Inlägg från: cindell |Visa alla inlägg
  • cindell

    080809 del 4

    Nej ingen panik här heller. Känner mig fortfarande väldigt lugn. Trodde verkligen att bridzillan i mig skulle komma fram när det närmade sig. Det jag ska sätta igång med närmast är att skriva bordsplaceringslapparna och göra bordsplaceringen helt klar. Men just nu känns det som om allt faller på plats. Ska sy upp klänningen till veckan, träffa floristen och veckan efter det ska jag till frisören. Så det känns som om jag har läget under kontroll. Någon som vill dela med sig lite av panikkänslorna och ge mig en idé till något jag inte tänkt på?

  • cindell

    Vi åker till Kreta varken jag eller min m2b har varit där. Där går båtarna varje dag över till santorini så det kommer vi nog ta som en utflykt. Åker utan barn då vi inte har några

  • cindell

    Nu åker jag till Norge över helgen. Ha det gott tjejer och ha en bra helg!!!

  • cindell

    Kul virvel! Fick också en glad överraskning när jag provade klänningen i tisdags och såg att korsettsnörningen i ryggen satt mycket bättre än när jag provade den i våras. Dock behöver jag inte tänka så mycket på vad jag äter den här sista tiden då jag absolut inte får gå ner mer. Aldrig haft det problemet förut

    Skickade in ringarna igår till putsning och gravyr i min m2b:s ring. Har även paketerat alla rispåsar, köpt en handväska och bestämt hur brudbukett, coursage och tärnbuketterna ska se ut. Det blir vendelarosor och orkideér. Inte alls som jag hade tänkt från början. Gud va jag kände mig velig när jag satt med floristen igår. Känns som om jag inte har alls den kontroll som jag skulle vilja ha, eller som jag trodde att jag skulle ha.

    Däremot tycker jag detaljerna till dukning och sånt är mycket roligare

  • cindell

    Hej tjejer, när under kvällen dansar ni er vals? Och ni som övar in vals vad har ni för låt? Jag håller på att bli tokig! Behöver börja öva snart.

  • cindell

    Mmm det var lite så jag tänkte också att man kanske skulle ta valsen mellan maten och tårtan. Tack!

  • cindell

    Har inte haft min möhippa heller. Vet inte riktigt vad det blir, tror nog att det blir helgen innan bröllopet. Det är ju ändå bara tre helger kvar och blir det de närmaste två kommer jag bli riktigt överraskad...

  • cindell

    Jag va iväg till frisören igår och gjorde hår och smink. Blev mycket bättre än vad jag hade tänkt Va skönt det är när man kan lita på folk man anlitar. En punkt till som jag kan lugna ner mig på.

    Riktigt riktigt nervös över möhippan... Är rädd för att jag läst så många underbara möhippor att jag kanske kommer förvänta mig för mycket.

  • cindell

    Förresten har jag lagt ut en bild på min klänning nu... Ligger kvar tills imorgon kväll om någon vill se

Svar på tråden 080809 del 4