Inlägg från: TyresöBrud |Visa alla inlägg
  • TyresöBrud

    080809 del 4

    Nu är brudbuketten bokad! Och konditorn och Slottet har informerats om vad det blir för ros så att de använder samma. Har även beställt rosor att plocka isär (säger man så) för att kastas istället för ris utanför kyrkan. Även det blir samma ros. Kommer att bli så fint!

    Förlängde bröllopssviten med en natt till så vi bor där två nätter och sen direkt till Paris. Hihi!

    Ibland så tror jag att det bor en liten Bridezilla i mig, som kämpar för att ALLT ska bli perfekt. Hoppas att jag lyckas hålla henne under kontroll ;)

  • TyresöBrud

    Tessan K,
    Jag beklagar sorgen!

  • TyresöBrud
    lisa07 skrev 2008-06-26 09:34:00 följande:
    Hjälp!JAg har ett problem. Har köpt en jättesnygg brudklänning som jag verkligen gillar, men jag hittar inga underkläder som jag kan ha under. det är en klänning med band som går i kors i ryggen och framtill är det liksom bh-modell. Så jag har provat med axelbandslös bh, men den syns både fram och bak, jag har provat med korsett, men klänningen är lite transparent, så det lyser igenom + att jag fick fula veck vid skulderbladen av korsetten. vad ska jag göra?? Någon som har någon bra idé?
    Jag har samma problem, kan inte ha bh under. Freebra funkar inte på mig har lite för stor byst för det. Jag kommer att få tejpa tuttarne på dagen D. Har skenor i klänningen också så det ger bra stöd ändå.
  • TyresöBrud

    Bridesilly
    Åh grattis till en härlih dag.
    Själv går jag och väntar på vad och när. Har fått ännu fler vykort....

  • TyresöBrud

    Hej på er,
    känner mig nästan oförskämt cool inför bröllopet. Känns som att vi har allt på banan. Vi kommer iof inte att behöva fixa något med själva festen, slottsfrun har stenkoll. Måste bara ge henne en lista på allergiker och vegitarianer, bordsplaceringslappar och bordsplaseringen, men det är klart! Alla dekorationer till bord och i lokalerna är vi överrens om, menyer, tårta, viner, servering städning, allt sånt fixar hon. Har även stämt av musiken med Dj´n att allt där är klart. Ringar inlämnade för korrigering och gravyr. Kläderna är fixade, hår, smink, naglar, blommor, hotell, transporter, fotograf, bröllopssvit, brunch dagen efter och liten get away till paris. Har även gjort klart alla trycksaker. Det jag måste göra är att beställa rosor, vill ha rosenblad utanför kyrkan istället för ris.

  • TyresöBrud

    Jag var och provade klänningen igen igår, kommer att vara utan bh under. Är såå glad att den fortfarande passar. Har varit nästan 2 veckor i Båstad. Bara skräpmat och massa alkohol, var rädd att det satt sig för mycket runt magen.

    Hade två veckor att läsa igen här, känns nästan mysigt att få sätta sig framför datorn igen.

    Hade så mysigt den 9/7, satt med två tjejkompisar på stranden, delade en flaska skumpa och firade en månad kvar.

    Imorgon ska vi p bröllop, en barndoms vän till m2b. Känns lite som genrep men jag tror att det kommer att kännas pirrigt imorgon att veta att det snart är vår tur.

    Ikväll har jag satt ihop fest och vigselprogrammen, har knutit nästan 200 rosetter, just nu hatar jag rosetter.

    Annars så rullar allt sakta på, känns som att det mesta är på banan.

  • TyresöBrud

    Hej alla,
    Nu är jag hemma igen efter en veckas semester. sartade med att åka på en kompis bröllop den 19e. Fick en hel del tips på saker att tänka på. Tror att det är viktigt att hela tiden vara tydlig med vad som ska hända så att man som gäst slipper stå och fundera på vad man ska göra och vara orolig att göra fel. sen har vi varit i Grebbestad, Karlstad och Öland. Har varit så härligt. Jag har nog varit lite vimsig, har tankarna på bröllopet mest hela tiden. M2b tycker att jag är lite extra känslig och det stämmer nog.
    Har det mesta på banan tror jag. Måste köpa en nödväska att ha under dagen D och packa allt till brunchen dagen efter och sen vår tripp till Paris.
    Kommer ju att bli en massa små plock så klart dagarna innan, måste fixa till Bordsplaseringskartan också så att den är snygg.

    Känns skönt att jag ska vara hemme nu tiden som är kvar, har två tre dagar nu då jag är ledig, sen är det saker inbokat varje dag.

    Klippa färga håret
    Fixa naglarna
    Vaxa
    Färga och permanenta fransarna
    Öva i kyrkan
    Träffa Slottsfrun och gå igenom det sista
    Öva med fotografen
    Fixa äktenskapsförord hos juristen
    Köra grejer dit de ska dagen innan

    Ja, det ser ut som att vi kommer att lyckas fylla dagarna. Har bokat in det så att det är någon liten grej varje dag så att det inte behöver bli för stressiga dagar. Vill ju hinna ha semester och njuta av tiden fram till bröllopet också.

  • TyresöBrud

    Nu har jag varit på stan och köpt allt smått som behövs till emergensy kitet
    Huvudvärkstabletter
    Magtabletter
    Allergitabletter
    Resorb
    Dextrosol
    Minttabletter
    Plåster
    Skavsårsplåster
    Våtservetter
    Synål & tråd
    Säkerhetsnålar
    Liten sax
    Hårnålar
    Liten Hårspray
    Läppbalsam

    Mer smink ska ju fyllas på med och vatten så klart!
    Är det något annat man borde ha med som jag glömt, har även packat ner ett par extra skor om om det skulle bli så illa att jag drabbas av skavsår. Vill ju kunna stuffa p ådansgolvet utan problem med onda fötter!

  • TyresöBrud

    Din tidsplan ser ut att vara rätt lik vår. Vi kommer att ha mingelmusik till brudskålen, förhoppningsvis ute. Har skickat en låååååååååååååång lista till Dj´n på musik vi gillar sen litar vi på att han känner av vilken musik som funkar bäst och när han ska ändra tempo och typ på musiken. Han är ju ändå proffs på det. Funderar också på det här brudvalsen, innan eller efter tårtan... Ska nog ringa och prata med Slottsfrun och se hur hennes erfarenheter av det ser ut. Hur ska alla ni andra göra.

  • TyresöBrud

    Vi kommer att ha lite jordgubbar och melon till Skumpan och sen bara snacks, nötter och chips på kvällen/natten. Alla lär ju vara rätt så mätta efter 3 rätters middag, speciellt eftersom det blir tårta sen. Funderar däremot på att be om lite tapas eller så till skumpan sen i bröllopssviten! Lite mys för bara oss.

    Idag var jag och mamma på stan och köpte skor till henne och det kändes så skönt, jag tror att vi har köpt allt! Köpte en extra penna till gästboken men jag tror faktiskt att vi har allt.

    Hur ska ni göra med talen, ska ni ha mikrofon eller får man bara tala högt och tydligt? Jag velar lite fram och tillbaka.

Svar på tråden 080809 del 4