Svar på tråden 080809 del 4