Inlägg från: bridesilly |Visa alla inlägg
  • bridesilly

    080809 del 4

    nilia skrev 2008-07-22 23:42:55 följande:
    den 9:e? Eller för provuppsättningen?
    på bröllopsdagen
  • bridesilly
    nilia skrev 2008-07-22 23:49:14 följande:
    Hihi antog att det var det du undrade, men man vet aldrig Men jag har ingen aning faktiskt! Vi bestämmer nog det nu när hon har testat,beroende på hur lång tid det tar att göra!När ska du vara där?
    Jag ska vara där rätt så tidigt på morgonen eftersom hon ska sy in löshår i mitt tuperade hår 08.30 kommer jag vara där. Vet inte om det tar 3 eller 4 timmar men frissan trodde 3.
  • bridesilly

    Usch va mycket det är att tänka på när det är så lite tid kvar. Jag får panik tror jag. Gaaaaaaaaaaaaah

  • bridesilly

    GULP!


    Delenn skrev 2008-07-25 10:37:44 följande:
    "På söndag natt kan vi börja säga "gifter oss NÄSTA vecka"!!! " Det är ju inte klokt att det är så snart det är dags. Nu blir jag lite nervös.Jo, jag har en liten fråga, har ni tryckt upp eran bordsplacering än eller väntar ni in i det sista för att se om någon måste lämna återbud de sista dagarna. Vi hade tänkt trycka upp den nästa vecka men nu har jag blivit lite orolig för sena återbud. Hur gör ni?
  • bridesilly

    Det vi har kvar är att slipa på dansen och kolla av alla bokningar sista veckan. Vi har redan vart i kontakt med alla för ett litet tag sen men ska bara göra en sista check. Annars tror jag att allt ska vara klart. Ja förutom att vi ska bränna ut all vår musik på skivor och låna ihop högtalare och lite grejer till ljudet på middagen/festen.

  • bridesilly
    chamor skrev 2008-07-25 13:40:34 följande:
    Bridesilly vad har du då att oroa dig för?
    tja inte så mycket egentligen men det låter som väldigt lite tid kvar
  • bridesilly

    Kan inte fatta att det är mindre än två veckor kvar. Inte klokt, vart tog tiden vägen?

  • bridesilly

    hur mycket har ni andra kvar såhär mindre än två veckor till dagen?

  • bridesilly
    nilia skrev 2008-07-27 11:39:09 följande:
    Vi har mkt småsaker kvar känns det som....jag ska göra servettringar(88st,jippi)..göra klar vår gästbok(inte så mkt kvar som tur är)..köpa lite grejor till dukningen och till kyrkutsmyckningen..hämta mitt nya pass..lära oss vår dans(och dansa in skorna)..köpa presenter till bestman och marskalk..köpa lite annat smått och gottDet är det jag kan komma på nu, sen är det säkert mer som jag inte kommer på just nu;)Jag kan inte fatta att det är 2 veckor - 1dag kvar! Det är ju helt galet, jag har fortfarande inte fattat att jag verkligen ska gifta mig! Lever i en liten fantasibubbla känns det somBridesilly:Har ni haft inne i tidningen än där det står vilket datum ni gifter er och så?
    nej det har vi inte, har ni? det har vi inte ens funderat på om man skulle haft....hm brukar man det?
Svar på tråden 080809 del 4