Inlägg från: Emkalo |Visa alla inlägg
  • Emkalo

    080809 del 4

    Buketten får jag i present av en kompis som jobbar som florist så jag vet tyvärr inte. Ska gå och kolla ut den i nästa vecka.

    Valsen blir nog Annies song för oss oxå, med text, John Denver. Vi kommer ha den instrumental på orgel som ingångsmusik oxå. :) LOVE IT! Lte sorgligt bara att den skrevs til hans föredetta fru för att han ville ha henne tillbaka...men vi kan låtsas att det är lycklig kärlek :)


    lollan82 skrev 2008-06-16 21:09:19 följande:
    vad kommer era brudbuketer kosta?och vad ska ni ha för vals låt+VI SKA HA ANNIES Song.. lipar varje gång jag hör den haha
  • Emkalo

    Välkommen!

    Metallica är jättebra :)


    gullegums skrev 2008-06-17 12:19:31 följande:
    Hej, jättekul med en tråd med detta datum. Vi är från lite utanför Göteborg och ska ha våran vigsel i fjällbavka kyrka och festen i Sommasrtugan i Rabbalshede.För mig är det första gången jag är aktiv på bt och blev alldeles till mig över denna tråd och ser fram emot att önska alla lycka till kvällen innanMin m2b är Metallica fan och våran brudvals blir nothing else matter blev så glad när jag såg ngn mer med denna vald.Ha oxå hår funderingar och letar frisör i området kring fjällbacka. Hörde talas om lilla salong Noblesse men kan inte hitta det? ngn som är från den delen av landet?
  • Emkalo

    Nilia, Vi ska öva i kyrkan i v 31 med prästen. Då ska även solisten komma och sjunga så vi får höra det.

    Sen har vi faktiskt tänkt att kanske bleka tänderna. Mina faster är tandläkare och hon frågade om vi ville det. Så varför inte.

    Jag funderar även på en ögonfransförlängning. Jag har långa fransar men det är jättefint har jag sett, man behöver liksom ingen mascara eller nåt, och det ser väldigt naturligt ut (beroende på hur mkt och stort man gör det). Men det kostar ju en 1000-lapp så jag vet inte...

  • Emkalo

    Glömde förresten säga att imorgn åker jag till Polen och hämtar hem min klänning :) Roligt!

  • Emkalo

    Vi åker tre veckor till Maldiverna, men i oktober. Ska bli grymt skönt eftersom jag nu jobbar hela sommaren (hade 4 dgr semnär jag var i Polen och hämtade klänningen - som var gudomlig :))

    Bride in england, jag känner mig lite nervös över det. Mycket som ska fixas i o m det....kontokort och oranisationer osm ska meddelas. Men jag skickar nog in papprena när vi är tillbaka från Maldiverna. Ingen brådska med det :) Jga behåller dock mitt efternamn osm mellannamn tillsvidare...får "facea" ut det....för jag kommer inte orka använda båda namnen särskilt länge!

  • Emkalo

    Min klänning har en insydd push up BH i underklännningen. Superpraktiskt. Fiffiga sömmerskor :) men jag är som du, Matteve, med en liten B-kupa så det funkar ju.

    Får byta om till ngt annat sen....tror ändå man vill ta en dusch eller så när man kommit hem poå natten...så fräsch är man nog inte :)

  • Emkalo

    Grattis till alla hippade :) hoppas ni hade roliga dgr, men dte låter det som! Till er som är kvar...ta vara på dagen och uppskatta den istället för att oroa er, it's once in a lifetime :)

    Tjejer det närmare sig nu, nu är det ju mindre än 3 v kvar :) Konstigt nog känner jag mig kooooolugn. Fast vi har MASSOR av saker kvar att göra, och båda jobbar heltid fram till bröllop. Det är så skönt! Allt ordnar sig och blir det inte "perfekt enligt planer" så blir det perfekt ändå, för det är vår dag! Finns ingen anledning att stressa! huvudsaken är att man blir gift coh det ska vi nog klara av :)

    njut av tiden som ogifta kvinnor, sköna bönor. Snart är ni inte det längre ;)

  • Emkalo

    Skönt tjejer! Stress tjänar ingenting till! Thou shall not stress :D

    Vi har dragit ner en hel del på kraven på oss själva (med tiden) för VEM av gäster kommer ihåg om vi hade matchande toapapper och placeringskort som matchar inbjudan till punkt och pricka? Vem uppskattar att vi satt i 5 timmar och velade och valde mellan vin x och vin y när ingen ändå känner ksillnad efter ett glas? :) Men förut var jag givetvis stressad för sånt här var viktigt, men det är ju verkligen inte viktigt...tycker jag :)

    Imorgon ska jag på provuppsättning och smink, roligt :) I nästa vecka träffar vi prästen i kyrkan samt lyssnar på solisten. Det drar ihop sig!

    Är det ngn av er osm ska filma vigseln som kommer ha kameran på ett stativ bakom prästen? Eller håller ngn i kameran? Vad blir bäst?

  • Emkalo

    Hej tjejer,

    Vad har ni för tidsplaner/schema för dagen B?

    Igår lämnade jag in ringar för puts och gravyr, och idag hämtade jag dem kl 11.00 :) Toppen! Trodde inte vi skulle få det gjort eftersom Hallbergs lurade mig (när jag hämtade ut vigselringen i maj) och bad mig lämna in ringarna i mitten på juli. När jag gick dit i början på juli berättade dem att gravören och guldsmeden gått på semester och väntas åter i v 33 eller 34. GREAt?!?! Muppar till tusen. Men nu fick vi hjälp ändå! Guldsmeden i Konserthuset (sthlm) hjälpte gärna till och gjorde det snabbt dessutom!

    igår var jag på provuppsättning och smink. Blir en 20-talsondulering med "knut" i nacken, på sniskan. blir toppen, och massa fint smink! Nu känns det mer verkligen faktiskt!

  • Emkalo

    Allt ordnar sig! Inte panika nu! Det blir ju bäst även om allt inte är perfekt!

    Chamor, hur sydde du slöjan? Helt själv? Jag har köpt en slöjamen den är heeeelt plain. Jag vill sy på små bitar av spesten som finns på min klänning.... Orkar bara inte ta tag i det :) Får göra det i helgen kanske. Jag vet inte hur jag ska göra heller, ge mig tips Chamor, hur gjorde du? vad gjorde du?

Svar på tråden 080809 del 4