Inlägg från: Nufsan |Visa alla inlägg
  • Nufsan

    080809 del 4

    Vi kommer att skåla i en bål som jag kommer göra på mousserat hallonvin. Vi har köpt 10 flaskor till 75 personer och sen blir det lite vodka och hallonsoda i bålen också.

  • Nufsan

    Fru MAppell skrev 2008-07-08 04:59:25 följande:


    Nu får jag nog erkänna att jag är lite uppskrivad inför bröllopet, vaknade 04.22 och kan inte somna om, känner att det är mycket kvar att göra, mycket detaljer som ska finnas, känns som att tiden bara flyger iväg. Hur håler ni andra er lugna ? Oroar mig för att jag ska glömma något när bröllopet närmar sig, ändå har jag checklistor till tusen,, hjälp !
    Jag börjar känna som du! Jag har en värdinna som hjälper mig med det mesta och jag känner verkligen hur mkt det är kvar att göra, men samtidigt så är det mkt som måste göras in i det sista, vilket gör det hela än stressigare! Sista veckan före bröllopet kommer ju gå åt till att stressa ihjäl sig så när bröllopskvällen kommer stupar man väl av trötthet och alkohol!
  • Nufsan

    Ni som har valt att önska er pengar till bröllopspresent, har ngn kommenterat detta eller frågat er vad ni önskar er?

    Vi skrev ju klart och tydligt på våran inbjudan att vi önskar resebidrag, men ändå så har ngr stycken frågat oss vad vi önskar oss när vi gifter oss. Jag har då sagt att vi önskar oss pengar som det stod på inbjudan och då fick jag till svar av en av mina bästa kompisar, men önskar du dig ingen sak??

    Svarade gör som du vill, vill du inte ge ngt alls så är det okej.

    Snart 4 veckor kvar och jag börjar bli lite nojjig

  • Nufsan

    Jag tycker det är så tråkigt när de frågar så om vad man önskar sig! Jag är ju inte 20 år och har nyss flyttat hemifrån så jag känner absolut inte för att få en massa saker som bara kommer åka in i ett skåp.

    Kul för er som får reda på er partners svensexa! Här är det tyst som i graven och frågar jag ngt får jag bara ett stort flin tillbaka. Vi har ju en liten tjejja och det är ju bara 3 helger kvar tills vi ska gifta oss och det är ff en hel del som måste inhandlas där vï båda måste vara med och iom att m2b inte har nån semester att ta ut innan så är ju helgerna uppbokade... Men men är ju bara att gilla läget att det lär bli en lördag iaf :-/

  • Nufsan

    Har fått reda på att maken ska svensexas nästa helg så nu vet jag att min lär komma i helgen som kommer

    Funderar på att spela dom ett spratt och gömma mig

  • Nufsan

    Cindell jättefint klänning!

    Själv har jag köpt en korsett som jag ska ha under min klänning och den lyfter brösten lite iaf!

  • Nufsan

    Här har ni en till som blev hippad igår !

    Kl 11.30 satt jag hemma hos svärfar och fikade när min svägerska kom in och ville att skulle lyssna på nån låt i hennes mobil... I med lurarna och snabbt satte hon på mig hörselkåpor över och bindel för ögonen .

    In i bilen och hem till oss och där fick jag byta om till träningsbyxor och ett linne och på med en t-shirt! Tjejerna hade gjort en t-shirt med ett foto på mig och m2b och det stod våra namn på och på baksidan var det ytterligare ett foto där det stod Möhippa pågår samt våra namn och vigseldatum! Tjejerna hade egna t-shirtar där det stod våra namn och vigseldatumet på bröstet och på ryggen stod det Möhippa pågår!

    Därefter så åkte vi bil.. jag med bindel på och det kändes som vi åkte miltals... Väl framme så gick vi en lång lång bit och jag började bli toknervös! När väl bindeln kom av mig så hade vi hamnat vid Sala Gruvans Höghöjdsbana och jag tänkte herregud! Det är som högst 50 meter upp, från marken sett... jag trodde aldrig att jag skulle fixa det, men med lite stöd från guiden så fixade jag andra etappen och sen gick det som en dans. Vi fick ävan åka 100 meter linbana i bara sele Riiiktigt häftigt!

    Efter det så fikade vi med supergoda mackor och vin för min del! Sen bar det iväg igen och till Västerås och Björnön till relaxavdelningen där... Där bubblade vi och jag fick ansiktsmask av tjejerna och fotscrubb samt peeling för kroppen! Superhärligt!

    Efter det bar det av till min underbara kompis Jenny och där grillade vi och åt supergott! Kvällen avslutades med Singstar och vi sjöng för brinnande livet till kl 01.00.

    Som småbarnsförälder och med jobbiga nätter så fick jag sova över hos Jenny och det var underbart! Svägerskan sov också över så i morse efter en god frukost och lite bröllopsplanering så bar det av hem till min underbart härliga familj

    Superlyckad dag!!

  • Nufsan

    Usch nu börjar nerverna komma även till mig.

    Igår var jag på stan och letade underkläder till bröllopet och herregud vad dyrt det är... 1200 kr blev slutnotan iaf, bara hoppas han är pigg nog när natten kommer och orkar se mig

    Det finns inte ngn vänlig själ här som har tips på någon bål???
    Helst med vin i! Börjar få panik på välkomstdrinken!

  • Nufsan

    Ni är så duktiga på att skriva Själv sitter jag mest och funderar på allt och försöka få till det som ff är kvar att fixa

    Vårt schema ser ut ungefär så här.

    Vakna 07.30.

    08.15 anländer min frissa hem till oss och fixar håret
    11.00 sminkning
    13.00 påklädning
    14.00 fotografering före bröllopet
    15.00 Vigsel
    16.30 Anländer till festplatsen med brudskål
    17.30 middag
    Efter middagen blir det bröllopsvalsen och dans ett tag och när vi tar tårtan får kvällen utvisa

    Slutar gör det hela när siste man gått hem

    Vi har DJ och spelar lite innan vi börjar äta, men under middagen så får det vara sorl av prat istället!

    Matteve, vi ska ha snacks vi med, eftersom vi inte har nån vickning. Det blir salta pinnar, jordnötter av olika slag och chips! Sen ska vi ställa ut lite godisskålar med.

  • Nufsan

    Matteve, vi ska fotograferas innan vigseln och under vigseln av en fotograf vi bokat och efter det ska min pappa sköta resten som har en superkamera och är duktig på fota!

    Jag vill inte att min m2b ska se mig innan, men här blir det lite omöjligt att lösa, men han får först se mig vid vigseln... innan dess ska jag skicka bort honom till hans pappa

Svar på tråden 080809 del 4