Inlägg från: Bride in England |Visa alla inlägg
  • Bride in England

    080809 del 4

    chamor skrev 2008-07-28 07:01:09 följande:
    Åhhh va mysig din möhippa lät Lindahallman!!!Hörrni.. Vi gifter oss NÄSTA VECKA!!!
    Va?!? Nar jag laste det trodde jag arligt talat att du hade forvirrat saker o ting, chamor. For att sen med hjartat i halsgropen inse att det faktiskt stammer!! Iiiih!! Spannande!!!!!!
  • Bride in England
    cindell skrev 2008-07-27 18:04:28 följande:
    Hej tjejer,Igår blev jag hippad Blev bokstavligt talat tagen på sängen Det började med en bilfärd med ögonbindel, när vi kom fram fick jag gissa var vi var. Såg ut som ett fabriksområde, men go-kart bilarna stod och väntade Sedan blev det bilfärd ner till stranden och picnic. 5-kamp, presentöppning och champagne. På kvällen blev det grillning, spelade spel och sedan gick vi ut och dansade. Hela dagen fick jag gå med en prinsesskrona. Den va sååå söt. Lagom pinsam utstyrsel Idag är jag riktigt trött och bara väntar på att klockan ska bli läggdags
    Grattis till hippningen! Lat jattekul! Visst ar man helt slut dagen efter? Mer an vanlig bakfylla efter all uppstandelse.
  • Bride in England
    chamor skrev 2008-07-28 10:12:03 följande:
    Nej nej jag har STENkoll här Helt otroligt roligt det känns!! Äntligen lite pirr och inte bara press med allt som ska bli klart!
    Ja, haller med! Antligen borjar man verkligen se fram emot dagen for man inser att allt kommer fixa sig (ta i tra!)
  • Bride in England

    Vi har var fotograf 2 timmar allt som allt, och det inkluderar en halvtimmes vigsel, gruppfoton och foton av oss. Var fotograf har forsakrat oss om att vi hinner med allt En professionell fotograf behover inte mer tid an sa for att fa ihop nagra bra, minnesvarda bilder. Sen saklart om man vill spexa till det och gora mer av det hela sa kanske man behover langre, men det har vi inget intresse av att gora.

    Vi ser inte varandra forran jag gar uppfor gangen...can't wait! Det kommer att bli en san haftig kansla.

  • Bride in England

    Ingen mikrofon o vi ar 110 personer.

    Har just kopt ett stort vitt paraply ifall det regnar sa vi atminstone kan fa ett par bilder i de fina vingardarna om vadret bestammer sig for att busa!

  • Bride in England
    Emkalo skrev 2008-07-29 19:29:33 följande:
    Just det, ang presenter. Vi önskar ju oss eknomiskt bidrag till resan, menom folk kommer med andra presenter har vi bestämt att vi öppnar paket från blodsbandssläkt :) andra presenter får vänta till dagen/veckan efter!Åker alla på bröllopsresa sen? När var hur? Vi åker int förrän i okt och blir borta 3 v på Maldiverna. Men vi utnyttjar ett presentkort vi fick förra året (när vi fyllde 25 och 30 :)), och åker till Kolmården och Vildmarkshotellet på söndagen, och stannar till tisdag! Dte blir kul!
    Vart i Maldiverna ska ni? Vi aker till Kuredu i november! 2 veckor. Can't wait
  • Bride in England
    Nufsan skrev 2008-07-30 16:38:33 följande:
    Jag har en svägerska som är alldeles till sig av bröllopet och kommer med typ nya idéer och förslag hela tiden och hon har verkligen inte förstått vad en budget är för ngt!Jag anser som många andra att man inte behöver ha nån nattmacka eller korv med bröd etc etc efter att man har ätit en massa mat och tårta, men hon anser att det är "fattigt" att inte bjuda på mer och jag blir galen.. Det kommer dra iväg med minst 2000 kr om vi ska genomföra det hon tycker är okej.Snart säger jag åt henne att om hon betalar så fixar jag det gladeligen!
    Sager som bridesilly, strunta i det. Jag har en svarmor 2b som ar lite san, och mitt tips ar att varje gang din svagerska kommer med ett forslag, lat optimistisk och skriv ner det i en liten anteckningsbok som du bar med dig. Sag till henne att du skriver ner alla ideer, sen ska du och m2b sitta ner och valja ut vilka ideer ni ska ha med. Det kan hon inte argumentera emot! Och nar ni val beslutat er, om hon har nagot att saga da, sa sag att "ja, tack for forslaget men nu har vi bestamt detta. Du kanske hade gjort/gjorde annorlunda pa ditt brollop men det ar sahar vi vill ha det". Good luck!
  • Bride in England
    Emkalo skrev 2008-07-30 17:02:13 följande:
    Vi åker oxå till Kuredu, 10 oktober, åker hem igen 31 oktober. Ska bli kul!! Men då missar vi varann precis! Bride in England skrev 2008-07-30 11:04:39 följande:
    oj ja det gor vi! Vi aker inte forran 23 nov dock. Ska bli underbart Bor ni i BV, JBV, BB, WV....? Vi bor i BV, tror det blir super!
  • Bride in England

    Tyresöbrud: ah vad gulligt!! Jag hade ocksa blivit alldeles rord. Hon verkar vara en superkompis!

    Emkalo: Om jag hade valet mellan att aka tre veckor till BB och tva veckor till BV hade jag ocksa valt BB! Man sover ju bara dar, det ar on man vill se. Harligt!! Tankte faktiskt sjalv inte ens pa det alternativet - dock hade det nog varit svart att fa ledigt sa lange samt det hade kanske anda blivit dyrare... Ja vad kul om vi far se bilder!!

  • Bride in England
    chamor skrev 2008-07-31 09:36:00 följande:
    Alltså jag förstår att man kan hamna i ekonomisk kris men oftast kommer det inte en blixt från en klarblå himmel.. Det är inget speciellt som "hänt" typ att bilen gått sönder för 10 000 eller så utan bara "nej pengarna räcker inte till".. De tycker jag att de borde vetat för några veckor sen också, att de har det lite tufft nu.. Det är två unga familjer med oansvariga människor tyvärr men men.. Hade varit roligt om de kom men nu är bridezillan i mig mest arg
    Men gud, jag forstar verkligen att du ar arg!! Hur kan man bara med, som en hel familj ocksa! det ar ju inte bara som att man maste plocka bort en person fran bordsplaceringen (aven om det ocksa ar jobbigt) utan du fick gora om allting! Om man tackar ja till ett brollop har man som skyldighet att se till att man kan komma (savida man inte blir jattesjuk eller nagot allvarligt hander). Den ursakten hade jag bara inte tagit, inte utan strid. Jag hade nog sagt till dem hur mycket extra arbete detta orsakat dig bara sa de vet hur de har stallt till det med sin ansvarsloshet. DALIGT!!!
  • Bride in England
    bridesilly skrev 2008-07-31 11:10:10 följande:
    Va roligt att det är lite fart i tråden
    Som sig bör så här nära den stora dagen

    Jag kan knappt äta these days...börjar bli lite nervös. Hade en hemsk mardröm om bröllopet inatt igen!!!
  • Bride in England

    Jag tror att det ar allman nervositet over en dag man har planerat i under ett helt ar... Jag oroar mig for att allt ska bli sa perfekt som jag onskat det och att allt ska ga vagen... Det ar ju lite press pa att en dag man planerat for sa lange ska bli bra

  • Bride in England

    Ja det var en bra grej att tanka pa! Det ar nog latt att glomma det nar man ar helt inne i alla detaljer osv. Det ar ju trots allt det viktigaste Och jag tror att med alla ens vanner o familj dar sa kan det inte bli annat an bra (savida inte det jag oroar mig for mest for hander, dvs sjukdom etc). Men vi far vara positiva och fokusera pa var underbara framtid som fruar!

  • Bride in England
    TyresöBrud skrev 2008-07-31 11:48:51 följande:
    Jag är mest nervös över hur det ska gå med valsen, ingen av oss kan dansa, men vi ska göra ett tappert försök i alla fall!
    haha samma problem här! Vi har inte ens ovat an. Vi ska bara gora grundstegen - men anda! Jaja folk far lite att skratta at iallafall
  • Bride in England

    Maste bara tala om nagot lustigt. Jag och m2b har skrivit vara egna loften till ceremonien. Vi bestamde oss for att skriva dem sjalva pa varsitt hall forst for att sedan lasa varandras och se om de gar bra ihop och att vi fatt med allt vi vill fa med och sa. Vi laste varandras och var bada valdigt nojda sa vi andrade ingenting av vad vi bada hade skrivit pa varsitt hall. De sag ungefar lika langa ut ocksa (vi hade inte sagt nagonting om langden alls innan).

    Jag skrev dem i ett dokument pa datorn och sparade det. Vigselforrattaren ringer upp nasta dag och fragar hur langa vara loften ar. Jag raknar orden med hjalp av word pa datorn och guess what?! Mina loften bestar av 109 ord och m2b's loften bestar av 108 ord. Ar inte det jattekonstigt?! Sa lika fast vi inte hade en aning om vad den andre skrev!!! Dessutom med siffrorna 9 och 8 - 9/8....Det maste val vara ett slags tecken??

  • Bride in England

    Har i England betyder det tydligen bebis pa smekmanaden om det regnar pa brollopet

  • Bride in England

    Haft tva avhopp i helgen - ett par har just gjort slut och tjejen flyttar hem till sin hemstad idag! Och en tjej skulle kommit med sin pojkvan men han skulle ivag pa en svensexa och kan inte nu (kanner honom inte sa jag kanner mig inte sarad eller sa, bara valdigt irriterad). Sa det var bara att gora om bordsplaceringen o gasthaftet i helgen Hoppas inget mer sant har hander.

  • Bride in England

    Hur gor ni for att halla er friska?? Jag vet ju att stress och oro inte ar bra for immunsystemet men hur motverkar man detta!? Jag tror att jag bara ska forsoka slappna av nu och inte oroa mig for smasaker - jag later andra gora det istallet. Familjen kommer pa onsdag (systrar redan pa tis!) sa de far ta over. For det allra viktigaste ar ju iallafall att man ar frisk och mar bra!!!

  • Bride in England

    Usch jag ar sa nervos. Har ont i magen och mar illa Vill bara att det ska bli lordag nu!

  • Bride in England

    Nu ar vi ocksa gifta Det regnade hela dagen!! Men forutom varldens otur med vadret hade vi en fantastisk dag. Nagon annan som tyckte det gick helt otroligt snabbt?! Har aldrig varit med om att en dag har gatt sa snabbt forut. Fattar fortfarande inte att det ar over! Kanns nastan lite snopet..!

Svar på tråden 080809 del 4