Inlägg från: Virvel |Visa alla inlägg
  • Virvel

    080809 del 4

    Vi åker den 16:e till Makarska i Kroatien. Där ska vi vara i en hel vecka, bara vi två utan barnen. Tänk att få ägna sig helt åt varandra i flera dagar. Underbart!

  • Virvel

    Nu har vi varit duktiga och pysslat och inhandlat. Min sambo överraskade mig med en natt på hotell i Stockholm så vi lämnade barnen hos farmor och farfar och stack på shoppingtur.
    Ett av fynden ser ni i mitt galleri. Hittade en penna på Indiska som vi ska lägga bredvid gästboken. Lite mycket bling bling men den får duga.
    Bilder finns också på våra tryckta servetter, bordsplaceringsskyltar och drinkbiljetter.

    Ni som också ska ha egen bar hur har ni gjort med betalningen? Vi tyckte det var smidigt med denna typ av biljetter. Då slipper den som står i baren att hålla på med massa småpengar. Vi kommer att ta tio eller tjugo kronor för det vi ska servera och för varje tia gästen handlar för så kryssar man över ett av glasen på biljetten.

  • Virvel

    Jag har också funderat på det där med sovandet. Jag kommer förmodligen ligga och vända och vrida mig och tänka nu måste jag somna, nu måste jag somna. Sen kommer jag att vakna på morgonen med glansiga, röda ögon och man ser ut som man har varit ute och festat i tre dygn, minst.

  • Virvel

    Här regnar det idag och det är sååå skönt. Det kan gärna regna hela veckan så att det blir lite lättare att andas när det blir fint på lördag.

  • Virvel

    Jag hade också blivit förbannad. Det är ju ändå pengar dom ger fast i form av saker som ni inte behöver. Det är väl inte så svårt att ta reda på hur mycket dom kostar om dom nu är rädda för att visa hur mycket dom lägger.


    nilia skrev 2008-08-02 12:02:03 följande:
    Här är det oxå regn, stackars de som gifter sig idag! Läste en 9-dagars prognos på expressen igår, lite svårt att tyda men det stod att det skulle bli finare igen men sämre till slutet av helgen. Men vad sjutton är slutet av helgen? Det måste ju vara söndagen, för lördagen är ju helgen Vi får hjälpas åt att hålla alla tummar och tår som finns iaf!Usch jag blev så sur igår, fick reda på att några av våra gäster har strunat i att vi bara önskar oss pengar och har köpt något istället. Får lite panik, för om de som är nära vänner till oss strunar i det lär ju säkert alla andra göra det oxå!? Min m2bs systers sambo sa oxå till oss att "ni fattar väl att ni inte får pengar av oss". Varför kan inte folk respektera vår önskan!? Vi har levt ihop i snart 7 år och behöver verkligen inget, förutom tid ihop och en avkopplande semester!Vi kommer fasen inte ha råd med vår resa om alla ska köpa en massa annat istället Grr.. får man vara så oförskämd att redan blir sur?,-)
  • Virvel

    Vi väger exakt lika mycket och jag är en cm längre. Jag har också gått ned en del ju närmare vi har kommit. Det är väl stressen som orsakar den positiva förändringen. Jag är överlycklig att mina graviditetskilo har försvunnit. Gick upp ca 20 kg med båda och det var bara tio mån mellan graviditeterna.
    Prövade ett par jeans idag som jag köpte innan jag blev gravid med första och dom var för stora i midjan!!!!

    Imorgon ska jag åka och prova klänningen för sista gången och då är det dags att hämta hem den om den sitter som den ska. På kvällen är det dags för provsminkningen. Spännande!


    nilia skrev 2008-08-03 15:42:00 följande:
    Shit ställde mig på vågen 59.9(till mina 172cm).. har gått ner nästan 3 kg sedan jag provade min klänning. Då satt den perfekt! Hoppas den gör det ändå, ska hämta hem den på tisdag Längtar!Håller på att trä pärlor som ska sitta på ståltråd runt våra festprogram. 3 pärlor/program och 88 program. Det tar 1000 år känns det som! Som tur är får jag hjälp av en av mina tärnor snart
  • Virvel

    Här är det molnigt men upphåll. Hoppas att det håller sig så här på lördag. Vi är väldigt glada just nu att vi beslutade oss för att ha kyrklig vigsel istället för borglig utomhus.
    Då hade jag varit ett nervvrak nu.

    Ska försöka komma i kontakt med prästen idag för att se om hon fick vår hindersprövning på posten. Tänk om den inte har kommit fram!

  • Virvel

    Igår var jag och hämtade klänningen och den sitter som gjuten. Provsminkningen på kvällen blev också bra. Det blir grå toner runt ögonen. Vi kör på att markera ögon och kindben och har munnen mer neutral.

    På tal om munsår och stress så är jag sådan som får finnar vid stress,
    Så nu börjar en underjordisk bumling att leta sig fram vid mungipan och jag lovar det är inga små saker jag brukar få.
    Idag känns den som ett stor blåmärke. Än så länge bara lite röd på ytan. Ser mest svullen ut som om jag har fått en lite smäll.

    Vilken bra idé med gummistövlar! Det måste jag inhandla.

  • Virvel

    Här är det inga kalla fötter men vi är positivt nervösa. Till och med sambon som aldrig rör en min erkänner att han är nervös.

    Vi har det väldigt lugnt. Imorgon kommer den stora dagen när vi får nycklarna till festlokalen så då ska vi duka och göra allt klart så att vi bara kan åka ut med blommorna på fredag kväll.
    Skönt att ta det lite lugnt på fredagen.

    Vi hade ju ingen stans att vara vid fotograferingen om vi blev tvugna att vara inomhus. Jag började bli lite nervös och då kom svärmor på att vi har något som heter Westerlundska gården som ligger mitt inne i centrum. Jag åkte dit och dom har en jättefin innergård med ett litet lusthus och tror ni jag blev glad när hon som var föreståndarinna visade mig övervåningen på huset.
    Fyra rum med bara gamla fina möbler och tidsenliga tapeter!!! Jag som ville vara i sådan miljö vid inomhusfotning. Fina stoppade soffor och klädda stolar. Perfekt vid regn och perfekt med barnen.
    Vi får vara där helt gratis.

  • Virvel

    Tråkigt med alla återbud. Fick själv ett från en barndomskompis för några dagar sedan via mail. Hon påstod att hon hade ringt men att jag inte varit hemma. Konstigt att hennes nummer inte har synts på vår presentatör.

    Här är det faktiskt lugnt. Igår kväll var jag över till svärföräldrarna och där gjorde vi färdigt krukorna med sand och mossa som vi ska sticka ned rosorna och ormbunksbladen i på fredag kväll.

    Idag vid nio åker sambon plus hans föräldrar ut och ställer iordning borden och buffébordet. Kl elva är det dags för mig att göra naglar. Efter det så ska svärmor och jag ut och duka och det ska bli riktigt kul att äntligen få se hur allt vi har planerat kommer att se ut. Ikväll är det genomgång med serveringspersonal hur jag vill ha det.
    Imorgon har vi inte så mycket att göra. Dammsuga en av bilarna, dammsuga här hemma då vi har folk som ska sova här, åka ut med blommorna och askarna.

    Ursäkta mina långa inlägg.

  • Virvel

    Nu har svärmor och jag dukat och snacka om att det blev panik när vi(det sista vi gjorde)la ut festprogrammen och det fattades åtta st från tryckaren!!!!!
    Som tur var så hade jag sju framsidor så det fick jag skriva ut hemma och sedan upp till tryckaren och trycka inlagor. Ska hämta dom imorgon vid kl tio. Snacka om att jag är glad att vi dukade idag och inte imorgon kväll.
    Jag räknade vigselhäftena men inte festprgrammen så det kan jag rekommendera er att räkna båda. Ett litet tips till alla er.

  • Virvel

    Chamor
    God morgon. Jag hade kunnat sova om det inte var för barnen som vaknar så förbaskat tidigt.

    Just nu sitter jag och lyssnar på smattret av ösregn på rutan.
    Fast just nu känns det som att jag inte bryr mig om vädret. Imorgon kommer jag att stå som brud (förhoppningsvis vackrare än någonsin )bredvid mannen som jag älskar så innerligt. Att få dela denna dagen med nära och kära är en sådan underbar upplevelse att det ska inte lite regn få fördärva.

  • Virvel

    Jag kommer sitta här innan läggdags ikväll men vill önska alla er som inte får möjlighet att skriva mer innan det är dags ett stort lycka till!

  • Virvel

    Jag kom på igår när jag precis höll på att somna att jag hade glömt att skriva ett inlägg.
    Inatt sov jag som en gris. Somna vid tio och vaknade kvart över sex. Skönt!
    Här är himmlen blå och solen skiner.

    Lycka till idag alla tjejer, så hörs vi på söndag.
    Kram, kram på er.

  • Virvel

    Ja, nu sitter man här som fru. Vi hade en helt fantastisk dag med fint väder vid rätt tillfällen, en vacker vigsel och en middag och fest med massor av tal.
    Jag tror inte att jag har förstått riktigt än att vi faktiskt gifte oss igår. Det känns som en dröm.
    Längtar tills korten kommer från fotografen.

Svar på tråden 080809 del 4