Inlägg från: Bride in England |Visa alla inlägg
  • Bride in England

    080809 del 4

    Sag Sex and the City i veckan, tyckte den var bra! Hade dock inga forvantningar egentligen eftersom jag gick o sag den med en kompis som verkligen ville se den. Men den var rolig tyckte jag, och speciellt intressant att se nu i brollopstider..

    Kan ni fatta att vi gifter oss om fyra veckor imorgon? Ofattbart!!!

    Har nagon skrivit era egna loften forresten? Vi ska gora det men har inte haft tid annu!!

  • Bride in England
    feministbrud skrev 2008-07-11 11:55:12 följande:
    Men sex and the city var väl inte så uppmuntrande för oss som ska gifta oss? Jag gillade dock filmen!
    haha fast anda pa ett satt tyckte jag, att man borde paminna sig sjalv om varfor man gifter sig egentligen
  • Bride in England

    Blev hippad i helgen!! Jag som inte trodde att jag skulle fa nagon mohippa!!! Och vilken hippa sen!

    Min syrra (brudtarna) hade fixat och planerat anda sedan i mars - och jag som trodde att hon inte hade tid eller rad att komma till England fore brollopet!! Jag fick en hippa i England med mina engelska kompisar har pa fredagen - jag skulle bara traffa en kompis pa nagot att ata o dricka men nar vi kom in i restaurangen satt alla dar, inklusive min syster som flugit dit fran Sverige, snacka om att jag blev chockad!! Jag skakade av chock och lycka! Fick halla i mig ett glas vitt vin for att lugna mina nerver! Vi at middag, sen gick vi till en bar i Soho och sjong karaoke. Fick ett helt rum for oss sjalva

    Sedan tog min syster mig med sig hem till Sverige morgonen efter (lade oss vid 3.30 och gick upp vid 7 for att ta planet) och pa flygplatsen i Sverige blev jag bemott av alla mina svenska kompisar!! Vi akte till Fånarna på Farmen om nagon har hort talas om det?? Det var verkligen skitkul!! Manga roliga kommenterar och sant att skratta at efterat. Jag fick ha pa mig en T-shirt de malat med allas namn och roliga skamt och historier fran barndomen. Sen bar det ivag hem till min mamma, dar mamma och hennes tre kompisar var i full fard med att laga god mat! Alla tjejer gick hem till sig o duschade o kom tillbaks sen. Vi at och drack gott, och sen hade syrran ordnat en fragetavling om mig, och vinnaren fick en pase godis.

    Festade sedan hemma hela natten lang. Kunde inte sova den natten pga alla upplevelser!

    Syrran hade aven ordnat med min chef sa jag kunde komma tillbaka till jobbet senare pa mandagen sa jag fick hela sondagen i Sverige att vila ut och umgas med familjen.

    En san perfekt mohippa! Har inte kunnat smalta det an!

    Grattis till er andra som blivit hippade!! Visst ar det sa fruktansvart harligt att kanna att sa manga bryr sig om en?

  • Bride in England
    feministbrud skrev 2008-07-22 14:03:41 följande:
    Och vad lär vi oss av detta....? Att inte vara sådana otroliga kontrollfreaks Grattis till en fantastisk hippa!Bride in England skrev 2008-07-22 11:48:11 följande:
    Tack Haha precis! Jag larde mig att jag AR ett kontrollfreak, visste inte ens om det haha.
  • Bride in England
    matteve skrev 2008-07-24 09:21:36 följande:
    Tack! Ja, Matt bor i CA, är uppvuxen där. Men nu har han fått jobb i DC och det är där vi ska bo! Jag har varit på en hel del USA resor, men aldrig bott där, så det känns spännande. Älskar dessutom DC.
    Grattis till lagenheten! Har ni kopt den? Hur ar priserna i DC egentligen? Har du fatt jobb dar ocksa? *nyfiken i en strut*
  • Bride in England

    matteve

    Coolt det later! Spannande Later som en jattefrack lagenhet. Forstar att du langtar!

    Hur gar det for er alla, ar ni nervosa?? Jag borjar oroa mig mer och mer for hur sjalva dagen ska vara - vadret, att man haller sig frisk, osv. I helgen ar det TVA VECKOR kvar!!!!

  • Bride in England
    chamor skrev 2008-07-25 07:03:47 följande:
    På söndag natt kan vi börja säga "gifter oss NÄSTA vecka"!!!
    iiiiih!!!
  • Bride in England

    Festprogram, bordsplaceringsplakat, bestalla manikyrtid, skriva loften, skriva ihop dagsplanering for toastmaster (bara satt ihop olika listor i princip), kopa salt o peppar-shakers, m2b maste fixa sina skor....hm, det ar massor av fler saker som star pa listan hemma... Ska forsoka gora klart allt i helgen sa att vi kan agna oss at emergency-grejor nasta helg!! Kommer ju alltid dyka upp lite smasaker... Forra helgen blev jag ju ovantat hippad sa den helgen gick bort

  • Bride in England

    For alla uppstressade brudar....total avslappning utlovas:

  • Bride in England

    Ojojoj har haft fullt upp hela dan med bade det ena o det andra. Bordsplaceringen ar nastan klar nu, ska bara klistra ihop allt i princip. Den blir jattefin

    Och jag har bokat manikyrtid idag samt kopt presenter till de tva Best Men vi har (manschettknappar dar den ena forestaller en kapsyloppnare och den andra en oppnad kapsyl, lite bojd). Maste ocksa kopa till brudtarnorna, ska gora det i veckan.

    Har aven ordnat lådan till bidragen, i form av en mini-resvaska med hemgjorda klistermarken pa fran de platser vi tidigare akt till - fick iden fran nagon har pa BT, minns inte vem, kanner du igen dig om du finns i denna traden??

    Nu ska jag koppla av framfor TV'n. Imorrn blir det att besoka lokalen o kolla hur vi ska dekorera den pa basta satt.

    Grattis pa tva veckor fore-dagen!!! Wow!

Svar på tråden 080809 del 4