Inlägg från: blivandefrularsed |Visa alla inlägg
  • blivandefrularsed

    080809 del 4

    Emkalo skrev 2008-07-18 10:41:09 följande:
    Min klänning har en insydd push up BH i underklännningen. Superpraktiskt. Fiffiga sömmerskor :) men jag är som du, Matteve, med en liten B-kupa så det funkar ju. Får byta om till ngt annat sen....tror ändå man vill ta en dusch eller så när man kommit hem poå natten...så fräsch är man nog inte :)
    Ja, man är nog inte helt fräsch efter att ha svettats en hel dag i samma underkläder
  • blivandefrularsed

    Vi har det mesta i fest- och vigselprogrammet klart. Några presentationer kvar bara. Kommer skriva ut allt några dagar innan bara utifall det skulle bli några sista minuten ändringar, gäster eller så.

    Idag kom dom och tog m2b! Dom hade lånat vår reservnyckel och kört bort bilen, fixade en kille som ringde "från polisen" och sa att dom hittat vår bil och att den stod illa till. Någon hade alltså snott den.... M2b blir misstänksam, vi måste ju gå dit och kolla, han ringer sin pappa (tjugo över sju på morgonen) och vill att han ska följa med (utifall någon lurar oss och ska råna oss eller nåt (?)). Hehe, när vi går ut i trädgården står hans polare runt knuten. AHAAAaaa.... KUL! Jag visste givetvis om allt och fick spela med efter bästa förmåga

  • blivandefrularsed
    bridesilly skrev 2008-07-19 16:43:25 följande:
    Vi ska ha vigselprogram eftersom vi har en psalm som inte finns med i psalmboken så vi skriver in den psalmen och den andre + fader vår i vigselprogrammet. Tycker det är rätt trevligt med vigselprogram faktiskt.
    Samma här! Tycker också om att fixa det!
  • blivandefrularsed

    Bride in England skrev 2008-07-22 11:48:11 följande:


    Visst ar det sa fruktansvart harligt att kanna att sa manga bryr sig om en?
    Ååå vad härligt!!!! Ja, jag är fortfarande helt fantastiskt glad när jag tänker på hur dom har planerat dagen bara för mig!!
  • blivandefrularsed
    Delenn skrev 2008-07-25 10:56:03 följande:
    Vi har vigselprogrammet kvar, men ska träffa prästen i helgen så sen kan vi skriva klart det. Presenter till de som hjälpt till med bröllopet (syskon och föräldrar). Bordsplacerings namnen eller vad det heter, det ska vara små tyllpåsar med blått godis (eftersom blått är vår ena temafärg) och namnet fäst i guldband som är knutet runt påsen. Vi har en prototyp men måste inhandla material för det och pyssla ihop dem. Plus en massa småsaker som jag just nu inte kommer på, vilket gör mig lite stressad
    Låter som våra påsar, fast våra går i rosa Finns i mitt galleri
  • blivandefrularsed

    Ja, det går verkligen fort nu!

    Mysig hippa!! Älskade den dagen, det var så roligt att dom planerat allt bara för mig!

  • blivandefrularsed

    Jaaa duuuu, fixa det sista på vigsel- och festprogrammen och skriva ut dom. Hämta vin och köpa öl. Hämta ljus som vi beställt till dukningen, beställa blommor. Slinga håret, tona m2bs hår, fixa bordsplacering och utsmyckning till bilen. Lämna in ringarna för uppputsning, ja, mest småsaker som gör att det är mycket i huvudet nu. Ska bli skönt när dagen kommer och jag kan släppa allt!

    Hur går det för dig????

  • blivandefrularsed

    Våra preliminära tider:

    8 vakna
    8.30 Frukost med tärna och marskalk
    9.30-13 Hår och smink
    13 Lunch
    14 Påklädning
    15 Vigsel
    15.30 Mingel utanför kyrkan
    16-17.30 Fotografering
    17.30-18 anländer till festlokal, brudskål
    18.00-18.30 Sitta till bords
    18-21.00 Tre-rätters middag
    22.00 tårta
    22.30 Dans
    02.00 slut

Svar på tråden 080809 del 4