Inlägg från: lisa07 |Visa alla inlägg
  • lisa07

    080809 del 4

    Hjälp!
    JAg har ett problem. Har köpt en jättesnygg brudklänning som jag verkligen gillar, men jag hittar inga underkläder som jag kan ha under. det är en klänning med band som går i kors i ryggen och framtill är det liksom bh-modell. Så jag har provat med axelbandslös bh, men den syns både fram och bak, jag har provat med korsett, men klänningen är lite transparent, så det lyser igenom + att jag fick fula veck vid skulderbladen av korsetten. vad ska jag göra?? Någon som har någon bra idé?

  • lisa07

    Hej! JAg har inte varit inne här så mycket, men nu börjar det närma sig. Även jag följer väderprognosen noga, fast det egentligen inte gör något om det kommer regn, för vi ska mest vara inne, men ändå.....man vill ha soligt!
    Hur ska ni andra göra för att minnas er dag? Vi ska ha en som fotar alla gäster när de går in i kyrkan, då får vi även med de som bara är med i kyrkan, och inte är bjudna på festen. Sen på festen ska vi ha ett "biktbås" Ni kommer väl ihåg Robinson? Där fick deltagarna gå in i ett rum, och filma sina innersta tankar. Och det ska de av våra gäster som vill få göra. Kul att titta på filmen efteråt och inte ha en aning om vad folk har sagt eller gjort.
    Håller tummarna för att allas våra bröllopsdagar ska bli underbara!!

  • lisa07

    vad arg man kan bli! *Min styvmor meddelade idag att hon inte kan komma på bröllopet för hon ska jobba, det vet man väl för sjutton om mer än 2 dagar före bröllopet!!! Fick göra om hela bordsplaceringen 1 timme innan den skulle tryckas, måttligt road..men hellre att det strular idag än på lördag.

  • lisa07

    Visst är det häftigt att vara gifta!!
    Vi hade också en kanondag! Glömde brudbuketten hos fotografen, men det låg nära kapellet, så vi blev inte sinkade många minuter.Fantastiskt rolig fest.
    brudbuketten kastade jag till de ogifta, och min kusin fångade den..

Svar på tråden 080809 del 4