Inlägg från: TyresöBrud |Visa alla inlägg
  • TyresöBrud

    080809 del 4

    Var och pratade med prästen igår och skrev ihop vigselprogrammet. Nu är det på layout, längtar tills jag ska få se det. Samma tjej som gör både vigsel och festprogramm. vi har beställt utsidan från calligrafen men har en layoutare på jobbet som kommer att fixa inlagorna. Hon är jatte duktig! Har en annan tjej också som textar fantastiskt fint som kommer att texta alla placeringskort.

    Blev helt tårögd när vi talade med prästen och hon berättade hur allt ska gå till och hur vi välsignas och sen vänder oss mot familj och vänner för försat gången som man och hustru och då sjunger alla psalmen för er.... Kändes så fint! Hur ska det gå när vi står där och det är på riktigt. Kommer lipa hela tiden är jag rädd.
    Åh vad jag längtar!

    i eftermiddag ska jag till floristen också.

    Har semester nu, helt otroligt skönt! När jag träffar alla igen är jag fru! Tänk va, häftigt

  • TyresöBrud

    Jag ringde också till prästen, kändes bra att göra det och boka för på måndag går hon på semester och är borta i 5 veckor så jag är sååååå glad att vi fick till det innan.
    Kommer inte att öva i kyrkan förrän typ en vecka innan bröllopet men det känns helt ok.
    Vi kommer att ge henne hindersprövningen då också så vi inte behöver tänka på det på den stora dagen!

  • TyresöBrud

    Har gjort klar bordsplaceringen nu, gu va vi har slitit med den och flyttat runt folk hit och dit men nu är den klar. Nästan alla gästpressentationer också! Känns skönt att ha det klart!

  • TyresöBrud

    Vi ska oxå öva i kyrkan typ en vecka innan, det känns bra!

    Har också funderat på fransförlägning men jag tror att det blir färgning och permanent istället. Det har jag gjort förrut så det känns tryggt!

    Ska med mamma på stam och leta klädet till henne att ha på bröllopet. Ibland tror jag att hon är mer nervös än mig, lilla mamma.

    Kommer ni att döpa borden, och om så kommer ni att ha ramar på borden med namnen i. Vi hade nog tänkt göra så. Jag tror att det är lättare för folket att hitta rätt då. Hur ska ni göra?

    Jag fick tre vykort idag, det stod ett ord på varje
    Mössa
    Tomteluva
    Vårblomma
    undrar vad de har hittat på?
    Drömde om min möhippa i helgen, det var länge sen jag drömde bröllop faktiskt, men det kommar kanske igen nu när det faktiskt börjar närma sig.

  • TyresöBrud

    Virvel
    Tack va gulligt av dig! Vi har redan gjort namnlapparna till alla gäster, men vi funderar på att göra det till borden också. Så man först hittar sitt bord och sen sitt namn.

    Det har börjat komma konstiga vykort till mig, med bara ett ord på, Vårblomma, Tomteluva, Mössa, Fingervantar osv. Har fått 9 st på två dagar. Undrar vad de har hittat på.

  • TyresöBrud

    Ja just det, har ju glömt att skriva. Fick mina bilder från Secret Box fotograferingen igår. Var faktiskt riktigt fina! Var rädd att jag inte skulle gilla några men tyckte att typ 40st var riktigt bra. Fanns dock nästan 200st att välja bland.
    Är iaf glad att jag gjorde det!

  • TyresöBrud

    Hittade en jättefin klänning till mamma. En siden omlott klänning i lite aprikos-orange. Super fin! Och ett par svarta pumps till.
    Hihi, hon kommer att vara såå fin

  • TyresöBrud

    Mrs Robin Hood skrev 2008-06-24 20:27:24 följande:


    Har du några tips inför en sådan fotografering? Ska göra min på måndag. Funderar på ombyte och om jag ska ha med slöja etc till underkläderna som jag har har på bröllopsdagen.
    jag hade med mig mina brudunderkläder, en vit siden kimono som är rätt kort slöjan och mina bröllopsskor. Kade även med en svart korsett.
    Kul tycker jag att ha bilder på lite olika kläder. Tog även bildr i olika miljöer, både ute och inne.
    Lycka till!
  • TyresöBrud

    Hehe, jag tror nog att jag klarar mig utan depression.
    Söndagen efter bröllopet brunch med familjen
    Månad till torsdag ska vi till Paris
    Helgen den 23 ska jag och tärnorna på Mama Mia
    I slutet på september fyller jag 30 år
    I oktober, mamma fyller 60 år
    I novemeber Bröllopsres Delux i Karibien
    Plus allt plock med fotoalbum och tackkort osv så vi kommer nog ha fullt upp.

    Känns så otroligt bra med fotografen. Ska dit imorgon och välja bilderna till morgongåvan.
    Har bokat tid med henne också när vi ska ut och titta på omgivningarna vi ska fotas i och ska få prova på att stå framför kameran tillsammans. Hon är så trevlig och proffsig! Är så glad att vi bokat just henne!

Svar på tråden 080809 del 4