• Tooticki

    Kostnader för möhippa?

    Tänk på att du inte är TVUNGEN att vara med. Det viktigaste är väl att du kommer på bröllopet och att du är glad för hennes skull, 5000 kr fattigare kanske du bara känner det som ett krav, inte något roligt.

    Personligen skulle jag inte haft något emot att lägga den summan men alla har vi olika förutsättningar. Jag ordnar 50-årsfirande för min mamma nu. Vi ska skjuta lerduvor, hon ska åka Harley, få en behandling på ett SPA och vi avslutar med lyxpic-nic med champagne, skaldjur, pajer, dessertostar, kex, frukt, choklad etc. Vi kommer lägga 500 kr var och vi är 8 personer.

  • Tooticki

    P.S. Såg att du är nygift. Kanske lade de lika mycket pengar på din hippa...

  • Tooticki

    Ok, det beror ju på vad middagen kostade (käka ute för 1000 spänn med dricka är ju inte särskilt svårt) men det är ju å andra sidan lätt att räkna ut.

    Som jag sade, du är inte tvungen att delta. Förklara för bruden varför bara så kommer hon med all säkerhet förstå, 2500 kr för en möhippa är ju ganska mycket...

  • Tooticki

    Men alltså, vad är det för stil att inte erbjuda boende för en vän som reser långt? Jag hade låtit en kompis kompis som jag inte ens träffat övernatta hos oss om hon kom långt ifrån för en möhippa...

Svar på tråden Kostnader för möhippa?