Inlägg från: Majsis2008 |Visa alla inlägg
  • Majsis2008

    Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4

    god morgon tjejer....nu är jag fru!!!! dagen var helt underbar, men som alla säger, den gick för fort...

  • Majsis2008

    Våran dag:
    Vaknade kl 6. Var ju kissenödig och när jag går upp så kan jag inte lägga mig och somna om. Så jag satt vid datan och tog det lite lugnt och tittade runt lite på nätet. Håkan kom upp vid 8. Sen ringde Tobbe och Paulina och sa att dom var på väg. Vid 9 kom dom hit och slappade lite och sen vid halv tio tog jag och Paulina våra väskor och åkte in till stan i våran bil. Frissan var redan där trots vi var där lite tidigare. Hon satte igång med mitt hår först, tvättade det och fönade det. Sen så tog hon massa skum och spray så det höll sig på plats, sen även mitt diadem åkte på. Efter det gjorde hon ordning Paulina. hon blev så fin, lite gullig men ändå modern. Sen efter det så blev det sminknings tajm. Tog väl en 40 min så var jag färdig...drack lite champagne och åt frukt under tiden som Paulina blev sminkad. Vi blev klara vid halv ett ungefär. Så vi satt kvar där till 13.15 då vi beställde en taxi och åkte ner till Rådhuset.

    Där fick vi vänta en stund utanför, lite jobbigt men tur vi stog i skuggan, men kunde ju inte sitta nånstans eller nåt. Lite innan 14 så dök Madde upp. Sen kom gangstergänget, dom såg ut så när alla hade kavajer på sig. Sen så körde Madde igång med fotningen. Blev gruppbilder, mycket på mig och håkan och även vi ensamma.

    Vid kvart i tre så gick vi upp och in i huset. Satte oss i stolarna och väntade på våran tur. Vi var ju först ut. in i det lilla rummet och blev vigda. Gick snabbt och lätt och vigselförättaren var väldigt lättsam. Tog lite mer kort innan vi gick ner och där väntade alla på oss som var med. Dom blåste såpbubblor och kastade ris på oss. Håkans fröknar från lekis hade tatt sig dit för att säga grattis till oss, tycker jag var charmigt. Sen så väntade vi på limon som först åkte förbi, men han tyckte väl att han var för tidig. Men vid halv fyra kom han dit och vi fotades lite och klättrade in i bilen. Sen bar det av. Tog en liten omväg så alla skulle hinna göra tipspromenaden och ut till lokalen. Öppnade champagneflaskorna och skålade i den skumpiga bilen. Var riktigt trevligt i bilen. Vi kom till lokalen vid lite efter 16. Vi skålade med alla och hade kramkalas.

    In i lokalen och satte oss. Vi fick börja med buffén och det var så mycket gott så man visste inte vart man skulle börja...blev proppmätt i alla fall. Papporna höll tal även håkans farmor som gjorde mig jätterörd, då kunde jag inte hålla tårarna.
    Innan tårtan så blev det mera mingel och sen spexade håkans faster. Hon dansade som en indian och sen hade hon en lek med papptallrikar där jag och håkan var fastknutna i ena händerna sen skulle vi samarbeta med dom som var lösa, alla andra hade sina två händer lösa. Det var jättekul, har aldrig skrattat så mycket.

    Vi skar upp tårtan och satte oss...när alla hade tagit så satte värdparet på våran låt som vi hade sjungt in...och gud vad det lät..hehe men jättekul. Många som köpte den skivan som minne av vårat bröllop.
    När vi ätit upp så öppnade vi presenterna. Tyvärr skrev jag inte upp allt vem som gav vad med en gång. Men fick ihop det idag när jag skrev i boken.
    Efter det så var det partydags. Så vi fick dansa till våran låt istället för den som vi tänkt. Och sen så var det igång.

    Alla dansade,drack för det var varmt och sen pratade typ alla med alla. Blev jättelyckat.
    Åkte hem vid halv tre ungefär. Då hade även dom flesta gått.

    Dagen var helt underbar och kan inte tacka tillräckligt till alla som har varit med oss och hjälpt oss. Våran dag blev helt fantastisk, men tråkigt det gick så snabbt hehe hade kunnat fortsatt längre.

    Nu är det pizza tajm

  • Majsis2008

    åh barba, lite avis blir man på dig, vill också shoppa loss hehe. Fast idag ska jag njuta av det fina vädret och greja i våran lilla trädgård så d blir ordning fär nångång...

  • Majsis2008

    hej hej...
    sitter och beställer framkallning nu på kortet från fotografen(kompis) smidigt när det går så snabbt. Sen får vi väl se när man ska börja med tackkorten...när brukar man skicka ut sånt?

  • Majsis2008

    Amor. Det finns några bilder i galleriet...har ju nästan 200 bilder och lägga upp, fast det är många som är samma då vi fått både i färg och i svartvitt.

  • Majsis2008

    åh irreterad...jag var ju i kontakt med royale limousine...hittade andra firman som vi åkte med. Avbokade från royale limousine. Idag fick jag ett samtal där han sa att han hade haft en caufför väntandes på mig och mannen utanför rådhuset 15.50. han sa att jag skulle få betala en avbokningsavgift om jag inte kunde bevisa att jag skickat detta mailet där jag avbókat det hela. Och det hittade jag med en gång och skickade till han. då fick jag tillbaka ok...alltså hade han försökt blåsa mig, jävla kossa. Så nu tänker jag aldrig mer rekomendera honom.

  • Majsis2008

    god morgon tjejer.
    Då var det dags och gå tillbaka till verkligheten.
    Igår kväll var vi på Liseber goch gick och tittade. är inte så mycket och se faktiskt om man inte är jätte blomster intresserad. Såg Peter harrysoon, gud vad han ser ut...
    vann en fotoram och en film.
    Idag så är det då dags coh tvätta och sen jobba i värmen. Usch är inget man direkt ser fram emot. Men måste ju. Är ju snart helg igen.

  • Majsis2008

    nina, hur går det med magen? längtar nåt fruktansvärt tills man är där själv. Har du ansökt om havandespakspenning och sånt ännu?

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar blir fruar en efter en - Del 4